ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Valla canım benim ilk denememde 6.gün çok net çıkmıştı eşimle ilk heyecan inanamayip aynı gün 3 tane daha yapmıştık hepsi o kadar net ve koyuydu ki bı daha yapmadım 12.günde 1200 lerde kanda gördük ama güzel ilerlemedi. Yani bence idrarda net kanda yüksek olması çok önemli değil bunu öğrendim. Ama bu seferde silik çizgi koyulasmayinca ilkinde net olduğu için daha panik oldum

Benim bu altıncı denemem idrar testlerinde biraz tecrübeli olduğumu sanırdım ama bu deneme bana çok güzel oyun oynadı diyorum bak altı haftalık hamileyim yine de korkumdan test yapamıyorum

Hayırlısı olsun canım, kaçıncı denemen kaç adet kaçıncı gün embriyosuydu bebişlerin

Benim bu altıncı denemem idrar testlerinde biraz tecrübeli olduğumu sanırdım ama bu deneme bana çok güzel oyun oynadı diyorum bak altı haftalık hamileyim yine de korkumdan test yapamıyorum
Gerçekten bebişleri bekleme yolunda ufkumuz açıldı neler denedik neler öğrendik ama hep panik hep panik Bu arada maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah darısı da bana olsun şimdi de yarının stresi var üstümde bakalım ne olucak

Âmiinn bu uğurda uğraşan isteyen gerçekten hak eden herkese nasip etsin Rabbim bana da sağlıkla devamını inşallah

Amin amiiin rabbim isteyen herkesi sevindirsin kolaylıkla sen kaçıncı gün yaptırdın kanı kaç ile öğrendin silik test diyince aldın beni hemen
Valla ben idrar testini beşinci gün yapmaya başladım ama koyulaşmadı onuncu güne kadar onuncu günümde kan verdim 161 çıktı bu değer bana düşük gelmişti ama iki gün sonraki artış önemliydi iki gün sonra 405 cıktı on gün sonra da kese görmeye gittik

Kızlar ben bugün psikolojik olarak baya bitiğim neden böyle oldu anlamıyorum. Bir umutsuzluğa düştüm

Ah kuzum dün ben öyleydim sürekli herşeye ağladım ama bol dua ettim dua etmek çok iyi geliyor bol bol dua et bebeğim
Dün gayet iyiydim halbuki ama bugün çok değişik ruh durumundayım. Mercimek çorbası yapıyordum az önce başladım ağlamaya. Tüm gün aralıklarla ağladım. Bilmiyorum progestan etkisi mi? Herşeyi de ilaca bağlamak istemiyorum sürekli dua ediyorum canım. En iyi yapacağımız şey zaten Allaha sığınmak. Her anına kadar umudunu kaybetmeyen ben bugün error verdim resmen

Canım insan moralini yüksek tutmaya çalışırken de çok tükeniyo, hem fiziksel hem psikolojik olarak zor bi süreç sonuçta. Kendine yüklenme, ağlayasın gelirse ağla, umutsuz hissedersen hisset sonra yeniden kalk ayağa Sen bu sürece hep çok olumlu yaklaştın, arada bir canın sıkılabilir, hakkındır Bu bekleme süreçleri biraz zorluyo ama güzel haberleri alıcaz ve hepsini unutucaz, öyle düşün

Resmen benim dünkü halimi yaşamışsın kuzum herşeye ağladım oturdum kalktım ağladım sabah kalkınca iyidim bir gün bir günü tutmuyor maalesef

Hamilesinnnnnikizlerden pasif oldum senin için arada giriyorumm. Çok sevindim canım inşallah kazasız belasız tamamlarsin sağlıkla kucağına alırsın inan çok sevindim

İnan zaten gözlerimden yaşlar istemsizce akıyor. Çok zor bir süreç geçiriyoruz gerçekten. Annelik, anne olmaya çalışmak ne kadar özel ne kadar kıymetli unutacağız inanıyorum. Ve evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda bugünleri sadece tatlı bir anı olarak anacağız
Resmen benim dünkü halimi yaşamışsın kuzum herşeye ağladım oturdum kalktım ağladım sabah kalkınca iyidim bir gün bir günü tutmuyor maalesef
Evet bende dün gayet iyiydim. Yarına yeni bir gün. İnşallah senin güzel haberlerinle başlayacağız.

İnşallah canım benim

Merhaba öğretmen misiniz ben öğretmenim yumurta toplaması pazartesi oldu rapor aldım 5gün cumartesi transfer var yine rapor almayı düşünüyorum

Merhaba bugün kontrole gittim tedavinin ilk günü 11 folikul vardi doktor muaynede olcerken 5 adet icin olcu soyledi cumartesi gününe opu planlandı sordugumda hepsi buyumeyebiliyor dediler acikcasi biraz uzuldum 5 yumurtanin hepsi olgun cikacak mi ve dollenip biyopsi yapilacak kaliteye ulasacak mi bissuru sey dusunuyorum bugun gonalf i kestiler gece 12 de otrivelle yapacagim e2 degerimde 918 cikti moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…