ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

erken gebelikler neden yanlış çıkıyor öyleyse bir normal bir erken mi almalıyım

Canım eczaneler hiçbir ilacı geri almıyor

İnanır mısınız sürecin başından şimdiye bir kez bile kan bakılmadı yalnızca iki kez muayene
Bu süreçte kafa karışıklığı çok oluyor ama bizim yolumuzda zor bir yol onlarında krndine göre açıklamaları vardir.estrodiol hergun takip edildi bunun yanı sıra fsh lh prolaktin progestron 2 günde bir bakıldı benim

Amin amin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz rica ederim

Çıkar tabii cnm transfer hariç 6. Günün sabah ilk idrarla yaptım erken gebelikte çıktı akşamına hem kaset hem erken testi tekrarladım sonuç bu inşallah sen de görürsün

Eklentiler

• IMG-20250114-WA0043.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 16
Slm kızlar acilde kan veren arkadaşlar devlet hastanesinde mi verdiniz yoksa özelde mi ?
Test günüm 19 ocak pazara denk geliyor acaba devlette acilde bakarlar mı?

Slm kızlar acilde kan veren arkadaşlar devlet hastanesinde mi verdiniz yoksa özelde mi ?
Test günüm 19 ocak pazara denk geliyor acaba devlette acilde bakarlar
Devlet hastaneleri sıkıntı yapabiliyormuş ben özel hastane acilinde baktırdım. Haftasonuydu benim de 180 tl verdim 1,5 saat sonrada çıktı hemen internetten baktım

Sorun . Eğer kabul etmezlerse çöp olacağına orda tedaviye gelene versinler die bırakabilirsiniz hayrınız olur bebegınızın adına başkasına destek olmuş olursunuz . Benım eczane tüm kalan ilaçları iade aldı açık olanları da merkeze bıraktık ssk gözükmeyen hastalara yardımcı olun verin die .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…