Keşke yapmasaydım diyorum 6 tane test aldım sürekli yapıyorum 1 tane erken kaldıCanım çizgi varsa için rahat olsun bu test yüzünden sürecim stresli geçti bu test de koyulaşma olmuyor bekle iki günün kalmış zaten.
Fark var evet ama bu kadar silik olmasının sebebi kaset test yapmanız sanırım hayırlısı olsun inşallahGünaydın kızlar dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test fark var mı sizce çizgi var ama (demi) sonuç günüm 12 Aralık
Önemli değil bende 10 tane yaptım bu süreçte zaten kan vericeksin bekle yapma dahaKeşke yapmasaydım diyorum 6 tane test aldım sürekli yapıyorum 1 tane erken kaldı
Bu kadar yeter daha yapmaKeşke yapmasaydım diyorum 6 tane test aldım sürekli yapıyorum 1 tane erken kaldı
Önemli değil bende 10 tane yaptım bu süreçte zaten kan vericeksin bekle yapma daha
Yok tamam bekliyorumBu kadar yeter daha yapma
İçinden geliyorsa ver kan ben verdim dayanamayıp en azından evde test yapmaktan vazgeçersinYok tamam bekliyorumbugünde bi kan veresim var bakalım durdurabilirsem kendimi
Dur dur boş ver zaten iki kere kan vereceğiz artış için boşuna deldirme kendini iki günün kalmışYok tamam bekliyorumbugünde bi kan veresim var bakalım durdurabilirsem kendimi
Bugün kese günü dimiDur dur boş ver zaten iki kere kan vereceğiz artış için boşuna deldirme kendini iki günün kalmış
Ah evet canım evetBugün kese günü dimine zaman randevun
İlk defa bu duyguyu yaşadım, kontrol edilebilir değildi benim içinBen test yapacağım gün uyuyamıyorum heyecandan
Siz nasıl böyle erkenden test yapmaya başlıyorsunuz kızlar
Evde test yapma sebebim de, kan sonucu hep iş yerindeyken çıkıyor. İş yerinde sonucu görüp ağlama krizine girmemek için.
Hadi bakalım güzel haberler bugün senden ♥Ah evet canım evet14.45 te
Evet vallahi 6. Gündeyiz
Hem güldüm hem halimize üzüldüm vallahi inşallah hepimiz sonunda doğum konusu açarız doğumu konuşuruz canım üzülme olacakBen test yapacağım gün uyuyamıyorum heyecandan
Siz nasıl böyle erkenden test yapmaya başlıyorsunuz kızlar
Evde test yapma sebebim de, kan sonucu hep iş yerindeyken çıkıyor. İş yerinde sonucu görüp ağlama krizine girmemek için.
Çok heyecanlı az kaldı test gününüze
Benim 8 gün kaldı
İçinden nasıl geliyorsa öyle yapBenim 8 gün kaldımerkez 14. Gün istedi kan testini ama önden dayanamayıp idrar testi yapar mıyım emin olamıyorum.
Beni dün yokladı o ağrılar kuzum bugün iyiyim yanlız dün gece böyle karnımda sert bir ağrıyla uyandım ama anlık geldi geçti çok bel de bağlamak istemiyorum ilaçların etkisidir belki diyorum şimdi hiç bir şeyim yokEvet vallahi 6. GündeyizGayet iyiyim sadece sabah erken saatlerde regl sancısı yokluyor. Onun dışında meraktan ölmek üzereyim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?