- 16 Ağustos 2024
- 1.060
- 1.038
- 48
- 33
Belki ilk etapta o da belli etmezMaşallah cok iyi ikiz gibi duruyor ama kese belli eder tabiki
Hemen olmuyo zaten kuzum ilk muayenede göremeyip sonrakilerde görenler varBelki ilk etapta o da belli etmezarkadaşımın iki embriyo transferi oldu. Kontrole gittiler doktor biri tuttu demiş. Doktor muhtemelen tutmayan yavaş yavaş düşer, endişe etmeyin demiş. Aradan 2 hafta geçti, tekrar kontrolde bir baktılar ikinci kendine kese oluşturmuş orda zıplıyor
Bu yazdığını çorba içmeden önce görseydim keşke mercimek çorbası içtimUniq paça corbasi iç 5 gün bunu çok görüyorum ilikli kemik suyu corba falan tutunmaya yardımcı diyorlar birde kabak çekirdeği tüket bol bol
Ay evetTaze transfer olursa canım senin de çarşamba transferin olabilir
İnşallah sağ sağlim kucağıma alayım hiç fark etmiyorBelli olmaz belkide bölündü annesi
Canım ben gnal f toplamda 8 gün kullandım 175 ten. Aslında benim çok aşırı ağrım olmadı biliyor musun kasık ağrım çok fazla olmadı sadece bir gün çok aşırı oldu. Ama bu ilaç galiba o rahim bölgesini ve çevresini kastırdığı için benim de bağırsaklarımı kazdırmış ben zaten çok çabuk kabız olan biriyim. Çok affedersin böyle kendimi kabız gibi hissettiğim için aslında kabız değilim ama o bölgeler hassas olduğu için kabız gibi bir his uyandırdı ben de o yüzden tuvalette çok vakit geçirdim. Tuvalette çok vakit geçirmek de makat hassasiyetine sebep oluyormuş o yüzden benim makat ağrım çok oldu affedersin tuvaletimi yaparken çok ağrı çektim günlerce benim makat ağrım oldu ve hala makat ağrım devam ediyor. Aslında bu ilacın yan etkisi değil de benim biraz bilinçsizliğimden gelişen bir durum. Şu anda daha iyiyim çok şükürespressoc hayırlı olsunn opu tarihin belli olmuş çok heyecanlii su gibi gevsin insallah. Ağrıların nasil oldu daha iyi misin ? Baska yan etkisi oldu mu sana ? ben senin gerinden geliyorumm 225 vuruluyor şu anlık heyecanla bekliyorum bakalım cuma günü ne diyecek doktor
Ya kesinlikle nasip kısmet işi Rabbim nasip edecekse her türlü olur zaten biz elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İnşallah hepimiz Güzel sonuçlar alırız ama böyle çok yumurta toplananları görünce benim de hiçbir problemim olmamasına rağmen daha çok yumurta bekliyordum ona şaşırdım ama doktorum beni motive etti dedi çok yumurta toplanması iyi bir şey değil aslındaHiç sayısına üzülme çiçeğim benim 22 yumurtam vardı dün konuştuk doktorla bir çoğunun kaliteleri çok da iyi görünmüyor 5. Güne gidebilecekler mi giderse kaçı gidecek diye bekleyelim dedi önemli olan ne sayısı ne kalitesi rabbimin nasip etmesiyle olacak biraz modum düşmüştü ama herşey nasip herşey kısmet bu gün bir söz okudum her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır diye biz arıyoruz allahım buldursun amin
3. Yada 5. Gün fark etmiyor kuzum rabbim nasip ettikten sonra ikisi de oluyo yeter ki allahım nasip etsin herşey olurAy evetçarşambaya kalır mı bilmiyorum
İşte pazartesi günü bin çıkmıştı aradan iki gün geçti 2000'e yükselmiş yani 2 kat artmış bakalım cumaya kadar daha artar mı bilmiyorum çünkü bugün son dozunu yaptımMaşallah canım daha da yükselir opuya kadar
Evet canım kesinlikle Rabbimin takdiri3. Yada 5. Gün fark etmiyor kuzum rabbim nasip ettikten sonra ikisi de oluyo yeter ki allahım nasip etsin herşey olur
Maşallah canım hayırlısı ile kucağına al inşallahKızlar benim de değerim ilk 1098 çıktı 2 gün sonra 2555 sizce iyi mi artışı bende 12 gün sonra kalp atışına gideceğim
Evet kesinlikle Allah yardım ediyor canım süreçte öyle su gibi geçip gidiyor devamı da güzel olsun inşallahEvet canım kesinlikle Rabbimin takdiriama böyle Allah kolaylaştırıyor gerçekten de ya çok şükür bak bugün benim stajım vardı ve stajda devamsızlık hakkım yok hocadan nasıl izin alacağım diye yana yakala strese girerken hoca bugün bize sınıfı bıraktı gitti hastaneye gittim geldim hiç haberi bile yok günlerdir bunun stresini yaşıyordum. Öncesinde de diyordum yatalım misafirim gelecek nasıl yapacağım diye dertleniyordum ama onlar da gelmekten vazgeçti
Birşey hissetmiyorum ondan olumsuz konuşuyorum birde adet belirtileri sıcak basması olur ya o var bilmiyorum bende çok zor beklemek sende de belirti yokmuydu değerin kaç çıktıNeden umutsuz konuluyorsunuz eğer hissetmiyorum diyorsanız bende normalde hissiyatlıyım ama hiç birşey hissetmedim
Hayirlisi olsun, saglikli bir hamilelik olsun her ikiniz icin de :)Kızlar benim de değerim ilk 1098 çıktı 2 gün sonra 2555 sizce iyi mi artışı bende 12 gün sonra kalp atışına gideceğim
Hiç belirti yoktu 8 gün 172 çıktıBirşey hissetmiyorum ondan olumsuz konuşuyorum birde adet belirtileri sıcak basması olur ya o var bilmiyorum bende çok zor beklemek sende de belirti yokmuydu değerin kaç çıktı
Bölünmüş olabilirmi çok heycanliymis inşallah bende böyle tatlı heyecanlara girerim hayırlısı ileinşallah hayırlısı tek embriyo transferi oldum
8 gün mü yaptın dondurulmuş 5 gün embriyosumuydu ama sende hiç yokmuş ben adet olcam gibi hissediyorum karın ağrısı var sıcak basıyor adet öncesi olan şeyler isteHiç belirti yoktu 8 gün 172 çıktı
Evet bana da ilk yumurta sayımı söylediğinde sevinememiştim resmenYa kesinlikle nasip kısmet işi Rabbim nasip edecekse her türlü olur zaten biz elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İnşallah hepimiz Güzel sonuçlar alırız ama böyle çok yumurta toplananları görünce benim de hiçbir problemim olmamasına rağmen daha çok yumurta bekliyordum ona şaşırdım ama doktorum beni motive etti dedi çok yumurta toplanması iyi bir şey değil aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?