Valla canım benim ilk denememde 6.gün çok net çıkmıştı eşimle ilk heyecan inanamayip aynı gün 3 tane daha yapmıştık hepsi o kadar net ve koyuydu ki bı daha yapmadım 12.günde 1200 lerde kanda gördük ama güzel ilerlemedi. Yani bence idrarda net kanda yüksek olması çok önemli değil bunu öğrendim. Ama bu seferde silik çizgi koyulasmayinca ilkinde net olduğu için daha panik oldumEvet çok geç koyulaşıyor ben koyulaşmadı olmadı dedm onuncu günümde kan verdim umutsuz bir şekilde. Artık o kadar korkmuştum ki bir tane test yap Saklarsın koyu bir şekilde diyorlar benim şansıma negatif çıkar diyorum yapamıyorum
Benim bu altıncı denemem idrar testlerinde biraz tecrübeli olduğumu sanırdım ama bu deneme bana çok güzel oyun oynadıValla canım benim ilk denememde 6.gün çok net çıkmıştı eşimle ilk heyecan inanamayip aynı gün 3 tane daha yapmıştık hepsi o kadar net ve koyuydu ki bı daha yapmadım 12.günde 1200 lerde kanda gördük ama güzel ilerlemedi. Yani bence idrarda net kanda yüksek olması çok önemli değil bunu öğrendim. Ama bu seferde silik çizgi koyulasmayinca ilkinde net olduğu için daha panik oldum
Hayırlısı olsun canım, kaçıncı denemen kaç adet kaçıncı gün embriyosuydu bebişlerinValla canım benim ilk denememde 6.gün çok net çıkmıştı eşimle ilk heyecan inanamayip aynı gün 3 tane daha yapmıştık hepsi o kadar net ve koyuydu ki bı daha yapmadım 12.günde 1200 lerde kanda gördük ama güzel ilerlemedi. Yani bence idrarda net kanda yüksek olması çok önemli değil bunu öğrendim. Ama bu seferde silik çizgi koyulasmayinca ilkinde net olduğu için daha panik oldum
Gerçekten bebişleri bekleme yolunda ufkumuz açıldı neler denedik neler öğrendik ama hep panik hep panikBenim bu altıncı denemem idrar testlerinde biraz tecrübeli olduğumu sanırdım ama bu deneme bana çok güzel oyun oynadıdiyorum bak altı haftalık hamileyim yine de korkumdan test yapamıyorum
Amin inşallah hepimizinnnHayırlısı olsun canım, kaçıncı denemen kaç adet kaçıncı gün embriyosuydu bebişlerin
Âmiinn bu uğurda uğraşan isteyen gerçekten hak eden herkese nasip etsin Rabbim bana da sağlıkla devamını inşallahGerçekten bebişleri bekleme yolunda ufkumuz açıldı neler denedik neler öğrendik ama hep panik hep panikBu arada maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah darısı da bana olsun şimdi de yarının stresi var üstümde bakalım ne olucak
Amin amiiin rabbim isteyen herkesi sevindirsin kolaylıklaÂmiinn bu uğurda uğraşan isteyen gerçekten hak eden herkese nasip etsin Rabbim bana da sağlıkla devamını inşallah
Valla ben idrar testini beşinci gün yapmaya başladım ama koyulaşmadı onuncu güne kadarAmin amiiin rabbim isteyen herkesi sevindirsin kolaylıklasen kaçıncı gün yaptırdın kanı kaç ile öğrendin silik test diyince aldın beni hemen
MaşallahValla ben idrar testini beşinci gün yapmaya başladım ama koyulaşmadı onuncu güne kadaronuncu günümde kan verdim 161 çıktı bu değer bana düşük gelmişti ama iki gün sonraki artış önemliydi iki gün sonra 405 cıktı on gün sonra da kese görmeye gittik
benim ilk kontrol aşamasında 11 gibi birşey dedi doktor öyle duydum hemşireye söylerkenMinimum 7.5 olması lazımmış benim o şekilde şuan
Ah kuzum dün ben öyleydim sürekli herşeye ağladım ama bol dua ettim dua etmek çok iyi geliyor bol bol dua et bebeğimKızlar ben bugün psikolojik olarak baya bitiğimneden böyle oldu anlamıyorum. Bir umutsuzluğa düştüm
