ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben inanılmaz şaşırdım 10 yumurtayı duyunca zaten doktorum da yorum yapmaktan kaçındı sorgulayacağımı biliyordu

Kana bakılıyordu hatta 2 günde bir ultrason kontrolde etti ama ben opudan önce çatlamaya başladığını düşünüyorum bu arada catlmasin diye tarlusal da kullandim hep. Daha önce yumurta takibi yaptırmıştım hani bilirsiniz klomen vs kullanıp sonra ovitrelle vuruluyorsun iğneden 36 saat sonra çatlayacak dedi ama 12 saat sonra yumurtam catlamisti bende sorun belki bilmiyorum

Kaç embriyo transferi yaptıracaksın canım ve hangi kaliteleri ben de beklemedeyim bugün ilk reglimi oldum
Tek yaptıracak gibi doktorum ve merkez ama ben çift istiyorum bakalım ne olacak göreceğiz kaliteleri farklı farklı canm en iyi kalite 5aa bı tane var

Dondurulmuş 5. Gün embriyosu 12 . Gün teste 1500 küsür çıkmıştı 7 Ocak'ta testi vermiştim doktor 14 Ocak'ta kontrole çağrdı sadece kese görünür daha değilmi

Kızlar ben ayın 9 da opu oldum şuan 2 tane 5. Gün embriyom donduruldu ben bugün sanırım adet oldum erken mi oldum anlamadım normalde 32 gündem fazla olurdu adet olmazdım endişe ermeye başladım böyle olan varmıydı aranızda acaba

kızlar sonuçlarınızı nasıl öğrendiniz 6’sında transfer oldum 16’sında yani perşembe günü öğle arasında okuldan acile gidip kan vereceğim sonucu tek başıma okulda öğrenmekten korkuyorum kan vereceğim günün sabahı evde eşimle ikimiz de mesaiye gitmeden erken gebelik testi yapsam mantıklı mı sizce transfer günü hariç 10. gün olmuş oluyor 5. gün embriyosuydu

Çatlamaması için oxotide diye iğne vurmuştum birkaç gün yumurta toplanmadan 36saat önce de çatlatma iğnesi ben de sıkıntı olmadı ama o klomenle ovitrelleyle biz de denedik o hiç tutmuyor zaten bizimki o şekil olmadı

Transfer günü dahil 8.9.10uncu günde silik çizgiyle öğrendim 10.gün kan baktırdım zaten sonra 5.gün embriyosuydu benim de

Tavsiye edebileceğiniz bir test markası var mı
Valla prodoctor predictor onlara iyi diyorlar kesinmiş ama ben doctor days buldum bulunduğum yerde tüm eczacılarda bu vardı aynı markadan üç tane aldım üç gün uyguladım hep çok silik ikinci çizgi çıktı

Bende de olmadı zaten doğal yolla 4 kere gebe kaldım ama sorun sağlıklı olmuyorlardi hepimizin sıkıntısı farklı dileği aynı

Anladım bana bir tane yeter diye düşünüyorum eczaneden ne varsa alsam 10. gün olmuş sonuçta illa çıkar gibi geliyor içimde büyük bir umut var pozitif olacağına inanıyorum ama okulda da ağlayınca hemen başıma toplanıyorlar kendimi çok kötü hissediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok teşekkür ederim

Tavsiye edebileceğiniz bir test markası var mı
Ben laboquick den şaşmam kaset testini alıyorum bu arada. Hiç yanlış çıkmadı küçük değerleride gösteriyor bu şahin gözler 3 ü gördü erken gebelik testleri yanlış çıkabiliyor pek tercih etmiyorum o yüzden

Erken adet olunuyor zaten bende opunun 5 günü adet olmuştum normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…