ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Paketli gıdalar
Her duamda varsınız. Allah yüzümüzü güldürecek inşallah canım

espressoc öncelikle hayırlısıyla sonuçlanır inşallah ve yüzün güler. Ben ilk transferimde bir hata yapıp hiç dinlenme olmadan okula gidip geldim. Evde yemek yaptım vs dikkat etmedim yani sonuç tutmadı, ikinci transferde rapor aldım resmen yattım yemek falan yapmadım. Sipariş verdik 1 hafta boyunca iş de yapmadım. Çünkü benim de geride embriyo yok.
Demek o ki dinlen, bir de ilaçlar iştah açıyor evet o konuda da dikkatli ol.

Ben hiç adette bile kontrole gitmedim adetin 7. Günü ilk kontrole gittim canım korkma

Ay öyle mi diyorsun şuan korktum bende mi yapmasam ben şimdiden başladım hafif hafif mutfak toplamaya falan

Canım herkesin süreci çok farklı burda anladigim kadarıyla kıyas yapmak doğru olmuyor. Önerileri dikkate al ama kendinle kıyaslama

Ay öyle mi diyorsun şuan korktum bende mi yapmasam ben şimdiden başladım hafif hafif mutfak toplamaya falan
Canım ben ilk transferde iş yapmadım ama hiç yerimde durmadım sürekli kalkıp ev içinde dolandım. 2. Günü uçakla yolculuk yaptım rötar yaptı kaç saat bekledim 6. Günü deniz kenarına gittim bunaldım diye ve tuttu

Asla yapma bırak.
Bir de 8. Gün öncesinde test de yapma. Negatif görünür bir şey olur, takmam desen de mutlaka o tek çizgi sonraki kalan günleri zehir eder .
Aynen ilk testimi 7 8. Gün yapmayı planlıyorum sipariş verdim ancak gelir yine de çok dayanamazsam o günler dayanirsam daha beklerim

Bana onerilere ilk 3 gün yolculuk yasak yazmışlar canım

Bana onerilere ilk 3 gün yolculuk yasak yazmışlar canım
Bana birgün sonra 8 saate kadar dinlenerek yolculuk yapabilirsin demişlerdi. Bu doktorum da aynı şeyi söylüyor canım. Herkes farklı söylüyor. Tabiki dikkat edilmeli ama kendini kasmadan. Mesela benim arkadaşım transfer oldu 2. Günü işe başladı maşallah suan 7 aylık oldu değişiyor uani

Merhaba ben de pozitif gördüm ve çok akıntım var doktorunuzla görüştünüz mü neden oluyormuş acaba
Akintinin rengi önemli akintiniz ne renk ve hangi ilaclari kullaniyorsunuz şu an,
Benim kanama varmış hafif ultrasonda da gorulen ama lekelenmem cok az,az da olsa canm sklyor

Akintinin rengi önemli akintiniz ne renk ve hangi ilaclari kullaniyorsunuz şu an,
Benim kanama varmış hafif ultrasonda da gorulen ama lekelenmem cok az,az da olsa canm sklyor
Progestan iğne sabah akşam, Corasprin, Duphaston sabah akşam, estrofem günde 4 tane, folik takviyesi birde. Sarı kahve gibi lekelenmem var yarın doktorumla görüşeceğim tekrar kan vereceğim için ama sizde görünce bir sormak istedim benim rahim ağzımda da tahriş vardı transferi yaparken de kanamam olmuştu doktor lekelenmen olursa telaşlanma dedi ama sarı lekelenmeyi anlayamadım

Transferinizin kacinci gunundesiniz, bu lekelenmeler her seye yorulabiliyor insallah bir sorun yoktur bana istirahat önerildi, beta hcg ultrasonda kese gorulecek kadar yuksek degilse beklemekten baska yapacak bir sey olmuyor, iki günde bir beta hcg artisi takibi yaparsiniz pozitif ciktiysa sonuc

Bugün 9. Günündeyim, sabah kan vericem yine 2 gün önce 79 çıkmıştı sonucum. Şu anda da vücudumdan ateş çıkıyor sanki yanıyorum yani soğuk su içmekten bi hal oldum. Belki de enfeksiyon var vücutta. Ya da kullandığım ilaçlardan kaynaklı. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, sağlıklı bi hamileliğiniz olsun sağlıkla da kucağınıza alın inşallah

hanımlar merhaba, geçen perşembe Opu oldum. Dünden beri şeffaf yumurtalama zamanındaki gibi akıntım var.hani yumurta akı gibi olan var ya.Bu normal miydi? Yoksa ikinci kez yumurtluyor olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…