Dün gayet iyiydim halbuki ama bugün çok değişik ruh durumundayım. Mercimek çorbası yapıyordum az önce başladım ağlamaya. Tüm gün aralıklarla ağladım. Bilmiyorum progestan etkisi mi? Herşeyi de ilaca bağlamak istemiyorumAh kuzum dün ben öyleydim sürekli herşeye ağladım ama bol dua ettim dua etmek çok iyi geliyor bol bol dua et bebeğim
Canım insan moralini yüksek tutmaya çalışırken de çok tükeniyo, hem fiziksel hem psikolojik olarak zor bi süreç sonuçta. Kendine yüklenme, ağlayasın gelirse ağla, umutsuz hissedersen hisset sonra yeniden kalk ayağaDün gayet iyiydim halbuki ama bugün çok değişik ruh durumundayım. Mercimek çorbası yapıyordum az önce başladım ağlamaya. Tüm gün aralıklarla ağladım. Bilmiyorum progestan etkisi mi? Herşeyi de ilaca bağlamak istemiyorumsürekli dua ediyorum canım. En iyi yapacağımız şey zaten Allaha sığınmak. Her anına kadar umudunu kaybetmeyen ben bugün error verdim resmen
Resmen benim dünkü halimi yaşamışsın kuzum herşeye ağladım oturdum kalktım ağladım sabah kalkınca iyidim bir gün bir günü tutmuyor maalesefDün gayet iyiydim halbuki ama bugün çok değişik ruh durumundayım. Mercimek çorbası yapıyordum az önce başladım ağlamaya. Tüm gün aralıklarla ağladım. Bilmiyorum progestan etkisi mi? Herşeyi de ilaca bağlamak istemiyorumsürekli dua ediyorum canım. En iyi yapacağımız şey zaten Allaha sığınmak. Her anına kadar umudunu kaybetmeyen ben bugün error verdim resmen
HamilesinnnnnValla ben idrar testini beşinci gün yapmaya başladım ama koyulaşmadı onuncu güne kadaronuncu günümde kan verdim 161 çıktı bu değer bana düşük gelmişti ama iki gün sonraki artış önemliydi iki gün sonra 405 cıktı on gün sonra da kese görmeye gittik
İnan zaten gözlerimden yaşlar istemsizce akıyor. Çok zor bir süreç geçiriyoruz gerçekten. Annelik, anne olmaya çalışmak ne kadar özel ne kadar kıymetliCanım insan moralini yüksek tutmaya çalışırken de çok tükeniyo, hem fiziksel hem psikolojik olarak zor bi süreç sonuçta. Kendine yüklenme, ağlayasın gelirse ağla, umutsuz hissedersen hisset sonra yeniden kalk ayağaSen bu sürece hep çok olumlu yaklaştın, arada bir canın sıkılabilir, hakkındır Bu bekleme süreçleri biraz zorluyo ama güzel haberleri alıcaz ve hepsini unutucaz, öyle düşün
Evet bende dün gayet iyiydim. Yarına yeni bir gün. İnşallah senin güzel haberlerinle başlayacağız.Resmen benim dünkü halimi yaşamışsın kuzum herşeye ağladım oturdum kalktım ağladım sabah kalkınca iyidim bir gün bir günü tutmuyor maalesef
İnşallah canım benimİnan zaten gözlerimden yaşlar istemsizce akıyor. Çok zor bir süreç geçiriyoruz gerçekten. Annelik, anne olmaya çalışmak ne kadar özel ne kadar kıymetliunutacağız inanıyorum. Ve evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda bugünleri sadece tatlı bir anı olarak anacağız
Evet bende dün gayet iyiydim. Yarına yeni bir gün. İnşallah senin güzel haberlerinle başlayacağız.
Merhaba öğretmen misiniz ben öğretmenim yumurta toplaması pazartesi oldu rapor aldım 5gün cumartesi transfer var yine rapor almayı düşünüyorumespressoc öncelikle hayırlısıyla sonuçlanır inşallah ve yüzün güler. Ben ilk transferimde bir hata yapıp hiç dinlenme olmadan okula gidip geldim. Evde yemek yaptım vs dikkat etmedim yani sonuç tutmadı, ikinci transferde rapor aldım resmen yattım yemek falan yapmadım. Sipariş verdik 1 hafta boyunca iş de yapmadım. Çünkü benim de geride embriyo yok.
Demek o ki dinlen, bir de ilaçlar iştah açıyor evet o konuda da dikkatli ol.