• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba kızlar, uzaktan okuyordum sizleri güzel haberlere sevindim, hayal kırıklığı yaşayanların da hislerini paylaştım. Şimdi ben 9. gün test yaparım diye bugünden testleri aldım. Böyle karakterimi bilmiyomuş gibi artistik hareketlerle cumartesi yapıcam diye eve geldim. Biraz önce (6. gün oluyor) testi yaptım. Çizgi değil de gölge var sanki bişi var ama bakalım hayırlısı. Evdekilere soramıyorum sonra olmazsa üzülmesinler diye siz de görüyorsunuz değil mi? Bi bakın bakalım
Var canım maşallah hayırlı olsun güzel artışlar al bebeğini kucağına al 🥰

Kızlar herkes kan sulandırıcı kullanıyor mu ? Bana vermemişti doktorum
Canım ben kullanıyorum pozitif aldıktan sonra da devam etmemi önerdiler. Aslında bi yanım acaba kullandığım sürece pıhtılaşma testi mi yaptırsam ona göre devam etmem gerekmiyorsa bıraksam mı diye düşünüyorum, pıhtılaşma sorunum varsa diye her ihtimale karşı kullanmak şu an için mantıklı geliyor

Merhaba kızlar, uzaktan okuyordum sizleri güzel haberlere sevindim, hayal kırıklığı yaşayanların da hislerini paylaştım. Şimdi ben 9. gün test yaparım diye bugünden testleri aldım. Böyle karakterimi bilmiyomuş gibi artistik hareketlerle cumartesi yapıcam diye eve geldim. Biraz önce (6. gün oluyor) testi yaptım. Çizgi değil de gölge var sanki bişi var ama bakalım hayırlısı. Evdekilere soramıyorum sonra olmazsa üzülmesinler diye siz de görüyorsunuz değil mi? Bi bakın bakalım
Pozitif testin🥰

Hayırlı olsun 🙏😊

Kızlar transfer sonrası 9. Günüm ve biraz önce kahverengi gibi lekelenmem oldu :( tutmadı herhalde karnımda çok ağrıyor hastamı olucam ben acaba 😢

Hayır yapmadım almamıştımda zaten cumartesi kan verme günümdü gidip verecektim ama böyle oldu
Yapmadiysaniz yapmayın bence . Çünkü testler erken dönemde güvenilir sonuç vermiyor cumartesi ye bişey kalmamış bolca dua edip içinizi ferah tutun yerleşme kanaması dur inşallah

Yapmadiysaniz yapmayın bence . Çünkü testler erken dönemde güvenilir sonuç vermiyor cumartesi ye bişey kalmamış bolca dua edip içinizi ferah tutun yerleşme kanaması dur inşallah
Doktorum ilaçlarına devam et test gününden önce test yapma yazmış bilmiyorum artık inşallah iyiye işarettir

Back