Yaaa yeminle çok sevindim senin için çok rabbim devamına erdirsin inşallah kuzummmBende buradayım hergün arkadaşlar yazıyor konuşuyoruz ama guruba yazan yokben iyiyim elhamdulillah iki kese gördüm dayanamadım cumartesi gittim. Bu cuma da kontrol var yolk sac için haftaya Allah nasip ederse kalp atışları
İnşallah sonucuna ulaşın sizler için cidden çok seviniyorumSağolasın canım ben önümüzdeki Salı gideceğimdedim gittiğimde kalp atışını da duyarım belki gittiğimde 6+3 oluyorum. Ay sizde de mide bulantısı başladı mı
Rabbim senin yüzünü de en kısa sürede güldürsün canımİnşallah sonucuna ulaşın sizler için cidden çok seviniyorum
İnşallah canım hayır yok kalmadi. Sen nasılsın ne yapıyorsunCanım üzüldüm
Hayırlı zamanda kendiliğinden olur insalah.
Dondurulmuş yumurta var mıydı kalan ?
Amin canım Allah razı olsun darısı senin başına inşallahYaaa yeminle çok sevindim senin için çok rabbim devamına erdirsin inşallah kuzummm
İyiyim canım çok şükür.İnşallah canım hayır yok kalmadi. Sen nasılsın ne yapıyorsun3 yıl önce seninle aynı gebeliğe hazırlık topiginde konuşmaya başlamıştik zmaan nasil hızlı
Başka çocuğun varmı sizin sorununuz neydi bencede pes etme tüp bebek olmasada başka türlü bırakma Allah' çok büyük canım inşallah olucaktirİyiyim canım çok şükür.
Bende korunmaya bırakalı 3 sene oldu tam
Bu süreç çok yıprattı 1 aşılama 4 tüp bebek.
En son eşimle inostol icekikli takviye aldık kullandık bir ay, yine olmadı. Pes etmek istemiyorum, birşeyler yapmak istiyorum, bu ayda yine takviye kullanmak istedim, eşim yeter artık, ne yapıyorsak olmuyor dedi.
Yani artık bir tedavi istemiyor. Tüp bebeği kafamda silmiştim zaten ama kendimce birşeyler yapmak istiyordum.
Artık bende ugrasmiyacam sanırım. Yaşta 39 oldu çünkü.
Sen nasılsın, toparlandın mi ? Ara verecek misin yeni tedaviye başlayacak misin ?
İnşallah çok teşekkür ederim.Başka çocuğun varmı sizin sorununuz neydi bencede pes etme tüp bebek olmasada başka türlü bırakma Allah' çok büyük canım inşallah olucaktirburda sende gebe kaldığını bizle paylasacagin günler nasip etsin sana rabbim
Anladım canım. Belki bu salmış halinizde kendiliğinden olur rabbim nasip eder tedaviye gerek kalmaz. Yaşın çok büyük değil stres yapma. Evet ben ciddi bir ara vermek istiyorum çünkü Kasık ağrılarım geçmedi tedavi sürecinde hemoroid oldum hâlâ ağrı ve ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum. Benim için çok yıpratıcı bir süreç oldu iki tedavi üst üste o yüzden uzun bir süre ağrısız sızısız gün saymadan zaman gecirmek istiyorum. Çok stres yaşadım ve yoruldum artık akışına bırakacağımİyiyim canım çok şükür.
Bende korunmaya bırakalı 3 sene oldu tam
Bu süreç çok yıprattı 1 aşılama 4 tüp bebek.
En son eşimle inostol icekikli takviye aldık kullandık bir ay, yine olmadı. Pes etmek istemiyorum, birşeyler yapmak istiyorum, bu ayda yine takviye kullanmak istedim, eşim yeter artık, ne yapıyorsak olmuyor dedi.
Yani artık bir tedavi istemiyor. Tüp bebeği kafamda silmiştim zaten ama kendimce birşeyler yapmak istiyordum.
Artık bende ugrasmiyacam sanırım. Yaşta 39 oldu çünkü.
Sen nasılsın, toparlandın mi ? Ara verecek misin yeni tedaviye başlayacak misin ?
