Ya maşallah maşallah siki sıkı tutunsunHaber geldi kızlar çok şükür 2 günde 3 katı artmış 136 geldi 7. Günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya maşallah maşallah siki sıkı tutunsunHaber geldi kızlar çok şükür 2 günde 3 katı artmış 136 geldi 7. Günüm
Amin canım inşallah hepimizin kiYa maşallah maşallah siki sıkı tutunsun
Maşallah cnm hadi bakalım sağlıkla kavuşursun yavrularına inşallahHaber geldi kızlar çok şükür 2 günde 3 katı artmış 136 geldi 7. Günüm
Amin canım sende inşallahMaşallah cnm hadi bakalım sağlıkla kavuşursun yavrularına inşallah
Ohh çok şükür demedim mi 100-200 arası hissediyorum yüksek ihitmal ikiside tutmuş senin.cunju bnmde 9 .gün 350 ydi seninxe 2 gün sonra 9.gun tahmini iki kat artta bile 300 u geçerHaber geldi kızlar çok şükür 2 günde 3 katı artmış 136 geldi 7. Günüm
Ay inşallah canım 9. Günde kan vericem bizim bura istiyor bide 11. Gün vericemOhh çok şükür demedim mi 100-200 arası hissediyorum yüksek ihitmal ikiside tutmuş senin.cunju bnmde 9 .gün 350 ydi seninxe 2 gün sonra 9.gun tahmini iki kat artta bile 300 u geçer
Hayırlı olsun canım 4 prens içinde bir kraliçeErkek ikiside
Sağlıkla kucağına alırsın İnşallahErkek ikiside
Ay çok guzel çok masallahhh rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin beyfendilereeErkek ikiside
Amin inşallah maşallahAy çok guzel çok masallahhh rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin beyfendileree
Allah razı olsun kuzum aminSağlıkla kucağına alırsın İnşallah
Bugün kan verdim kuzu 17 çıktı beta 10.gun bugün düşük degilmiAmin inşallah maşallah
Tebrik ederim canım sağlıkla artsın inşallahBugün kan verdim kuzu 17 çıktı beta 10.gun bugün düşük degilmi
Ayy hadi hayırlı olsun yeni tutunmuş bebişkooo. 7-9 la öğrenenler var canım benım inşallah güzel yukselsinBugün kan verdim kuzu 17 çıktı beta 10.gun bugün düşük degilmi
Allah razı olsun kuzucum darısı Senın başına inşallahHayırlı olsun canım 4 prens içinde bir kraliçe
Insallah ya insallah 10.gun ya baya oldu diye korktum biraz aslında sabah çok sevindim sonra arastirinca düşük mü acaba dedimAyy hadi hayırlı olsun yeni tutunmuş bebişkooo. 7-9 la öğrenenler var canım benım inşallah güzel yukselsin
Naptın yavru ceylanım aldın mı sonucuKuzucum 7 yi 8 ci güne bağlayan gece bende yaşadım doktorum yerleşme olabilir dedi sen fazla ayakta kalma bolca uzan
Allah ın izniyle artış önemli ben bu sayfada 2,5 la şüpheye düşüp yükselenleri okudumInsallah ya insallah 10.gun ya baya oldu diye korktum biraz aslında sabah çok sevindim sonra arastirinca düşük mü acaba dedim
Aynu gün mü olmuştuk transfer 27 ocak öyle hatırlıyorumTebrik ederim canım sağlıkla artsın inşallah
Gönlüme su serptin Allah razı olsunAllah ın izniyle artış önemli ben bu sayfada 2,5 la şüpheye düşüp yükselenleri okudum