Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlı olsun canımEvet çok şükür transferim oldu. 2 tane 3. Gün embriyosu.
Bundan sonrası beyecanla beklemek
- 24 Temmuz 2024
- 342
- 411
- 18
- 34
Evet 35 yas ustunun kanuni olarak birden fazla embriyoya hakki var. Tabii bazi doktorlar 20sinde olana bile koyuyorlar bazen 1in ustunde.Bana yaştan dolayı sormuş olabilirler malum yaş 36 idrar olayı sıkıntı yalnız bir saat tutabildim. Resmen inanılmaz ağrı ve basınç yaptı. Sen ne yaptın o durumu
- 12 Mart 2019
- 14.767
- 34.157
- 598
Benimde adet sancım var ayağa kalktıkca daha cok oluyor.Kasıklarımda ağrı var regl olcakmışım gibi bir de bütün gün uyuyorum siz :)
Uyku filan yok bende su içerken suyun tadı acı geliyor okadar birde sürekli açlık hissi var
- 24 Temmuz 2024
- 342
- 411
- 18
- 34
Hayirlisi olsun Saglikla ilerlesin hamileliginizKızlar selamm bende kasım ayın da tüp bebek yaptırıp pozitif sonuç alanlardanım
- 9 Ağustos 2023
- 1.508
- 1.021
- 53
Evet benim de öyle oldu canım zorlandımBana yaştan dolayı sormuş olabilirler malum yaş 36 idrar olayı sıkıntı yalnız bir saat tutabildim. Resmen inanılmaz ağrı ve basınç yaptı. Sen ne yaptın o durumu
Teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu yolda ilerleyen herkesin emeklerinin karşılığını en güzel şekil de alır inşallahHayirlisi olsun Saglikla ilerlesin hamileliginiz
- 16 Ağustos 2024
- 1.060
- 1.034
- 48
- 33
- 16 Ağustos 2024
- 1.060
- 1.034
- 48
- 33
Benim dün olduSen transferi ne zaman olmıştun canım.
- 9 Ağustos 2023
- 1.508
- 1.021
- 53
Ben de kullanmadım canımKızlar size bir soru. Aranızda kan sulandırıco kullanmayan var mı? Doktor bana vermedi ve ısrarla sordum. Şimdi araştırıyorum pıhtı atma olayları vs yaşayanlar varmış. Var mı aranızda benim gibi kullanmayan?
- 16 Ağustos 2024
- 1.060
- 1.034
- 48
- 33
Ay gerçekten mi çok rahatladım. Çok ikilemde kaldım aklıma takılmıştı. Çok hareketli de bir insan değilim genelde, pıhtılaşma okur mu diye baya bir korktum.Ben de kullanmadım canım
- 9 Ağustos 2023
- 1.508
- 1.021
- 53
Doktor gerekli görseydi söylerdi bence için rahat olsunAy gerçekten mi çok rahatladım. Çok ikilemde kaldım aklıma takılmıştı. Çok hareketli de bir insan değilim genelde, pıhtılaşma okur mu diye baya bir korktum.
Hayırlısı olsun çok dikkat et ayşin hocamı yaptiEvet çok şükür transferim oldu. 2 tane 3. Gün embriyosu.
Bundan sonrası beyecanla beklemek
Dondurma ucreti soyledirmiEmbriyologla konuştuk. Kaliteleri gayet iyi dedi. 4 tanenin 4 ü de döllenmiş ve çok iyiymiş. 2 taneyi dondurduk tabi inşallah gerek kalmaz ne ilaçları verdiler sana? Senin kaliteler neymiş söylediler mi
- 2 Temmuz 2024
- 2.563
- 4.454
- 48
- 26
Ay biz senle aynı günler oluyorum bende çarşamba çatlatma iğnesi cuma opuYok kuzum benim de geçen hafta cuma opumdu çarşamba çatlatma iğnesini vurdum perşembe ilaç tatili demişti doktorum cuma opu oldum taze transfer olucak dedi cumartesi rahmi hazırlayan iğneme başladım
Evet canım çok şükür opu olsa rahatlayacamEvet canım. Şükür bu aşamayı da atlattık ay iyi seninde bişeyin kalmamış
- 9 Ağustos 2023
- 1.508
- 1.021
- 53
Taze transfer olursa canım senin de çarşamba transferin olabilirAy biz senle aynı günler oluyorum bende çarşamba çatlatma iğnesi cuma opu
Evet canım çok şükür opu olsa rahatlayacam
- 10 Eylül 2017
- 3.509
- 4.006
- 133
Evet canım Ayşin hoca. 7500 verdik dondurma için.Hayırlısı olsun çok dikkat et ayşin hocamı yapti
- 10 Eylül 2017
- 3.509
- 4.006
- 133
Bana verdi canım. Günde 1 tane hap şeklindeKızlar size bir soru. Aranızda kan sulandırıcı kullanmayan var mı? Doktor bana vermedi ve ısrarla sordum. Şimdi araştırıyorum pıhtı atma olayları vs yaşayanlar varmış. Var mı aranızda benim gibi kullanmayan?
- 25 Kasım 2024
- 74
- 62
- 3
- 30
Beni ekleyin instagramdan olur mu bigceshbniBenimde adet sancım var ayağa kalktıkca daha cok oluyor.
Uyku filan yok bende su içerken suyun tadı acı geliyor okadar birde sürekli açlık hissi var
Taze embriyo mu senin süre uzunmuş beklemek zor pozitif olsunda sonucunSağol canım. 18 i test günü. Nasıl dayanırım o zamana bilmiyorum senin ne zaman test günü?