- 6 Mart 2024
- 2.839
- 2.878
- 48
Ben burda eczaneler iade alıyor mu ben bilmiyorum diye sordum zaten kızlarla almıyor dedi aldığım eczane de alan kişi olursa haber ederim dedi olmazsa da ücretsiz veririm birine dedim konu bu sinirimi bozmayın oruç oruç lütfen rica ediyorum!!
Allah en kısa zamanda sana da nasip edecek inşallah canımAllah'ım söyle çizgileri bende görecek miyim birgün acaba
Benim de 4AA kaliteydi ve şuan çok şükür gebeyim tek transferdi neden umudunuz olmasın Allah var umut her zaman var lütfen kendinizi böyle aşağı çekmeyinBilmiyorum açıklaması var mı gittiğimde öğreneceğim artık. Ben başka bir embriyologtan danışmanlık aldım o zamana kadad bunların yapılması gerektiğini bile bilmiyordum. O bana siz sadece iki kez muayene olmuşsunuz ve hiç kandan kontrol edilmemiş yumurtalarınız da senkronize büyümüş hâl böyleyken olgun yumurtalar toplanana kadar kaybedilmiş ve dolayısıyla beşinci gün kaliteli embriyo sayınız az olmuş dedi. Sonra sizlere sordum herkeste kan bakılmış neredeyse gün aşırı muayene edilmiş. Gerçekten ne yapagağımı da bilmiyorum. Sadece transferi bekliyorum. Zaten doktor da bir açıklama yapmıyor. Hayırlısı diyeyim. Muhtemelen şubat ortası gibi bir 4AA ve bir iyi kalite erken blastosist transferi yapılacak. Çok umudum yok ama inşallah iyi sonuçlar alırız.
Tabi öyle ya . Beni bi aradılar 5. Güne gidecek kalite yok 3 de dondurup riske atmak istemıyoruz die ben çok şaşırmıştım 21 yumurtadan 1 tanesi iyi olmazmı dieBenim de 4AA kaliteydi ve şuan çok şükür gebeyim tek transferdi neden umudunuz olmasın Allah var umut her zaman var lütfen kendinizi böyle aşağı çekmeyin
Yaa işte bilemiyorsun ki ben de 5.güne iki tane kaldığına çok şaşırmıştım diğerleri ne oldu diyeTabi öyle ya . Beni bi aradılar 5. Güne gidecek kalite yok 3 de dondurup riske atmak istemıyoruz die ben çok şaşırmıştım 21 yumurtadan 1 tanesi iyi olmazmı die
Altın embriyoyu almışsın elhamdülillah Rabbim sonuna ulaştırsın inşallahYaa işte bilemiyorsun ki ben de 5.güne iki tane kaldığına çok şaşırmıştım diğerleri ne oldu diye
Çok şükür amin aminAltın embriyoyu almışsın elhamdülillah Rabbim sonuna ulaştırsın inşallah
Yanlış çıkıyor diye bişey var canım her test doğru değildir ama 3 tane yaptın diyelim 3 de yanlış çıkmaz. Geçen ay negatif olmasına rağmen pozitif gördüm hemde bariz belliydiYanlış çıkıyor diye bi şey yok benimki doğru çıkmıştı
İyiyim şekerim sen nasılsın
Demekki testten kaynaklı anladımYanlış çıkıyor diye bişey var canım her test doğru değildir ama 3 tane yaptın diyelim 3 de yanlış çıkmaz. Geçen ay negatif olmasına rağmen pozitif gördüm hemde bariz belliydi
Heyecanla gebelik haberini bekliyorumİyiyim şekerim sen nasılsınNgs haberi gelecek bugün onu bekliyorum
Amin canım öyle olursa hemen haber edecem sanaHeyecanla gebelik haberini bekliyorumbende iyiyim çok şükür
İnşallah güzel haberler alırsın
Varya böyle senin için yapılan testleri falan okudukça şaşırıyorum gittiğin yer baya ilgili araştırmacı bi yer galiba . Ben bakkala gider gibi gidip gelmişimAmin canım öyle olursa hemen haber edecem sanabakalım toplam 10 tane görderdim sağlıklı gelir mi hiç fikrim yok ama içime de 4 tane falan geliyor. Daha önce yolladıklarımdan sadece bir tane gelmişti
Evet benim doktorum maşallah çok bilgili asla bir iki testle başlamıyor ıncıga kadar bakıyor. Ve mutlaka hastalarının embriyolarını da Ngs gönderiyor çünkü iki kişi de sorun olmasa bile bazen bölünmede sağlıksız oluryormuş bazen de karı kocanın kromozomları birbirini kabul etmediği için de engelli olabiliyor. Doktoruma çok güveniyorum sağ olsun o kadar dotlorVarya böyle senin için yapılan testleri falan okudukça şaşırıyorum gittiğin yer baya ilgili araştırmacı bi yer galiba . Ben bakkala gider gibi gidip gelmişim
Evet göreceksin inanamayacaksın eczanedeki tüm testleri yapacaksın başka eczane testleri yapacaksın ama göreceksin sadece sabırAllah'ım söyle çizgileri bende görecek miyim birgün acaba
İnşallah emeklerının karşılığını alırsın çiçeğimEvet benim doktorum maşallah çok bilgili asla bir iki testle başlamıyor ıncıga kadar bakıyor. Ve mutlaka hastalarının embriyolarını da Ngs gönderiyor çünkü iki kişi de sorun olmasa bile bazen bölünmede sağlıksız oluryormuş bazen de karı kocanın kromozomları birbirini kabul etmediği için de engelli olabiliyor. Doktoruma çok güveniyorum sağ olsun o kadar dotlor
Gezdim onun gibisini henüz görmedim
Kızzz cancağzım naptın mide ne durumdaEvet göreceksin inanamayacaksın eczanedeki tüm testleri yapacaksın başka eczane testleri yapacaksın ama göreceksin sadece sabır
Amin canım hepimiz inşallahİnşallah emeklerının karşılığını alırsın çiçeğim
Estrofemi bırakınca normal hayatıma döndüm şükürler olsun ağzıma etti resmen estrofemKızzz cancağzım naptın mide ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?