İnanır mısınız sürecin başından şimdiye bir kez bile kan bakılmadı yalnızca iki kez muayeneAaa şaşırdım bende iki kez muayene oldum ama gün aşırı kan tahlili ile takip edildi
Ben inanılmaz şaşırdım 10 yumurtayı duyunca zaten doktorum da yorum yapmaktan kaçındı sorgulayacağımı biliyorduAma çatlama önleyici iğneler veriliyor onlar kullanılırken gonol f ye devam ediliyor yumurta boyutları eşitleniyor sonra çatlama iğnesi vurup tam 48saat sonra yumurta toplama yapılıyor bende öyle oldu doktorum kaç yumurta saydıysa o kadar topladı hatta bir fazlasını bence buna dikkat edilmeli bir de kana mutlaka bakılmalı benim doktorum bakmıştı
Ayy Allah iyilere denk getirsin inşallah yaa zaten insanlar binbir uğraş veriyorlarBen inanılmaz şaşırdım 10 yumurtayı duyunca zaten doktorum da yorum yapmaktan kaçındı sorgulayacağımı biliyordu
Kana bakılıyordu hatta 2 günde bir ultrason kontrolde etti ama ben opudan önce çatlamaya başladığını düşünüyorum bu arada catlmasin diye tarlusal da kullandim hep. Daha önce yumurta takibi yaptırmıştım hani bilirsiniz klomen vs kullanıp sonra ovitrelle vuruluyorsun iğneden 36 saat sonra çatlayacak dedi ama 12 saat sonra yumurtam catlamisti bende sorun belki bilmiyorumAma çatlama önleyici iğneler veriliyor onlar kullanılırken gonol f ye devam ediliyor yumurta boyutları eşitleniyor sonra çatlama iğnesi vurup tam 48saat sonra yumurta toplama yapılıyor bende öyle oldu doktorum kaç yumurta saydıysa o kadar topladı hatta bir fazlasını bence buna dikkat edilmeli bir de kana mutlaka bakılmalı benim doktorum bakmıştı
Tek yaptıracak gibi doktorum ve merkez ama ben çift istiyorum bakalım ne olacak göreceğiz kaliteleri farklı farklı canm en iyi kalite 5aa bı tane varKaç embriyo transferi yaptıracaksın canım ve hangi kaliteleri ben de beklemedeyim bugün ilk reglimi oldum
Çatlamaması için oxotide diye iğne vurmuştum birkaç gün yumurta toplanmadan 36saat önce de çatlatma iğnesi ben de sıkıntı olmadı ama o klomenle ovitrelleyle biz de denedik o hiç tutmuyor zatenKana bakılıyordu hatta 2 günde bir ultrason kontrolde etti ama ben opudan önce çatlamaya başladığını düşünüyorum bu arada catlmasin diye tarlusal da kullandim hep. Daha önce yumurta takibi yaptırmıştım hani bilirsiniz klomen vs kullanıp sonra ovitrelle vuruluyorsun iğneden 36 saat sonra çatlayacak dedi ama 12 saat sonra yumurtam catlamisti bende sorun belki bilmiyorum
Transfer günü dahil 8.9.10uncu günde silik çizgiyle öğrendim 10.gün kan baktırdım zaten sonra 5.gün embriyosuydu benim dekızlar sonuçlarınızı nasıl öğrendiniz 6’sında transfer oldum 16’sında yani perşembe günü öğle arasında okuldan acile gidip kan vereceğim sonucu tek başıma okulda öğrenmekten korkuyorumkan vereceğim günün sabahı evde eşimle ikimiz de mesaiye gitmeden erken gebelik testi yapsam mantıklı mı sizce transfer günü hariç 10. gün olmuş oluyor 5. gün embriyosuydu
Tavsiye edebileceğiniz bir test markası var mıTransfer günü dahil 8.9.10uncu günde silik çizgiyle öğrendim 10.gün kan baktırdım zaten sonra 5.gün embriyosuydu benim de
Valla prodoctor predictor onlara iyi diyorlar kesinmiş ama ben doctor days buldum bulunduğum yerde tüm eczacılarda bu vardı aynı markadan üç tane aldım üç gün uyguladım hep çok silik ikinci çizgi çıktıTavsiye edebileceğiniz bir test markası var mı
Bende de olmadı zatenÇatlamaması için oxotide diye iğne vurmuştum birkaç gün yumurta toplanmadan 36saat önce de çatlatma iğnesi ben de sıkıntı olmadı ama o klomenle ovitrelleyle biz de denedik o hiç tutmuyor zatenbizimki o şekil olmadı
Anladım bana bir tane yeter diye düşünüyorum eczaneden ne varsa alsam 10. gün olmuş sonuçta illa çıkar gibi geliyor içimde büyük bir umut var pozitif olacağına inanıyorum ama okulda da ağlayınca hemen başıma toplanıyorlar kendimi çok kötü hissediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsunValla prodoctor predictor onlara iyi diyorlar kesinmiş ama ben doctor days buldum bulunduğum yerde tüm eczacılarda bu vardı aynı markadan üç tane aldım üç gün uyguladım hep çok silik ikinci çizgi çıktı
Ben laboquick den şaşmam kaset testini alıyorum bu arada. Hiç yanlış çıkmadı küçük değerleride gösteriyor bu şahin gözler 3 ü gördüTavsiye edebileceğiniz bir test markası var mı
Erken adet olunuyor zaten bende opunun 5 günü adet olmuştum normalKızlar ben ayın 9 da opu oldum şuan 2 tane 5. Gün embriyom donduruldu ben bugün sanırım adet oldum erken mi oldum anlamadım normalde 32 gündem fazla olurdu adet olmazdım endişe ermeye başladım böyle olan varmıydı aranızda acaba
Yaa öyle mi rahatladım Dr arayıp bilgi vermem gerekiyor değil miErken adet olunuyor zaten bende opunun 5 günü adet olmuştum normal
O zaman ben onu dan 7 gün salonda adet olmuş oluyorumErken adet olunuyor zaten bende opunun 5 günü adet olmuştum normal
Transfer ne zaman bir adet sonrası mi olacakYaa öyle mi rahatladım Dr arayıp bilgi vermem gerekiyor değil mi
Evet bende erken olunca paniklemistim erken mi diye ama çoğu kadın erken adet görmüşO zaman ben onu dan 7 gün salonda adet olmuş oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?