ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba doktorunuz kim acaba

Kızlar bişey danışmak istiyorum tüp bebekte gebelik neye göre hesaplanıyor? Sat a göre olamaz heralde. Transfer tarihine 2 hafta ekleniyor diye hatırlıyorum doğru mu ?

Kızlar bişey danışmak istiyorum tüp bebekte gebelik neye göre hesaplanıyor? Sat a göre olamaz heralde. Transfer tarihine 2 hafta ekleniyor diye hatırlıyorum doğru mu ?
Ben internette gebelik hesaplama yazıp blastokist transfer tarihine göre hesapladım. Sat ile aralarında 1-2 gün oynuyor sanki

Göreceksin Allah'ın izniyle canım benim Allah büyüktür inanıyorum bak sıra sende bu kez sen de mutluluktan havalara uçacaksın inşallah
İnşallah çiçeğim bana çok uzak bir hayal gibi geliyor sanki göremeyecek gibi hissediyorum hiç pozitif görmediğim için imkansız geliyor

Allah en kısa zamanda sana da nasip edecek inşallah canım
İnşallah çok çok amin reglime 8 gün kaldı kızlar yeniden kontrole çağırdılar 2. Reglle bilmiyorum neler olacak
Evet göreceksin inanamayacaksın eczanedeki tüm testleri yapacaksın başka eczane testleri yapacaksın ama göreceksin sadece sabır
Ay inşallah inşallah Allah'ım bilmiyorum o güzel günler gelecek mi

Allah en kısa zamanda sana da nasip edecek inşallah canım
İnşallah çok çok amin reglime 8 gün kaldı kızlar yeniden kontrole çağırdılar 2. Reglle bilmiyorum neler olacak
Evet göreceksin inanamayacaksın eczanedeki tüm testleri yapacaksın başka eczane testleri yapacaksın ama göreceksin sadece sabır
Ay inşallah inşallah Allah'ım bilmiyorum o güzel günler gelecek mi

Evet canım reglime 8 gün kaldı bende başlayacağım ama bilmiyorum soğuk zincir ya güvenli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…