Ben laboquick den şaşmam kaset testini alıyorum bu arada. Hiç yanlış çıkmadı küçük değerleride gösteriyor bu şahin gözler 3 ü gördüerken gebelik testleri yanlış çıkabiliyor pek tercih etmiyorum o yüzden
Dr bana adet olunca duruma göre transfer yapalım dediTransfer ne zaman bir adet sonrası mi olacak
Hmm anladım inşallah her şey yolundadır ve transfer olurumEvet bende erken olunca paniklemistim erken mi diye ama çoğu kadın erken adet görmüş
Bilmiyorum erkende hatalı çıkanlar olmuştu ama kasette bu markada rastlamadım siz bilirsinizerken gebelikler neden yanlış çıkıyor öyleyse bir normal bir erken mi almalıyım
Öyleyse haber vermeniz gerekiyorDr bana adet olunca duruma göre transfer yapalım dedi
Canım eczaneler hiçbir ilacı geri almıyorKızlar bu arada bana fikir verin benim elimde hiç açılmamış gonalf 900 kaldı eczanem geri almıyor alacak olan olursa haber ederim dedi ama pek inandırıcı değildi siz nasıl yapmistiniz sonuçta pahalı ilaç üzüldüm yani borç harç yaptırıyoruz hepimiz ne yapmalıyım doktoruma da sorsam mi acaba
Maalesef öyleymiş yapacak birşey yok artıkCanım eczaneler hiçbir ilacı geri almıyor
Bu süreçte kafa karışıklığı çok oluyor ama bizim yolumuzda zor bir yol onlarında krndine göre açıklamaları vardir.estrodiol hergun takip edildi bunun yanı sıra fsh lh prolaktin progestron 2 günde bir bakıldı benimİnanır mısınız sürecin başından şimdiye bir kez bile kan bakılmadı yalnızca iki kez muayene
Benim adettten 15 gün sonra olmuştuTransfer nasıl oluyor adetin kaçıncı günü yapılıyor biliyor musunuz
Amin amin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz rica ederimAnladım bana bir tane yeter diye düşünüyorum eczaneden ne varsa alsam 10. gün olmuş sonuçta illa çıkar gibi geliyor içimde büyük bir umut var pozitif olacağına inanıyorum ama okulda da ağlayınca hemen başıma toplanıyorlar kendimi çok kötü hissediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsunçok teşekkür ederim
Evet inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olurBende de olmadı zatendoğal yolla 4 kere gebe kaldım ama sorun sağlıklı olmuyorlardi hepimizin sıkıntısı farklı dileği aynı
Çıkar tabii cnm transfer hariç 6. Günün sabah ilk idrarla yaptım erken gebelikte çıktı akşamına hem kaset hem erken testi tekrarladım sonuç bu inşallah sen de görürsünkızlar sonuçlarınızı nasıl öğrendiniz 6’sında transfer oldum 16’sında yani perşembe günü öğle arasında okuldan acile gidip kan vereceğim sonucu tek başıma okulda öğrenmekten korkuyorumkan vereceğim günün sabahı evde eşimle ikimiz de mesaiye gitmeden erken gebelik testi yapsam mantıklı mı sizce transfer günü hariç 10. gün olmuş oluyor 5. gün embriyosuydu
Devlet hastaneleri sıkıntı yapabiliyormuş ben özel hastane acilinde baktırdım. Haftasonuydu benim de 180 tl verdim 1,5 saat sonrada çıktı hemen internetten baktımSlm kızlar acilde kan veren arkadaşlar devlet hastanesinde mi verdiniz yoksa özelde mi ?
Test günüm 19 ocak pazara denk geliyor acaba devlette acilde bakarlar
Yanlış çıkıyor diye bi şey yok benimki doğru çıkmıştıerken gebelikler neden yanlış çıkıyor öyleyse bir normal bir erken mi almalıyım
Sorun . Eğer kabul etmezlerse çöp olacağına orda tedaviye gelene versinler die bırakabilirsiniz hayrınız olur bebegınızın adına başkasına destek olmuş olursunuz . Benım eczane tüm kalan ilaçları iade aldı açık olanları da merkeze bıraktık ssk gözükmeyen hastalara yardımcı olun verin die .Kızlar bu arada bana fikir verin benim elimde hiç açılmamış gonalf 900 kaldı eczanem geri almıyor alacak olan olursa haber ederim dedi ama pek inandırıcı değildi siz nasıl yapmistiniz sonuçta pahalı ilaç üzüldüm yani borç harç yaptırıyoruz hepimiz ne yapmalıyım doktoruma da sorsam mi acaba
Days comfort la 4.gün doğru sonucu gördüm . Markadan markaya değişiyorerken gebelikler neden yanlış çıkıyor öyleyse bir normal bir erken mi almalıyım
Allah'ım söyle çizgileri bende görecek miyim birgün acabaÇıkar tabii cnm transfer hariç 6. Günün sabah ilk idrarla yaptım erken gebelikte çıktı akşamına hem kaset hem erken testi tekrarladım sonuç bu inşallah sen de görürsün
Tabikide göreceksinAllah'ım söyle çizgileri bende görecek miyim birgün acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?