• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşlar benim negatif sonuclandi ama yinede fikir olsun size ben transferden düne kadar adet ağrısı çektim ara ara kasigima çekilme oluyor gibi hissetmek sicak basması göğüs hassasiyeti ki dün patlicak sandım o derece hatta dün midem bulanmaya halsizlesmeye basladim dün tahlil verdim negatif eve geldim dün ilacı kestim bugün de ilaç almadım ne adet ağrısı ne sıcak basması nede göğüs hassasiyeti hiç birşey kalmadı anladimki ilaçlar yapıyor belki fikir olur bugün ağrılar tamamen ortadan kalktı🤗
Rabbim güzel zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah ♥️

Rabbim güzel zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah ♥️
Canım Allah büyük ben inanıyorum geçen gün kapılar kapandı inan dua ettim ertesi gün Allah sesimi duydu ve ters giden isim düzeldi bunu yaşadım yani inanıyorum olmasada rabbim kızlarıma ömür versin bana yeter ben zaten kimsye yaptım demedim haberleri yok yoksa yine ortalık alevlenirdi

Canım Allah büyük ben inanıyorum geçen gün kapılar kapandı inan dua ettim ertesi gün Allah sesimi duydu ve ters giden isim düzeldi bunu yaşadım yani inanıyorum olmasada rabbim kızlarıma ömür versin bana yeter ben zaten kimsye yaptım demedim haberleri yok yoksa yine ortalık alevlenirdi
Çok şükür canım bugümüze sen hiç üzülme nolursun ❤️

embriyom maalesef yaşamadı.. cumartesı gunu tekrar doktorla görüşmeye gıdıcez ne yapıcaz hıc bılmıyorum. cok uzgunum, cok umutsuzum..
Canım seni anlayabiliyorum maddi ve manevi çok zor bir daha opu olur umarım yumurtalarımız çoğalır, şöyle düşün transfer olsaydın negatif gelecekmiş ben bunu yaşayan birisi olarak inan ki o da çok zor şimdi sağlıklı beslenip pozitif olalım ki bir daha opuya daha fazla ve sağlıklı yumurtayla gidelim üzülme olur mu

embriyom maalesef yaşamadı.. cumartesı gunu tekrar doktorla görüşmeye gıdıcez ne yapıcaz hıc bılmıyorum. cok uzgunum, cok umutsuzum..
Canım benim üzülme benimki 5 gün dışarda yasadi ama içime girdi yaşamadı herşey nasıp kısmet canım benim vardır bir yolu muhakkak doktor seni yönlendirecektir

Üzülme güzelce beslenip, doğru takviyelerle güzel yumurtların olur inşallah umutsuzluğa kapılma. Bir daha Opu yaparsın moralini yüksek tut. Yakınım eşi sebebiyle 5 kez Opu oldıu hiç pes etmedi şimdi ikiz hamile. Allah büyük🙏🏻

Devlette tüp bebek tedavisine rapor çıkarmak için 2 aşılama şartı isteniyor, sgk 900 gün prim 3 yıl evlilik şartı ve daha önce yaşayan çocuğun olmayacak, bu şekilde rapor çıkarılıyor ilaçların da yüzdesini eczaneye ödeniyor daha detaylı bilgi için üniversite hastanesiyle görüşün isterseniz ya da arayıp öğrenin.
İnşallah tedaviniz pozitif çıkar bunlara gerek kalmaz 🤲🤲🤲💐💐
Arkadaşlar eğer Amh düşük veya başla probleminiz varsa devlet 3 yıl ve aşılama şartını ortadan kaldırıyor bilginiz olsun bana tüp dediler

Yaa ne güzel 🥰🥰Canım benimde senin gibi taze olacak sanirim çünkü Dr çok yumurta yok evet o da dedi fazla olması olumlu bişey değil diye. Evet yarın sabah opu olacağım onun için biraz stresliyim aslında. Eşim ısrarla annem gelsin yanında kalsın benim iznim yok sadece hastanede yanında olurum dedi. Bende annesini istemedim kimseye gerek yok dedim en kötü kız kardeşimi çağırdım memleketten bugün o gelecek yanıma kv söylemektense kız kardeşim yanımda olsun dedim
Eşlerin her leye annelerini sıkıştırması beni delirtiyor gerçekten ya

Hayırlısı olsun ilk çocuğunuz mu
Evet nasip olursa eğer ilk olacak Amh düşük yumurtalar küçük dendi doktor tüp bebekle bile %10 olur dedi ama allahtan da büyük değillerya Allah’ıma sığındım ben çabamı göstereyim de gerisi yine taktiri ilahi

Üzülme güzelce beslenip, doğru takviyelerle güzel yumurtların olur inşallah umutsuzluğa kapılma. Bir daha Opu yaparsın moralini yüksek tut. Yakınım eşi sebebiyle 5 kez Opu oldıu hiç pes etmedi şimdi ikiz hamile. Allah büyük🙏🏻
Canım benim üzülme benimki 5 gün dışarda yasadi ama içime girdi yaşamadı herşey nasıp kısmet canım benim vardır bir yolu muhakkak doktor seni yönlendirecektir
2ıncı denememizdı, ilkinde 2 yumurtamın 2sı de bos çıkmıştı bunda da 1 yumurta oldu ama 3uncu güne gelemedi 2ıncı gunde kalmıs 5 güne kadar zorladılar ilerler belkı dıye ama ilerlemedi.
amh dusuklugum var benım maalesef o yuzden bunları yasıyoruz, doktor kok hucre uygulayabılırız demıstı ama bakalım ctesı neler dıcek. ben artık bıraz umutsuzluğa kapılıyorum, allah saglıklı evlat versin her bırımıze ınsallah ama bazen olmıycak gıbı gelıyor

Cok uzuldum 😔 Maddi ve manevi olarak cok zor bir surec, cok haklisiniz. Insallah sizin de icinize sinen bir gorusme gerceklestirirsiniz doktorla ❤️

Cok uzuldum 😔 Maddi ve manevi olarak cok zor bir surec, cok haklisiniz. Insallah sizin de icinize sinen bir gorusme gerceklestirirsiniz doktorla ❤️
inşallah, 2. tedavımdı bu ilkinden daha masraflıydı tedavı prosedürümüz farklı olduğu ıcın daha cok tuttu. allah hepımızın yardımcısı olsun

Evin içinde dolaşıyorum kuzum yemek falan yaptım sen neler yapıyorsun ? Ya biraz önce WC’ye girdim 1 damla kahverengi akıntı gelmiş anlamadım
Bende ev içindeyim. Bir ara markete gideyim mi dedim vazgeçtim ama riske atamadım. Akıntı normal olduğu söyleniyor. Ama devam ederse doktoruna danışmakta fayda var

Back
X