- 12 Mart 2019
- 14.759
- 34.140
- 598
İnşallah görelimde o günleri teyzesisenin bebiş doğsun daha neler yaparız ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah görelimde o günleri teyzesisenin bebiş doğsun daha neler yaparız ona
Ben de çıldırıyorum ve eşim her seferinde bir şey olduğunda annem gelsin diyor aynı memlekette yaşamanın verdiği sıkıntılar işte. Kendi ailem uzakta ama ben bir şey olduğunda kendi ailemi istiyorum. Neyse sakinliğimi korladım cirketleşmeden dedim kimseye gerek yokKimseye gerek yok canım. Gayet normal hayatına devam ediyorsun. Evet biraz sancın oluyor ama regl ağrısı gibi düşün. Tek başına kalsan bile bir sorun olmaz. Ben kayınvalide lafını duyunca ürperiyorum
Allah yardımcın olsun benimkiler 24 saat uzakta olduğu halde adını duymam yetiyorBen de çıldırıyorum ve eşim her seferinde bir şey olduğunda annem gelsin diyor aynı memlekette yaşamanın verdiği sıkıntılar işte. Kendi ailem uzakta ama ben bir şey olduğunda kendi ailemi istiyorum. Neyse sakinliğimi korladım cirketleşmeden dedim kimseye gerek yok
o sırada aile binasında oturan ben :)Allah yardımcın olsun benimkiler 24 saat uzakta olduğu halde adını duymam yetiyor
Amin tek tesellim 1.5 yıl sonra tayinAllah yardımcın olsun benimkiler 24 saat uzakta olduğu halde adını duymam yetiyor
Cook zor değil mi ya nasıl katlanıyorsuno sırada aile binasında oturan ben :)
Yok canım tek embriyo transfer edildiİki embriyo mu transfer edilmişti ikiz gibi geldi bana canım hayırlısı olsun
Yattım Allah kaldır benio sırada aile binasında oturan ben :)
Her iki tarafla da farklı şehirlerdeydik şimdi bebiş olunca kaynanamın olduğu şehire taşınacağız mecburen aslında eşim 1 senedir orda ben de direniyordum ama sanırım buraya kadarmışAllah yardımcın olsun benimkiler 24 saat uzakta olduğu halde adını duymam yetiyor
Geliyor gelmekte olan diyorsun acaba kocalarımızda ailemizle ilgili böyle mi düşünüyorHer iki tarafla da farklı şehirlerdeydik şimdi bebiş olunca kaynanamın olduğu şehire taşınacağız mecburen aslında eşim 1 senedir orda ben de direniyordum ama sanırım buraya kadarmış
Ay inşallah çok sevindim adınıza hayırlı haberler verisiniz inşallahMerhaba opu oldum 22 Kasım da . Güzel embriolar oluştu ilk reglimi oldum. İkinci reglmde transfer hazrligina başlayacağız .inşallah kavuşuruz bebislerimize
Merhaba opu oldum 22 Kasım da . Güzel embriolar oluştu ilk reglimi oldum. İkinci reglmde transfer hazrligina başlayacağız .inşallah kavuşuruz bebislerimize
Benimki kesinlikle böyle düşünmüyor. Bizimkilerin yanında sıkılıyorum sizinkiler çok eğlenceli diyor ama yine de ben her iki tarafla da mesafe olsun istedim hep rahat ettim o yüzden evi tutarken de hep dedim ki; evimiz hem kaynanamın hep gelemeyeceği kadar uzak olsun hem de gelip kalmasını gerektirmeyecek kadar yakın olsunGeliyor gelmekte olan diyorsun acaba kocalarımızda ailemizle ilgili böyle mi düşünüyor
çok şükür hiçbir sorunumuz yokCook zor değil mi ya nasıl katlanıyorsun
Hahahah inanılmaz mantıklı düşünmüşsün biz kadınlardan korkulur. Valla benim eşimde annem için ölüyor. Ben gitmeyelim diyorum o da anneme beni şikayet ediyor ben gelmek istiyorum ama kızın istemiyor diye bi de ben tüm gün ailemleyim aynı işyerindeyim ya evde kafa dinlemek istiyorumBenimki kesinlikle böyle düşünmüyor. Bizimkilerin yanında sıkılıyorum sizinkiler çok eğlenceli diyor ama yine de ben her iki tarafla da mesafe olsun istedim hep rahat ettim o yüzden evi tutarken de hep dedim ki; evimiz hem kaynanamın hep gelemeyeceği kadar uzak olsun hem de gelip kalmasını gerektirmeyecek kadar yakın olsun
Normal canım gayet normal. Benim 3. Günün akşamında inanılmaz sancım olmuştu. Gaz olduğunu düşündüğüm bir sancıydı. Hatta karnım baya şişmişti. Ama zaman geçtikçe o ağrı azalmaya başlamıştı. Sadece şişkinlik kalmıştıYaa ben pazartesi tedaviye başladım ama bugün çok halsizlik var içim de huzursuz bir şeyler oluyor bilemedigim gaz mı aci mı agri mı bu etkilerin bu kadar erken başlaması normal mi ya ?
İnşallah güzel haberleri paylaşırız hep birlikte
Ayy evet dün bütün akşam yattım bende . En azından ilaç ise yarıyor diye sevindik bir de. Bugün de iyiydim aslında ama okulda yorulunca sabah herhalde şimdi hiç halim kalmadı bir şeyeNormal canım gayet normal. Benim 3. Günün akşamında inanılmaz sancım olmuştu. Gaz olduğunu düşündüğüm bir sancıydı. Hatta karnım baya şişmişti. Ama zaman geçtikçe o ağrı azalmaya başlamıştı. Sadece şişkinlik kalmıştı