Uniq paça corbasi iç 5 gün bunu çok görüyorum ilikli kemik suyu corba falan tutunmaya yardımcı diyorlar birde kabak çekirdeği tüket bol bolEvet canım Ayşin hoca. 7500 verdik dondurma için.
Belki kullandiginiz ilaclar farklidir, sizin ilacinizda oyle bir yan etki yoktur.Kızlar size bir soru. Aranızda kan sulandırıcı kullanmayan var mı? Doktor bana vermedi ve ısrarla sordum. Şimdi araştırıyorum pıhtı atma olayları vs yaşayanlar varmış. Var mı aranızda benim gibi kullanmayan?
EkledimBeni ekleyin instagramdan olur mu bigceshbni
Hiç sayısına üzülme çiçeğim benim 22 yumurtam vardı dün konuştuk doktorla bir çoğunun kaliteleri çok da iyi görünmüyor 5. Güne gidebilecekler mi giderse kaçı gidecek diye bekleyelim dedi önemli olan ne sayısı ne kalitesi rabbimin nasip etmesiyle olacak biraz modum düşmüştü ama herşey nasip herşey kısmet bu gün bir söz okudum her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır diye biz arıyoruz allahım buldursun aminYa zaman su gibi aktı sanki daha stres yapamadan opuya geldik. Yumurta sayısı beklediğimden az ama dr fazla yumurta olması olumlu bişey değil az olması moralini bozmasın dedi
Evet muhtemelen öyledir, gerek görmedi doktorum demek kiBelki kullandiginiz ilaclar farklidir, sizin ilacinizda oyle bir yan etki yoktur.
Evet taze embriyo. Aslında yumurtlamadan sonra beklenen zaman gibi düşünüyorum. Tam 14 günTaze embriyo mu senin süre uzunmuş beklemek zor pozitif olsunda sonucun
İki sonra 469 çıktı şükürler olsun şimdi sıra kese ve kalp atışında hala oksapar sabah akşam Progestron iğne sabah öğle akşam Progestron fitil Prednol multibiyol sabah öğle akşam estoferm alıyorum birde corasprin 100 mg ve omergrav benim gbi bunlara hala devam eden varmıÇok güzel hayırlı olsun
İlaclarimizda aynı benim exstra estrofem va
hala devam ediyormusunuz ilaçlaraİlaclarimizda aynı benim exstra estrofem var
Benim test günüm yarın umudum hiç yok progestan iğne fitil oksapar iğne estrofem vitamin ve kan sulandırıcı bitanede hap var kullanıyorum ama kısmet herşeyİki sonra 469 çıktı şükürler olsun şimdi sıra kese ve kalp atışında hala oksapar sabah akşam Progestron iğne sabah öğle akşam Progestron fitil Prednol multibiyol sabah öğle akşam estoferm alıyorum birde corasprin 100 mg ve omergrav benim gbi bunlara hala devam eden varmı
Hangi degerden 469'a cikti acaba?İki sonra 469 çıktı şükürler olsun şimdi sıra kese ve kalp atışında hala oksapar sabah akşam Progestron iğne sabah öğle akşam Progestron fitil Prednol multibiyol sabah öğle akşam estoferm alıyorum birde corasprin 100 mg ve omergrav benim gbi bunlara hala devam eden varmı
Amin inşAllah çok çok güzel haberler alırız hepimizAy hayirli olsunInsallah saglikli bir hamilelik olsun ikiniz icin de
Maşallah canım daha da yükselir opuya kadarCanım 2.250 civarı
172 ydi iki sonra 469 oldu sonra birdaha gerek yok 10 gün sonra kontrole gidin dendiHangi degerden 469'a cikti acaba?
Neden umutsuz konuluyorsunuz eğer hissetmiyorum diyorsanız bende normalde hissiyatlıyım ama hiç birşey hissetmedimBenim test günüm yarın umudum hiç yok progestan iğne fitil oksapar iğne estrofem vitamin ve kan sulandırıcı bitanede hap var kullanıyorum ama kısmet herşey
Maşallah cok iyi ikiz gibi duruyor ama kese belli eder tabikiKızlar benim de değerim ilk 1098 çıktı 2 gün sonra 2555 sizce iyi mi artışı bende 12 gün sonra kalp atışına gideceğim
inşallah hayırlısı tek embriyo transferi oldumMaşallah cok iyi ikiz gibi duruyor ama kese belli eder tabiki
Belli olmaz belkide bölündü annesiinşallah hayırlısı tek embriyo transferi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?