ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Maşallah bayağı da toplanmış
Toplansa nolacak Pcos boş çıktı hepiciği 7 vardı , birinin hücre bölünmesi çok azmış kaldı geride 6 .
2 si transfer oldu kaldı geride 4 tane . Onlarda sonrası olurmu belli değil zaten sezeryandan sonra 2 sene doğum yapamıyorsun yasak . Doğdu bunlar emzirme dönemi demeye geçecek 3,5 sene benim yaşım olacak 35,5

O zamana onların donmus hali kaliteli olurmu bilemem. Zaten 5. Güne giden hıc olmadı kalitesizlik vardı yumurtalar da

Kızlar transfer öncesi son kontrolde rahim kalınlığınız kaçtı. 5 gün sonra transferim var bugün 8.5 dedi. İyi dedi istediğimiz 7.5 üstü. Zaten transfere kadar daha da kalınlaşır dediler
Cnm ben çarşamba olcturdum 9.5 idi yarın teansferim var artık

Vallahi bende öyleyim opu zamanı bile günlük 2 3 içtim duramadım inşallah senin gibi tiksinirim de
Benım tiksindiğimi kim söyledi kız oğlum astım oldu çocuğum çok cektı onun korkusuna içmediğim halde evdeki dumandan

şimdi eşimin yanına bile girmiyorum sigara ıctıgı balkona kendı kendıne takılıyor orda . O derece kaçıyorum dumandan

Yok yok üzmüyor um çiçeğim bir tane olsun bizimle olsun inşallah kalacaklar cumaya ben inanıyorum
İnşallah . 5. Gun die de takma kafaya vallahi beni bi aradılar çok riskliydi dondurduk die 3.günden Gerçi ben afedersin salak gibi bilmiyordum ki zaten söylese de anlamıcaktım bilmemek bazen iyiymiş ha

İnşallah . 5. Gun die de takma kafaya vallahi beni bi aradılar çok riskliydi dondurduk die 3.günden Gerçi ben afedersin salak gibi bilmiyordum ki zaten söylese de anlamıcaktım bilmemek bazen iyiymiş ha
Biz her b.ku araştırdığımz için bilmediğimiz az şey kaldı bu konuda şuan havuz yöntemini araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…