Bn de 6. Gün prodoctor la öğrendim 3. Gün yaptığımda çizgi çıkmamıştı tek çizgi vardı kurma çizgisi bile oluşmadıDays comfort la 4.gün doğru sonucu gördüm . Markadan markaya değişiyor
Göreceksin Allah'ın izniyle canım benim Allah büyüktür inanıyorum bak sıra sende bu kez sen de mutluluktan havalara uçacaksın inşallahAllah'ım söyle çizgileri bende görecek miyim birgün acaba
Amin amiin çok umutluyum bu sabah çok berrak bir denizde eşimle yüzerken gördüğüm rüyaya uyandım çok mutlu hissettim allahım yoluna koysun hepimizin işiniÇıkar tabii cnm transfer hariç 6. Günün sabah ilk idrarla yaptım erken gebelikte çıktı akşamına hem kaset hem erken testi tekrarladım sonuç bu inşallah sen de görürsün
Özel hastaneye sordum canım Beta HCG için 450 lira istiyorlar devlete randevu bakıyorum randevu bulursam devlet hastanesinde yatıracağımDevlet hastaneleri sıkıntı yapabiliyormuş ben özel hastane acilinde baktırdım. Haftasonuydu benim de 180 tl verdim 1,5 saat sonrada çıktı hemen internetten baktım
Hayır olsun inşallah canım benim inşallah müjdelenirsin ben de aklımda hiç test yapmak yoktu çarşamba günü yapacağım diye düşünüyordum uyurken rüyamda hamilelik testi yaptığımı gördüm bayağı bir mutlu uyandım saat 7.30'da test yaptım Allah'a şükür çok mutlu oldum darısı sana inşallahAmin amiin çok umutluyum bu sabah çok berrak bir denizde eşimle yüzerken gördüğüm rüyaya uyandım çok mutlu hissettim allahım yoluna koysun hepimizin işini
Amin aminHayır olsun inşallah canım benim inşallah müjdelenirsin ben de aklımda hiç test yapmak yoktu çarşamba günü yapacağım diye düşünüyordum uyurken rüyamda hamilelik testi yaptığımı gördüm bayağı bir mutlu uyandım saat 7.30'da test yaptım Allah'a şükür çok mutlu oldum darısı sana inşallah
Ben daha önce bir kez acilde vermiştim yarın da acilde vermeyi düşünüyorum almazlar mıÖzel hastaneye sordum canım Beta HCG için 450 lira istiyorlar devlete randevu bakıyorum randevu bulursam devlet hastanesinde yatıracağım
Tüp benek tedavi gördüğünüz merkezde yaptırınÖzel hastaneye sordum canım Beta HCG için 450 lira istiyorlar devlete randevu bakıyorum randevu bulursam devlet hastanesinde yatıracağım
Bende öyle düşünüyorum canm eğer elimde kalırsa bende ihtiyacı olan birine veririm skt tarihide uzun zaten çöp olacağına birine vesile olur inşallahSorun . Eğer kabul etmezlerse çöp olacağına orda tedaviye gelene versinler die bırakabilirsiniz hayrınız olur bebegınızın adına başkasına destek olmuş olursunuz . Benım eczane tüm kalan ilaçları iade aldı açık olanları da merkeze bıraktık ssk gözükmeyen hastalara yardımcı olun verin die .
Bilmiyorum cnm snn yarındi dimi sen verebilirsen bana da haber verirsen sevinirimBen daha önce bir kez acilde vermiştim yarın da acilde vermeyi düşünüyorum almazlar mı
Amin inşallahBende öyle düşünüyorum canm eğer elimde kalırsa bende ihtiyacı olan birine veririm skt tarihide uzun zaten çöp olacağına birine vesile olur inşallah
Bende öyle düşünüyorum canm eğer elimde kalırsa bende ihtiyacı olan birine veririm skt tarihide uzun zaten çöp olacağına birine vesile olur inşallah
Bilmiyorum açıklaması var mı gittiğimde öğreneceğim artık. Ben başka bir embriyologtan danışmanlık aldım o zamana kadad bunların yapılması gerektiğini bile bilmiyordum. O bana siz sadece iki kez muayene olmuşsunuz ve hiç kandan kontrol edilmemiş yumurtalarınız da senkronize büyümüş hâl böyleyken olgun yumurtalar toplanana kadar kaybedilmiş ve dolayısıyla beşinci gün kaliteli embriyo sayınız az olmuş dedi. Sonra sizlere sordum herkeste kan bakılmış neredeyse gün aşırı muayene edilmiş. Gerçekten ne yapagağımı da bilmiyorum. Sadece transferi bekliyorum. Zaten doktor da bir açıklama yapmıyor. Hayırlısı diyeyim. Muhtemelen şubat ortası gibi bir 4AA ve bir iyi kalite erken blastosist transferi yapılacak. Çok umudum yok ama inşallah iyi sonuçlar alırız.Bu süreçte kafa karışıklığı çok oluyor ama bizim yolumuzda zor bir yol onlarında krndine göre açıklamaları vardir.estrodiol hergun takip edildi bunun yanı sıra fsh lh prolaktin progestron 2 günde bir bakıldı benim
Evet yarın öğlen olmadan gideceğim tabi ki haber veririmHiç
Bilmiyorum cnm snn yarındi dimi sen verebilirsen bana da haber verirsen sevinirim
evet bazıları çok istiyor ben 180 diyince şaşırmıştım baya inşallah bulabilirsin devletteÖzel hastaneye sordum canım Beta HCG için 450 lira istiyorlar devlete randevu bakıyorum randevu bulursam devlet hastanesinde yatıracağım
Eczaneden haber bekliyorum canm gelmezse birine veririm sağolespressoc kuzum sen baslıcaksın tedaviye otobüsün sogutucusunda göndersin sana arkadaş en azından içimizden biri faydalansın yani . Yanlış anlamayın tabi hani maddi olarak zor bi süreç die dedim şuan seni biliyorum tedaviye başlıcaksın die
Eczaneden haber bekliyorum canm gelmezse birine veririm sağol
Ben anlatamıyorum sanırım size eczane not aldı alan biri olursa arayacaklar beni olmazsa ücretsiz birine veririm dedim neyi tartışıyoruz şuan anlamadım iyi misinizne tuhafsınız ya . Sanki bi numara büyük ayakkabı gibi birine veririm saol modundaysanız nie burda bunun lafını ediyorsunuz direk kimseye veremem para verdim ben buna diyebilirdiniz .
Ben burda eczaneler iade alıyor mu ben bilmiyorum diye sordum zaten kızlarla almıyor dedi aldığım eczane de alan kişi olursa haber ederim dedi olmazsa da ücretsiz veririm birine dedim konu bu sinirimi bozmayın oruç oruç lütfen rica ediyorum!!ne tuhafsınız ya . Sanki bi numara büyük ayakkabı gibi birine veririm saol modundaysanız nie burda bunun lafını ediyorsunuz direk kimseye veremem para verdim ben buna diyebilirdiniz .yada cüzi bi miktar beklentim varda diyebilirdiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?