• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Beni dün yokladı o ağrılar kuzum bugün iyiyim yanlız dün gece böyle karnımda sert bir ağrıyla uyandım ama anlık geldi geçti çok bel de bağlamak istemiyorum ilaçların etkisidir belki diyorum şimdi hiç bir şeyim yok
Evet bende bu yaşadıklarımı bişeye bağlamak istemiyorum. İlaçlardandır diyip geçiyorum. Ama bir umutta olmuyor değil 😊 dün gece sevdim konuştum bebelerimle. Herhalde annelerini üzmezler 🥰

Günlerdir devam eden kabızlığım sona erdi sanki. Şuanda bağırsaklarım inanılmaz hareketli. Neler oluyor içerde acaba
Bugün ilk defa ben de tuvalete çok rahat çıktım. Tuvalete gitmeden önce şöyle bir 10-15 dk yürüyüş yapmak iyi geliyor 😂 çok şükür yediklerim işe yaramaya başladı herhalde 😂😂

Ay yokk ıkınmadım sus sus en korktuğum şeylerden biriydi o. Ya kabızlıkta istemsizce ıkınırsam diye 😂 ama 2 gündür daha rahat tuvalete çıkabiliyorum. Belki de yediğim kayısı+activiadan dolayıdır. Ama şuan karnım gurul gurul.
O çıktığın için oluyı canm bi süre gaz olur sonra gecer ishal olmazsın korkma😂 sen böyle beslenmeye devam☺️

Kızlar aranızda eksozom yaptıran var mı ? Doktorum eksozom yapalım sonra bıkac ay ara verelım tedavıye dedi. Sağlıklı yumurta elde edemiyoruz maalesef 2 denemede de olmadı, eksozom yumurta kalıtesını arttırabilir dedi sonrasında belkı doğal bile hamile kalabilirsin dedi ama ben biraz üzülüyorum galiba ya olmazsa diye vs..

herkese merhaba,
13 aralık 2. dondurulmuş transferim olacak, aynı ilaçları kullanmaya devam ediyorum. İlk transferden farklı olarak intralipid serum uygulayacaklar. İlk transferimde doktor çok ümitliydi ama tutmadı inşallah bu sefer tutar.

akrephanim akrephanim canım nasılsın napıyorsun perşembe kan verecek misin ağrın sızın var mı 🥰
Canım iyiyim valla yemek yapıyordum 😂 ağrım sızım yok çok şükür, ara ara hala regl ağrım oluyor sanki birkaç güne regl olacakmışım gibiyim. Onun dışında yavaş yavaş uyku hali olmaya başladı, psikolojik de olabilir. Yarın ikinci kez kan vereceğim sonra perşembe doktor randevum var bakalım ne olacak 🫠🫠

Canım iyiyim valla yemek yapıyordum 😂 ağrım sızım yok çok şükür, ara ara hala regl ağrım oluyor sanki birkaç güne regl olacakmışım gibiyim. Onun dışında yavaş yavaş uyku hali olmaya başladı, psikolojik de olabilir. Yarın ikinci kez kan vereceğim sonra perşembe doktor randevum var bakalım ne olacak 🫠🫠
Hayırlısı olsun inşallah canım benim böyle akıntın falan oluyor mu ? Ay ben de cumayı dört gözle bekliyorum 🫶🙏🏻

Hayırlısı olsun inşallah canım benim böyle akıntın falan oluyor mu ? Ay ben de cumayı dört gözle bekliyorum 🫶🙏🏻
Akıntı fitilden dolayı var onun dışında farkettiğim yok açıkçası. Günde 4-5 kez iç çamaşırı değiştiriyorum nemli kalmamaya çalışıyorum. Sende var mı? Az kaldı inşallah güzel haber gelecek cuma günü🥹

Akıntı fitilden dolayı var onun dışında farkettiğim yok açıkçası. Günde 4-5 kez iç çamaşırı değiştiriyorum nemli kalmamaya çalışıyorum. Sende var mı? Az kaldı inşallah güzel haber gelecek cuma günü🥹
Bende de hafif hafif var fitil kullanmıyorum ben kuzum ay inşallah pozitif haberle gelirim ben de buraya 🥰🙏🏻

Bende de hafif hafif var fitil kullanmıyorum ben kuzum ay inşallah pozitif haberle gelirim ben de buraya 🥰🙏🏻
Ben güzel haberler geleceğine inanıyorum 🥹🥹🥹
Bende de fitilden dolayı akıntı oluyor. Sabah bel ağrımda oldu. Ve o kadar çok su içiyorum ki tuvaletle kanka olduk 😂
Al benden de o kadar 😂😂 içtikle içesim geliyor 3 litre hatta 3,5 litre oluyor bazen 🫠🫠

Back