• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bana yaştan dolayı sormuş olabilirler malum yaş 36 ☺️ idrar olayı sıkıntı yalnız bir saat tutabildim. Resmen inanılmaz ağrı ve basınç yaptı. Sen ne yaptın o durumu
Evet 35 yas ustunun kanuni olarak birden fazla embriyoya hakki var. Tabii bazi doktorlar 20sinde olana bile koyuyorlar bazen 1in ustunde.

Kızlar size bir soru. Aranızda kan sulandırıcı kullanmayan var mı? Doktor bana vermedi ve ısrarla sordum. Şimdi araştırıyorum pıhtı atma olayları vs yaşayanlar varmış. Var mı aranızda benim gibi kullanmayan?

Yok kuzum benim de geçen hafta cuma opumdu çarşamba çatlatma iğnesini vurdum perşembe ilaç tatili demişti doktorum😂 cuma opu oldum taze transfer olucak dedi cumartesi rahmi hazırlayan iğneme başladım
Ay biz senle aynı günler oluyorum bende çarşamba çatlatma iğnesi cuma opu
Evet canım. Şükür bu aşamayı da atlattık 🥰 ay iyi seninde bişeyin kalmamış
Evet canım çok şükür opu olsa rahatlayacam

Kızlar size bir soru. Aranızda kan sulandırıcı kullanmayan var mı? Doktor bana vermedi ve ısrarla sordum. Şimdi araştırıyorum pıhtı atma olayları vs yaşayanlar varmış. Var mı aranızda benim gibi kullanmayan?
Bana verdi canım. Günde 1 tane hap şeklinde

Back