- 9 Ağustos 2023
- 1.508
- 1.021
- 53
Ya ben o kadar içemiyorum 2 2.5 litre içiyorumBen güzel haberler geleceğine inanıyorum
Al benden de o kadar içtikle içesim geliyor 3 litre hatta 3,5 litre oluyor bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben o kadar içemiyorum 2 2.5 litre içiyorumBen güzel haberler geleceğine inanıyorum
Al benden de o kadar içtikle içesim geliyor 3 litre hatta 3,5 litre oluyor bazen
Normalde ben de içemem ama şişeyle içince oluyor böyle küçük su şişelerinden stokladım farklı markalar açıp açıp içiyorum başka türlü olmuyorYa ben o kadar içemiyorum 2 2.5 litre içiyorum
Merhaba canım doktorun intralipidi neden önerdi bağışıklıktan mı şüphelendiherkese merhaba,
13 aralık 2. dondurulmuş transferim olacak, aynı ilaçları kullanmaya devam ediyorum. İlk transferden farklı olarak intralipid serum uygulayacaklar. İlk transferimde doktor çok ümitliydi ama tutmadı inşallah bu sefer tutar.
panik yapacak bir şey yok doktorunuz transfer için en uygun şartları oluşturmaya çalışıyor. Evet estrofem vajinal de kullanılabilir.merhabalar kızlar dün transferden önceki kontrolüm için doktora gittim döngünün 12. günü rahim kalınlığı 6. mm dedi ve estrofemi 2 tanede fitil gibi kullanmamı istedi daha önce böyle birşey yaşayan varmı transfer iptal olacak diye panik yaptım
Canım 7 üzerine transfer yapılıyor diye biliyorum.merhabalar kızlar dün transferden önceki kontrolüm için doktora gittim döngünün 12. günü rahim kalınlığı 6. mm dedi ve estrofemi 2 tanede fitil gibi kullanmamı istedi daha önce böyle birşey yaşayan varmı transfer iptal olacak diye panik yaptım
Daha bugün 5. Gün gelir gelir yavaş yavaşYa benim hiç belirtim yok
Fitil yaptığımda alttan hafif baskı hissediyorum sadece.
Diğer kimyasal transferlerde adet sancim oluyordu hafif. Tutunuyordu yani ilerlemese de. Şimdi o da hiç yok
inşallah güzel sonuçlar alırızpanik yapacak bir şey yok doktorunuz transfer için en uygun şartları oluşturmaya çalışıyor. Evet estrofem vajinal de kullanılabilir.
Transfer için uygun şartlar oluşmazsa transferiniz iptal olabilir dünyanın sonu değil, hemen regl olur tekrar hazırlanırsınız. Endişe etmeye hiç gerek yok gerçekten. Önemli olan embriyonun tutunması için en uygun ortamı oluşturabilmek
kesinlikle öyle önemli olan vücudun en hazır olduğu andan transferi yapmak cok teşekür ederim perşembe günü güzel haberler alırız insallahpanik yapacak bir şey yok doktorunuz transfer için en uygun şartları oluşturmaya çalışıyor. Evet estrofem vajinal de kullanılabilir.
Transfer için uygun şartlar oluşmazsa transferiniz iptal olabilir dünyanın sonu değil, hemen regl olur tekrar hazırlanırsınız. Endişe etmeye hiç gerek yok gerçekten. Önemli olan embriyonun tutunması için en uygun ortamı oluşturabilmek
İlk transferin mi canımkesinlikle öyle önemli olan vücudun en hazır olduğu andan transferi yapmak cok teşekür ederim perşembe günü güzel haberler alırız insallah
Canım panikleme içeride herşey yolunda bence :)Ya benim hiç belirtim yok
Fitil yaptığımda alttan hafif baskı hissediyorum sadece.
Diğer kimyasal transferlerde adet sancim oluyordu hafif. Tutunuyordu yani ilerlemese de. Şimdi o da hiç yok
Canım zaten 1 altın yumurta yeterli.Kızlar bugün transfer hazırlığına başladım şansa haber geldi Ngs yapılan 5 embriyomdan sadece bir tanesi sağlıklı gelmiş 4 tanesi anomolili ama elhamdulillah diyorum ya hiç olmasaydı artık umutla bu süreci geçirebilirim
Kıbrıs’la Türkiye arasında tek fark burda donasyon yapılıyor ama ben dini açıdan yapmıyorum bide buranın embriyologları biraz daha iydo
Ben yarın estofeme başlıyorum eğer genetik test sonucu iyi gelirse 18 güne olurum umarım burda mı yaşıyorsun
Ben donasyon ya da dini konu olarak değil tecrübe ve deneyimlerimi baz aldım doğrusuKıbrıs’la Türkiye arasında tek fark burda donasyon yapılıyor ama ben dini açıdan yapmıyorum bide buranın embriyologları biraz daha iyi