ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bugün çok duygusalım herşeye ağlıyorum 5. Gün regl ağrılarımı hissettim ama 6 ve 7. Günlerde o ağrılarım da gitti beklemek çok zormuş ama bazen olumsuzluğa da kapılsam içim kıpır kıpır olucak inanıyorum güzel haberi vericez 🥰🙏🏻
Yaa canım benim ben bugün çok üzücü birşey duydum ve yolun ortasında ağladım. Gelinimizin ablası 5 yaşındaki kızını öyle bir dövmüş ki komşular polis çağırmış. Dedim ki Allahım isyan etmiyorum ama ben ve benim gibi kaç kadın anne olabilmek için varımızı yoğumuzu veriyoruz insanların yaptığına bak. Ve 4. Çocuğunu eylül ayında doğurdu. Çok ağladım bu olaya. Regl sancım var benim şuan hatta karnım regl öncesi kadar şişti bir anda.

İdrarda çift çizgi KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR🙏😀

Haklısın evet ama benden yarın kanda progestron istediler hazır gitmişken BHGC de vermesem mi 😀
Ahahah verebilirsin aslında ama moralini de bozmayacaksan 😂😂 benim de transferden 5. Gün sonra profestan değeri istiyorlar ona şaşırdım Türkiye de transfer öncesi istiyorlar ya

Yaa canım benim ben bugün çok üzücü birşey duydum ve yolun ortasında ağladım. Gelinimizin ablası 5 yaşındaki kızını öyle bir dövmüş ki komşular polis çağırmış. Dedim ki Allahım isyan etmiyorum ama ben ve benim gibi kaç kadın anne olabilmek için varımızı yoğumuzu veriyoruz insanların yaptığına bak. Ve 4. Çocuğunu eylül ayında doğurdu. Çok ağladım bu olaya. Regl sancım var benim şuan hatta karnım regl öncesi kadar şişti bir anda.
Böyle insanları görünce çok sinirleniyorum Allah ıslah etsin küçücük çocuğu polis çağıracak kadar nasıl dövebiliyorsun utanmaz.

Ahahah verebilirsin aslında ama moralini de bozmayacaksan 😂😂 benim de transferden 5. Gün sonra profestan değeri istiyorlar ona şaşırdım Türkiye de transfer öncesi istiyorlar ya
Evet öncesinde de vermiştim şimdi yine istiyor ilaç emilimini görmek içinmiş

CAnim ben ilk 3 transferimdede oldu. Bu 4. Transferde olmadı.
%1 ihtimal bile artiriyorsa bence yapılmalı. Ama henuz kanıtlanmış bir etkisi olmadığından, bütün doktorlar kullanmiyor
Evet benim tek embriyom kaldı ama kalitesi falan çok iyi inşallah olur dediler

Kızlar transferden sonra birkaç gün hep yattiniz mi ? Birde minik lekelenmem olmuş normal mi yaa ay

Benim ara ara gelip gidiyor iştahim

Yavruna seninle hiç merak etme 🥰
Ayyy canım benim ne güzel yazmışsın 🥰 sende bu süreçte yorma kendini çok fazla. Kahvaltıda yumurta ve avokadoyu eksik etmemeye çalış. Ceviz ye kuru kayısı ye. Hemşire bana akdeniz usulü beslenme önerdi. Mevsim meyveleri ve sebzeleri tüketmeye özen göster. Tedbir bizden tevekkül Allahtan 🙏

Regl ağrısı normal canım gebe olanda da regl ağrısı var üzülme Allah öyle vicdansız insanlara vermemeli diye düşünüyorum bazen ama günah mı acaba diyorum sonra Allah in işine karışmak gibi olmasin o daha iyi bilir rabbim ıslah etsin o bayanı kalbine merhamet versin

Ayyy canım benim ne güzel yazmışsın 🥰 sende bu süreçte yorma kendini çok fazla. Kahvaltıda yumurta ve avokadoyu eksik etmemeye çalış. Ceviz ye kuru kayısı ye. Hemşire bana akdeniz usulü beslenme önerdi. Mevsim meyveleri ve sebzeleri tüketmeye özen göster. Tedbir bizden tevekkül Allahtan 🙏
Bugün canım çok cips istedi normalde yemem de eşim firenledi Allah'tan. Yormayacağm inşallah ama bende tez canlılık var hemen unutuyorum. Ben inanıyorum bebeklerimiz bizimle testlerimizde pozitif sonuçları göreceğiz Allah'ın izniyle birbirimize bolca dua edelim 🥰

Kızlar selam tedavimin 6. Gunundeyim yarın ilk kontrole gidecegim cok heyecanliyim umarim yumurtalar guzelce büyümüştür burada okuduklarima gore beni sanki geç çağırdılar kontrole herkes daha erken gitmiş sanırım umarim bir problem olmaz hepimiz bir an önce güzel sonuçlar alalım

X