• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

kızlar günaydın bugün transferin 8. Günü dün gece yatmadan önce nokta şeklinde üç dört tane kan geldi peçeteye sonra birdaha olmadı bugün de regl günüm sabaha kadar ağladım regl oluyorum diye daha önce başınıza böyle birşey geldi mi
artmadıysa yerleşme kanaması da olabilir tüp bebekte 7-8. gün civarı olabiliyor diye biliyorum. moralinizi bozmayın hemen

Merhaba benim de elimde gonal-f var soğuk zincire uygun şekilde saklanmış, ihtiyacı olan varsa istanbulda özelden mesaj atarsanız iletişime geçebiliriz.

Kızlar merhaba gonalf de 9.gundeyim dün kontrole gittim 17 18 mm en büyüğü 2 tane 14 12 10 mm toplam 13 yumurta saydı doktor ne zaman toplanır net birsey demediler çünkü merkez de gitmedim uzak diye başka yerde kontrol yapiliyor

Kan sulandırıcı kullanılmaması mı gerekiyor normal de
Canım bilmiyorum ki pıhtılaşma ihtimali varsa kullanıyorlar genellikle. Benim doktorum tüp ameliyatımı da yapmıştı herhalde kan testleriyle de birlikte bende çok pıhtılaşma ihtimali olmadığını gördü. O yüzden de kan sulandırıcıya ihtiyaç duymadı. Mesela kan sulandırıcı kullanıp kanaması olanlara hemen kan sulandırıcıyı bıraktırıyorlar.

Kızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum

Kızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Bunu bana iki ayrı arkadaşım önden söyledi bir arkadaşım 2buçuk ayına kadar boş kese demişler bebek göstermemiş kendisini diğer arkadaşımda önce kese bol demişler sonra kalbini geç duymuşlar bu tarz şeyler olabilir diyorlar

Back