ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bikaç gündür neredeyse hiç belirti kalmadı ya, dün basmaya başladı biraz cumartesi olsa keşke bi an önce 🥹 Sen nasılsın canım?
Benim de yarın test günüm belimde karnımda gerginlik var bulantım da var ama bulantıyı belirti olarak saymıyorum prolutex iğne kullanıyorum onun etkisi olabilir ay bi yarın olsaydı öğrenseydim 😂🥰🙏🏻

Benim de yarın test günüm belimde karnımda gerginlik var bulantım da var ama bulantıyı belirti olarak saymıyorum prolutex iğne kullanıyorum onun etkisi olabilir ay bi yarın olsaydı öğrenseydim 😂🥰🙏🏻
Tatlıboncuk artık birşey kalmamış yarın sonucu alırsın inşallah gönlünden geçen olur pozitif düsün bende msjini okuyunca bı heycanlandim ya🥰🥰

Progestron iğnesi de fitili de o kadar aklımızı karıştırıyo ki 🫠 Sabahtan mı vereceksin kan? Çok az kaldı, yarın güzel haberlerini vereceksin bize 🍀

Progestron iğnesi de fitili de o kadar aklımızı karıştırıyo ki 🫠 Sabahtan mı vereceksin kan? Çok az kaldı, yarın güzel haberlerini vereceksin bize 🍀
Belirtilere takılma çünkü herkeste yapıyor hemen hemen yan etkileri var ilaçların kiminde yapar kiminde yapmaz başka şeylerle oyalan günler geçmiyor biliyorum Allah güzel sonuclarla mükafatlandirsin sizleri

İnşallah canım inan ben de çok heyecanlıyım hiç test yapmadım yarın iyi veya kötü süpriz olucak bana 🥰
İyi yaptın yapmamakla bazı kişilerde beta HCG kana yada idrara hemen geçmiyor kişiden kişiye değişiyor benim idrarda hayatta çıkmaz mesela ondan iyi yaptın yarın bakalım umduğum gibi olur inşallah bugün Perşembe dua edelim yarında hayırlı gün hayırlı sonuç alırsın🐣🐣 inşallah

İyi yaptın yapmamakla bazı kişilerde beta HCG kana yada idrara hemen geçmiyor kişiden kişiye değişiyor benim idrarda hayatta çıkmaz mesela ondan iyi yaptın yarın bakalım umduğum gibi olur inşallah bugün Perşembe dua edelim yarında hayırlı gün hayırlı sonuç alırsın🐣🐣 inşallah
Ay inşallah canım benim Allah razı olsun 🥰🙏🏻

Bikaç gündür neredeyse hiç belirti kalmadı ya, dün basmaya başladı biraz cumartesi olsa keşke bi an önce 🥹 Sen nasılsın canım?
İyiyim canım herkes gibi gün sayıyorum. Sabahları özelliklr kasıklarım baya ağrıyor. Hele bu sabaha karşı kramp gibi girdi bi kıvrandım yatakta. Kendimi dinlememeye çalıştıkça sürekli bişiler oluyor sanki. Ve test günüme daha çok var 🥲 inşallah önce sizden güzel haberleri alalım sonra peşinizden ben geliyorum 🥰

X