Amin inşallah bu yoldaki herkesin rabbim emeklerini boşa çıkartmasın. Hepimize pozitif görmeyi nasip etsin.Canım şuan ben de uzun protokol deniyorum opu sürecindeyim,
Hayırlısı olsun pozitif haberlerini alalım inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah bu yoldaki herkesin rabbim emeklerini boşa çıkartmasın. Hepimize pozitif görmeyi nasip etsin.Canım şuan ben de uzun protokol deniyorum opu sürecindeyim,
Hayırlısı olsun pozitif haberlerini alalım inşallah.
artmadıysa yerleşme kanaması da olabilir tüp bebekte 7-8. gün civarı olabiliyor diye biliyorum. moralinizi bozmayın hemenkızlar günaydın bugün transferin 8. Günü dün gece yatmadan önce nokta şeklinde üç dört tane kan geldi peçeteye sonra birdaha olmadı bugün de regl günüm sabaha kadar ağladım regl oluyorum diye daha önce başınıza böyle birşey geldi mi
Evet oda aklıma geldi ama kırmızı olması birde tam regl ye denk gelmesi beni çok korkuttuartmadıysa yerleşme kanaması da olabilir tüp bebekte 7-8. gün civarı olabiliyor diye biliyorum. moralinizi bozmayın hemen
Ben kullanmıyorum canım. En başında da sormuştum vermemişti. Bir bildiği varmış doktorumun. Kanamam olunca anladım.Kızlar herkes kan sulandırıcı kullanıyor mu ? Bana vermemişti doktorum
Ben kullanıomKızlar herkes kan sulandırıcı kullanıyor mu ? Bana vermemişti doktorum
Kan sulandırıcı kullanılmaması mı gerekiyor normal deBen kullanmıyorum canım. En başında da sormuştum vermemişti. Bir bildiği varmış doktorumun. Kanamam olunca anladım.
Canım bilmiyorum ki pıhtılaşma ihtimali varsa kullanıyorlar genellikle. Benim doktorum tüp ameliyatımı da yapmıştı herhalde kan testleriyle de birlikte bende çok pıhtılaşma ihtimali olmadığını gördü. O yüzden de kan sulandırıcıya ihtiyaç duymadı. Mesela kan sulandırıcı kullanıp kanaması olanlara hemen kan sulandırıcıyı bıraktırıyorlar.Kan sulandırıcı kullanılmaması mı gerekiyor normal de
Bide böyle bisey mi varmışKızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Kaç haftalıktın canım yolk kesesi gözükmedi mi?Kızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Bunu bana iki ayrı arkadaşım önden söyledi bir arkadaşım 2buçuk ayına kadar boş kese demişler bebek göstermemiş kendisini diğer arkadaşımda önce kese bol demişler sonra kalbini geç duymuşlar bu tarz şeyler olabilir diyorlarKızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Betahcg en son ne zaman ve kaçtı kese için 3000 hcg üzeri olmalı diye biliyorumKızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Betam düşük başlamıştı geç tutunma olabilir dedi ama boş gebelik üstüne daha çok konuştu daha çok ona benziyor diye tekrar beta verdimBide böyle bisey mi varmış
Doktorunuza sordunuz mu yada test yaptınız mı hiçEvet oda aklıma geldi ama kırmızı olması birde tam regl ye denk gelmesi beni çok korkuttu
En son 317 çıkmıştı 8 gün önceBetahcg en son ne zaman ve kaçtı kese için 3000 hcg üzeri olmalı diye biliyorum