Neden histereskopi istedi acaba sordun mu?Kızlar bana da doktorum ikinci transfer oncesi histereskopi yapma kararı aldığını söylediuniq12 merkezden arayip ayşin hoca öyle söyledi bakalim bir dahaki regli de sanirjm histereskopi olacağım
Canım bende 2 ay ara ile farklı merkezlerde 2 kez yumurta toplama olduAnladım canım. Belki bu salmış halinizde kendiliğinden olur rabbim nasip eder tedaviye gerek kalmaz. Yaşın çok büyük değil stres yapma. Evet ben ciddi bir ara vermek istiyorum çünkü Kasık ağrılarım geçmedi tedavi sürecinde hemoroid oldum hâlâ ağrı ve ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum. Benim için çok yıpratıcı bir süreç oldu iki tedavi üst üste o yüzden uzun bir süre ağrısız sızısız gün saymadan zaman gecirmek istiyorum. Çok stres yaşadım ve yoruldum artık akışına bırakacağım
Allah kızını sana bağışlasın aynn canım benim rabbim ol deyince oluyor hiçbir sorun yokken olmayabiliyor zamanı vardır belkide hayırlısı olsun inşallahİnşallah çok teşekkür ederim.
Bir kızım var benim şükürler olsun 10 yaşında
Bir sorunumuz yok aslında, kızım da normal yolla olmustur.
Eşimin sperm sorunu yok, benim yumurta sorunum yok (19 tane yumurta toplanmış 8 embriyo oluşmuştu)
Rahim kalınlığı her zaman iyi
Ama işte bir de Rabbim nasip edecek. Olmayınca olmuyor.
Şuan bir bekleme sürecinde değilim. Yeniden tedaviye başlama düşüncem yok dediğim gibi akışına bırakacağım teşekkür ederimCanım bende 2 ay ara ile farklı merkezlerde 2 kez yumurta toplama oldu
İlkinde 4 yumurta toplandı 1 embriyo oluştu
İkincide 19 yumurta toplandı 8 embriyo oluştu
İlincisinde farklı olarak dhea, melatonin, d vitamini ve inositol içerikli takviye kullanmıştım.
Bu bekleme sürecinde bunları kullanarak yumurta sayısını kalitesini artirabilirsin belki.
Hsg de bi problem yoktu histereskopi yapıp öyle deneyecegiz dedi.duymussundur rahime çizik atıp tutunmayı destekleyeceğiz dedi ona da 23 bin dediler ahahha 42 bine daha gelmeme var 2 ay dinlenme şuan regliyim birdaha ki regli de histereskopi olacağım sonraki ay sürece gireceğiz sanirim.muhasebeye ödemeye girdiğinde indirim iste ben her girdiğimde indirim istiyorum muayene olmuyorum tahlil yaptırıyorum sizde biseyler yapın diyorumNeden histereskopi istedi acaba sordun mu?
Rahim filminde bir sorun mu vardı? Bana da ayşin hoca letu kullandırıyor. Salı günü kontrolüm var bakalım nasıl ilerleyecek süreç. Bu arada 42 bin olayına hala takığım. Nasıl aşacağımı bilmiyorum
Evet biliyorum o işlemi. İnşallah faydası olurHsg de bi problem yoktu histereskopi yapıp öyle deneyecegiz dedi.duymussundur rahime çizik atıp tutunmayı destekleyeceğiz dedi ona da 23 bin dediler ahahha 42 bine daha gelmeme var 2 ay dinlenme şuan regliyim birdaha ki regli de histereskopi olacağım sonraki ay sürece gireceğiz sanirim.muhasebeye ödemeye girdiğinde indirim iste ben her girdiğimde indirim istiyorum muayene olmuyorum tahlil yaptırıyorum sizde biseyler yapın diyorum
Banada rahime çizik atilma yada biyopsi yapip parca alalim oda çizik atma gibi oluyr hangisini yapicagima karar vermedim demişti dr beyHsg de bi problem yoktu histereskopi yapıp öyle deneyecegiz dedi.duymussundur rahime çizik atıp tutunmayı destekleyeceğiz dedi ona da 23 bin dediler ahahha 42 bine daha gelmeme var 2 ay dinlenme şuan regliyim birdaha ki regli de histereskopi olacağım sonraki ay sürece gireceğiz sanirim.muhasebeye ödemeye girdiğinde indirim iste ben her girdiğimde indirim istiyorum muayene olmuyorum tahlil yaptırıyorum sizde biseyler yapın diyorum
3 5 biseyler iniyorlar işte yine de canimEvet biliyorum o işlemi. İnşallah faydası olurindirim istediğinde yaptılar mı peki? Bende sadece transfere gidicem. Tüm işlemlerim bodrumda yapılıyor zaten
Merhaba ben de araştırırken gördüm de taze transferlerde estrofem verilmiyor mu? Sebebi nedir acaba?Yok ben taze transfer oldum o yüzden Estrofem kullanmadkm
Taze transfer olmuştum bana verilmişti estrofemMerhaba ben de araştırırken gördüm de taze transferlerde estrofem verilmiyor mu? Sebebi nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?