Merhaba doktorunuz kim acabaEvet benim doktorum maşallah çok bilgili asla bir iki testle başlamıyor ıncıga kadar bakıyor. Ve mutlaka hastalarının embriyolarını da Ngs gönderiyor çünkü iki kişi de sorun olmasa bile bazen bölünmede sağlıksız oluryormuş bazen de karı kocanın kromozomları birbirini kabul etmediği için de engelli olabiliyor. Doktoruma çok güveniyorum sağ olsun o kadar dotlor
Gezdim onun gibisini henüz görmedim
Yanlış hatırlamıyorsam kıbrıs hit te tedavi görüyordu galiba arkadaşımızMerhaba doktorunuz kim acaba
Kıbrıs hit Halil İbrahim tekin canımMerhaba doktorunuz kim acaba
Yavrum çok şükür haber geldi 5 tane sağlıklı geldi ilk defa böyle sayı gördüm sağlıklı da elhamdulillah şoktayımYanlış hatırlamıyorsam kıbrıs hit te tedavi görüyordu galiba arkadaşımız
Oy maşallahYavrum çok şükür haber geldi 5 tane sağlıklı geldi ilk defa böyle sayı gördüm sağlıklı da elhamdulillah şoktayım
Aminn canım inşallahOy maşallahçok sevindim altın embrıyoların olsun inşallah
Maşallah cnm gözün aydın bi daha ki göz aydınlığını gebelik haberine sakliyorum haberin olsunYavrum çok şükür haber geldi 5 tane sağlıklı geldi ilk defa böyle sayı gördüm sağlıklı da elhamdulillah şoktayım
Bebiş haberini almakta nasip olur inşallahAminn canım inşallahhazırda sağlıklı embriyolarımın olduğunu bilerek trasnfer olucam ya harika duyguymuş
Gözün aydın canım harika haberYavrum çok şükür haber geldi 5 tane sağlıklı geldi ilk defa böyle sayı gördüm sağlıklı da elhamdulillah şoktayım
Ben internette gebelik hesaplama yazıp blastokist transfer tarihine göre hesapladım. Sat ile aralarında 1-2 gün oynuyor sankiKızlar bişey danışmak istiyorum tüp bebekte gebelik neye göre hesaplanıyor? Sat a göre olamaz heralde. Transfer tarihine 2 hafta ekleniyor diye hatırlıyorum doğru mu ?
İnşallahTabikide göreceksin
İnşallah çiçeğim bana çok uzak bir hayal gibi geliyor sanki göremeyecek gibi hissediyorum hiç pozitif görmediğim için imkansız geliyorGöreceksin Allah'ın izniyle canım benim Allah büyüktür inanıyorum bak sıra sende bu kez sen de mutluluktan havalara uçacaksın inşallah
İnşallah çok çok aminAllah en kısa zamanda sana da nasip edecek inşallah canım
Ay inşallah inşallah Allah'ım bilmiyorum o güzel günler gelecek miEvet göreceksin inanamayacaksın eczanedeki tüm testleri yapacaksın başka eczane testleri yapacaksın ama göreceksin sadece sabır
Ay inşallah inşallah Allah'ım bilmiyorum o güzel günler gelecek miEvet göreceksin inanamayacaksın eczanedeki tüm testleri yapacaksın başka eczane testleri yapacaksın ama göreceksin sadece sabır
Evet canım reglime 8 gün kaldı bende başlayacağım ama bilmiyorum soğuk zincir ya güvenli miespressoc kuzum sen baslıcaksın tedaviye otobüsün sogutucusunda göndersin sana arkadaş en azından içimizden biri faydalansın yani . Yanlış anlamayın tabi hani maddi olarak zor bi süreç die dedim şuan seni biliyorum tedaviye başlıcaksın die
Bende öyle düşünüyorum canm eğer elimde kalırsa bende ihtiyacı olan birine veririm skt tarihide uzun zaten çöp olacağına birine vesile olur inşallah
Böyle bi vebale giremez herhalde bu süreçten geçen birisi die düşünmüştümEvet canım reglime 8 gün kaldı bende başlayacağım ama bilmiyorum soğuk zincir ya güvenli mi
Güzel haberlerinizi burdan bekliyoruz duacıyım çokçaİnşallah çok çok aminreglime 8 gün kaldı kızlar yeniden kontrole çağırdılar 2. Reglle bilmiyorum neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?