• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kimseye gerek yok canım. Gayet normal hayatına devam ediyorsun. Evet biraz sancın oluyor ama regl ağrısı gibi düşün. Tek başına kalsan bile bir sorun olmaz. Ben kayınvalide lafını duyunca ürperiyorum 😂
Ben de çıldırıyorum ve eşim her seferinde bir şey olduğunda annem gelsin diyor 😂 aynı memlekette yaşamanın verdiği sıkıntılar işte. Kendi ailem uzakta ama ben bir şey olduğunda kendi ailemi istiyorum. Neyse sakinliğimi korladım cirketleşmeden dedim kimseye gerek yok 😂

Ben de çıldırıyorum ve eşim her seferinde bir şey olduğunda annem gelsin diyor 😂 aynı memlekette yaşamanın verdiği sıkıntılar işte. Kendi ailem uzakta ama ben bir şey olduğunda kendi ailemi istiyorum. Neyse sakinliğimi korladım cirketleşmeden dedim kimseye gerek yok 😂
Allah yardımcın olsun 😂😂 benimkiler 24 saat uzakta olduğu halde adını duymam yetiyor 😂

Her iki tarafla da farklı şehirlerdeydik şimdi bebiş olunca kaynanamın olduğu şehire taşınacağız mecburen 😂😂 aslında eşim 1 senedir orda ben de direniyordum ama sanırım buraya kadarmış😂😂😂
Geliyor gelmekte olan diyorsun 😂 acaba kocalarımızda ailemizle ilgili böyle mi düşünüyor 😂

Merhaba opu oldum 22 Kasım da . Güzel embriolar oluştu ilk reglimi oldum. İkinci reglmde transfer hazrligina başlayacağız .inşallah kavuşuruz bebislerimize ♥️
Ay inşallah çok sevindim adınıza ❤️❤️ hayırlı haberler verisiniz inşallah ☺️🙏🏻
Merhaba opu oldum 22 Kasım da . Güzel embriolar oluştu ilk reglimi oldum. İkinci reglmde transfer hazrligina başlayacağız .inşallah kavuşuruz bebislerimize ♥️

Geliyor gelmekte olan diyorsun 😂 acaba kocalarımızda ailemizle ilgili böyle mi düşünüyor 😂
Benimki kesinlikle böyle düşünmüyor. Bizimkilerin yanında sıkılıyorum sizinkiler çok eğlenceli diyor 😂😂 ama yine de ben her iki tarafla da mesafe olsun istedim hep rahat ettim o yüzden 😂 evi tutarken de hep dedim ki; evimiz hem kaynanamın hep gelemeyeceği kadar uzak olsun hem de gelip kalmasını gerektirmeyecek kadar yakın olsun 😂😂😂

Benimki kesinlikle böyle düşünmüyor. Bizimkilerin yanında sıkılıyorum sizinkiler çok eğlenceli diyor 😂😂 ama yine de ben her iki tarafla da mesafe olsun istedim hep rahat ettim o yüzden 😂 evi tutarken de hep dedim ki; evimiz hem kaynanamın hep gelemeyeceği kadar uzak olsun hem de gelip kalmasını gerektirmeyecek kadar yakın olsun 😂😂😂
Hahahah inanılmaz mantıklı düşünmüşsün 😂😂 biz kadınlardan korkulur. Valla benim eşimde annem için ölüyor. Ben gitmeyelim diyorum o da anneme beni şikayet ediyor ben gelmek istiyorum ama kızın istemiyor diye 😂😂 bi de ben tüm gün ailemleyim aynı işyerindeyim ya evde kafa dinlemek istiyorum

Yaa ben pazartesi tedaviye başladım ama bugün çok halsizlik var içim de huzursuz bir şeyler oluyor bilemedigim gaz mı aci mı agri mı 🫠 bu etkilerin bu kadar erken başlaması normal mi ya ?

Yaa ben pazartesi tedaviye başladım ama bugün çok halsizlik var içim de huzursuz bir şeyler oluyor bilemedigim gaz mı aci mı agri mı 🫠 bu etkilerin bu kadar erken başlaması normal mi ya ?
Normal canım gayet normal. Benim 3. Günün akşamında inanılmaz sancım olmuştu. Gaz olduğunu düşündüğüm bir sancıydı. Hatta karnım baya şişmişti. Ama zaman geçtikçe o ağrı azalmaya başlamıştı. Sadece şişkinlik kalmıştı

Normal canım gayet normal. Benim 3. Günün akşamında inanılmaz sancım olmuştu. Gaz olduğunu düşündüğüm bir sancıydı. Hatta karnım baya şişmişti. Ama zaman geçtikçe o ağrı azalmaya başlamıştı. Sadece şişkinlik kalmıştı
Ayy evet dün bütün akşam yattım bende . En azından ilaç ise yarıyor diye sevindik bir de. Bugün de iyiydim aslında ama okulda yorulunca sabah herhalde şimdi hiç halim kalmadı bir şeye

Arkadaşlar benim negatif sonuclandi ama yinede fikir olsun size ben transferden düne kadar adet ağrısı çektim ara ara kasigima çekilme oluyor gibi hissetmek sicak basması göğüs hassasiyeti ki dün patlicak sandım o derece hatta dün midem bulanmaya halsizlesmeye basladim dün tahlil verdim negatif eve geldim dün ilacı kestim bugün de ilaç almadım ne adet ağrısı ne sıcak basması nede göğüs hassasiyeti hiç birşey kalmadı anladimki ilaçlar yapıyor belki fikir olur bugün ağrılar tamamen ortadan kalktı🤗

Back
X