Hayırlı olsun canımEvet çok şükür transferim oldu. 2 tane 3. Gün embriyosu.
Bundan sonrası beyecanla beklemek
Evet 35 yas ustunun kanuni olarak birden fazla embriyoya hakki var. Tabii bazi doktorlar 20sinde olana bile koyuyorlar bazen 1in ustunde.Bana yaştan dolayı sormuş olabilirler malum yaş 36idrar olayı sıkıntı yalnız bir saat tutabildim. Resmen inanılmaz ağrı ve basınç yaptı. Sen ne yaptın o durumu
Benimde adet sancım var ayağa kalktıkca daha cok oluyor.Kasıklarımda ağrı var regl olcakmışım gibi bir de bütün gün uyuyorum siz :)
Hayirlisi olsunKızlar selamm bende kasım ayın da tüp bebek yaptırıp pozitif sonuç alanlardanım
Evet benim de öyle oldu canım zorlandımBana yaştan dolayı sormuş olabilirler malum yaş 36idrar olayı sıkıntı yalnız bir saat tutabildim. Resmen inanılmaz ağrı ve basınç yaptı. Sen ne yaptın o durumu
Teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınHayirlisi olsunSaglikla ilerlesin hamileliginiz
Benim dün olduSen transferi ne zaman olmıştun canım.
Ben de kullanmadım canımKızlar size bir soru. Aranızda kan sulandırıco kullanmayan var mı? Doktor bana vermedi ve ısrarla sordum. Şimdi araştırıyorum pıhtı atma olayları vs yaşayanlar varmış. Var mı aranızda benim gibi kullanmayan?
Ay gerçekten mi çok rahatladım. Çok ikilemde kaldım aklıma takılmıştı. Çok hareketli de bir insan değilim genelde, pıhtılaşma okur mu diye baya bir korktum.Ben de kullanmadım canım
Doktor gerekli görseydi söylerdi bence için rahat olsunAy gerçekten mi çok rahatladım. Çok ikilemde kaldım aklıma takılmıştı. Çok hareketli de bir insan değilim genelde, pıhtılaşma okur mu diye baya bir korktum.
Hayırlısı olsun çok dikkat etEvet çok şükür transferim oldu. 2 tane 3. Gün embriyosu.
Bundan sonrası beyecanla beklemek
Dondurma ucreti soyledirmiEmbriyologla konuştuk. Kaliteleri gayet iyi dedi. 4 tanenin 4 ü de döllenmiş ve çok iyiymiş. 2 taneyi dondurduk tabi inşallah gerek kalmazne ilaçları verdiler sana? Senin kaliteler neymiş söylediler mi
Ay biz senle aynı günler oluyorum bende çarşamba çatlatma iğnesi cuma opuYok kuzum benim de geçen hafta cuma opumdu çarşamba çatlatma iğnesini vurdum perşembe ilaç tatili demişti doktorumcuma opu oldum taze transfer olucak dedi cumartesi rahmi hazırlayan iğneme başladım
Evet canım çok şükür opu olsa rahatlayacamEvet canım. Şükür bu aşamayı da atlattıkay iyi seninde bişeyin kalmamış
Taze transfer olursa canım senin de çarşamba transferin olabilirAy biz senle aynı günler oluyorum bende çarşamba çatlatma iğnesi cuma opu
Evet canım çok şükür opu olsa rahatlayacam
Evet canım Ayşin hoca. 7500 verdik dondurma için.Hayırlısı olsun çok dikkat etayşin hocamı yapti
Bana verdi canım. Günde 1 tane hap şeklindeKızlar size bir soru. Aranızda kan sulandırıcı kullanmayan var mı? Doktor bana vermedi ve ısrarla sordum. Şimdi araştırıyorum pıhtı atma olayları vs yaşayanlar varmış. Var mı aranızda benim gibi kullanmayan?
Beni ekleyin instagramdan olur mu bigceshbniBenimde adet sancım var ayağa kalktıkca daha cok oluyor.
Uyku filan yok bende su içerken suyun tadı acı geliyor okadar birde sürekli açlık hissi var
Taze embriyo mu senin süre uzunmuş beklemek zor pozitif olsunda sonucunSağol canım. 18 i test günü. Nasıl dayanırım o zamana bilmiyorumsenin ne zaman test günü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?