• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

espressoc espressoc hayırlı olsunn opu tarihin belli olmuş çok heyecanlii🥲 su gibi gevsin insallah. Ağrıların nasil oldu daha iyi misin ? Baska yan etkisi oldu mu sana ? ben senin gerinden geliyorumm 225 vuruluyor şu anlık heyecanla bekliyorum bakalım cuma günü ne diyecek doktor 🙂↕️

Kızlar size bir soru. Aranızda kan sulandırıcı kullanmayan var mı? Doktor bana vermedi ve ısrarla sordum. Şimdi araştırıyorum pıhtı atma olayları vs yaşayanlar varmış. Var mı aranızda benim gibi kullanmayan?
Belki kullandiginiz ilaclar farklidir, sizin ilacinizda oyle bir yan etki yoktur.

Ya zaman su gibi aktı sanki daha stres yapamadan opuya geldik. Yumurta sayısı beklediğimden az ama dr fazla yumurta olması olumlu bişey değil az olması moralini bozmasın dedi
Hiç sayısına üzülme çiçeğim benim 22 yumurtam vardı dün konuştuk doktorla bir çoğunun kaliteleri çok da iyi görünmüyor 5. Güne gidebilecekler mi giderse kaçı gidecek diye bekleyelim dedi önemli olan ne sayısı ne kalitesi rabbimin nasip etmesiyle olacak biraz modum düşmüştü ama herşey nasip herşey kısmet bu gün bir söz okudum her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır diye biz arıyoruz allahım buldursun amin

Çok güzel hayırlı olsun🧿
İki sonra 469 çıktı şükürler olsun şimdi sıra kese ve kalp atışında hala oksapar sabah akşam Progestron iğne sabah öğle akşam Progestron fitil Prednol multibiyol sabah öğle akşam estoferm alıyorum birde corasprin 100 mg ve omergrav benim gbi bunlara hala devam eden varmı

İki sonra 469 çıktı şükürler olsun şimdi sıra kese ve kalp atışında hala oksapar sabah akşam Progestron iğne sabah öğle akşam Progestron fitil Prednol multibiyol sabah öğle akşam estoferm alıyorum birde corasprin 100 mg ve omergrav benim gbi bunlara hala devam eden varmı
Benim test günüm yarın umudum hiç yok progestan iğne fitil oksapar iğne estrofem vitamin ve kan sulandırıcı bitanede hap var kullanıyorum ama kısmet herşey

Hangi degerden 469'a cikti acaba?

Benim test günüm yarın umudum hiç yok progestan iğne fitil oksapar iğne estrofem vitamin ve kan sulandırıcı bitanede hap var kullanıyorum ama kısmet herşey
Neden umutsuz konuluyorsunuz eğer hissetmiyorum diyorsanız bende normalde hissiyatlıyım ama hiç birşey hissetmedim

Back