- 9 Ağustos 2023
- 1.411
- 913
Benim de yarın test günüm belimde karnımda gerginlik var bulantım da var ama bulantıyı belirti olarak saymıyorum prolutex iğne kullanıyorum onun etkisi olabilir ay bi yarın olsaydı öğrenseydimBikaç gündür neredeyse hiç belirti kalmadı ya, dün basmaya başladı biraz cumartesi olsa keşke bi an önceSen nasılsın canım?
Tatlıboncuk artık birşey kalmamış yarın sonucu alırsın inşallah gönlünden geçen olur pozitif düsün bende msjini okuyunca bı heycanlandim yaBenim de yarın test günüm belimde karnımda gerginlik var bulantım da var ama bulantıyı belirti olarak saymıyorum prolutex iğne kullanıyorum onun etkisi olabilir ay bi yarın olsaydı öğrenseydim
Progestron iğnesi de fitili de o kadar aklımızı karıştırıyo kiBenim de yarın test günüm belimde karnımda gerginlik var bulantım da var ama bulantıyı belirti olarak saymıyorum prolutex iğne kullanıyorum onun etkisi olabilir ay bi yarın olsaydı öğrenseydim
İnşallah canım inan ben de çok heyecanlıyım hiç test yapmadım yarın iyi veya kötü süpriz olucak banaTatlıboncuk artık birşey kalmamış yarın sonucu alırsın inşallah gönlünden geçen olur pozitif düsün bende msjini okuyunca bı heycanlandim ya
Evet yarın sabah vericem inşallah hepimiz çok güzel haberler veririzProgestron iğnesi de fitili de o kadar aklımızı karıştırıyo kiSabahtan mı vereceksin kan? Çok az kaldı, yarın güzel haberlerini vereceksin bize
Belirtilere takılma çünkü herkeste yapıyor hemen hemen yan etkileri var ilaçların kiminde yapar kiminde yapmaz başka şeylerle oyalan günler geçmiyor biliyorum Allah güzel sonuclarla mükafatlandirsin sizleriProgestron iğnesi de fitili de o kadar aklımızı karıştırıyo kiSabahtan mı vereceksin kan? Çok az kaldı, yarın güzel haberlerini vereceksin bize
İyi yaptın yapmamakla bazı kişilerde beta HCG kana yada idrara hemen geçmiyor kişiden kişiye değişiyor benim idrarda hayatta çıkmaz mesela ondan iyi yaptın yarın bakalım umduğum gibi olur inşallah bugün Perşembe dua edelim yarında hayırlı gün hayırlı sonuç alırsınİnşallah canım inan ben de çok heyecanlıyım hiç test yapmadım yarın iyi veya kötü süpriz olucak bana
Ay inşallah canım benim Allah razı olsunİyi yaptın yapmamakla bazı kişilerde beta HCG kana yada idrara hemen geçmiyor kişiden kişiye değişiyor benim idrarda hayatta çıkmaz mesela ondan iyi yaptın yarın bakalım umduğum gibi olur inşallah bugün Perşembe dua edelim yarında hayırlı gün hayırlı sonuç alırsıninşallah
İyiyim canım herkes gibi gün sayıyorum. Sabahları özelliklr kasıklarım baya ağrıyor. Hele bu sabaha karşı kramp gibi girdi bi kıvrandım yatakta. Kendimi dinlememeye çalıştıkça sürekli bişiler oluyor sanki. Ve test günüme daha çok varBikaç gündür neredeyse hiç belirti kalmadı ya, dün basmaya başladı biraz cumartesi olsa keşke bi an önceSen nasılsın canım?
Evet kuzum kliniktende aradılar kan vermek için sona yaklaştık inşallah çok güzel olucak