ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

İnşallah canım sen yarın alicaksin içini ferah tut seni ilk denemen mi bu kaçınci gün embriyosuydu bide kalitesi neydi
Bu benim 3.transferim, daha onceki 2 transferim 3.gun embriyosuydu ama kalitesini bilmiyorum maalesef cahilligimize geldi detayli sorgulamadik o donem. Sonra 2si de olumsuz olunca doktoru degistirdik, simdi 1 tane 5.gun, 1 tane de 3.gunden cozdurulen 5.gun embriyo transfer edildi yani toplam 2 tane 5.gun. Iyi kalite, hamilelik bekliyorum dedi doktorum ama kafami bulandirmamak için harfini vs sormadim. Insallah heyecanla bekliyorum

Canım bende bilmiyordum baştan zaten transferde ögrendim hiç araştırmadan sürec nasıl ilerler bakmadan girdim geçen yıl gerçi bilsekte pek değişen birşey yok doktor ne derse onu yapıyoruz ona inanıyoruz inşallah ikizler geliyor desene inşallah sımsıkı tutunmuslar sana

Insallah

Merhaba benimde bir tüp bebek denemem oldu ama başarısız oldu çok fazla tecrübeniz olmuş bende yanlış giden yada yapılması gerekip yapılmayan şeyler mi var çok merak ediyorum önümüzdeki ay ikinci kez sil baştan başlayacağım ama bi üçüncü şansım olmayacak maddi olarak çok zorlandık daha ilkini ödeyememişler şimdi 2. Ye başlayacağız

Kızlar ben 6. Günü tamamladım ama bu akşam çok ağrım başladı dün daha azdı bugün dayanamiyorum nerdeyse sizinde böyle oldu mu ya

Kızlar ben 6. Günü tamamladım ama bu akşam çok ağrım başladı dün daha azdı bugün dayanamiyorum nerdeyse sizinde böyle oldu mu ya
Oluyor canım merak etme. Ben idrar yaparken zorlanıyordum. Sol tarafım hep daha fazla ağrıdı ve nedense hala devam ediyor. Şişkinlik hele çok fazlaydı. Baya sert olmuştu karnım.

Oluyor canım merak etme. Ben idrar yaparken zorlanıyordum. Sol tarafım hep daha fazla ağrıdı ve nedense hala devam ediyor. Şişkinlik hele çok fazlaydı. Baya sert olmuştu karnım.
Benimde şuan şişkinlik çok fazla daha da şişer miyim bilmiyorum. Evet sindirim sistemim de bozuldu gerçekten afedersin sürekli tuvaletim var gibi hiss ama gelmiyor yok bende de ağırlıklı sağ taraf ağrıyor. Ağrıların daha da arttı mı inşallah daha artmaz

Ben test verdim akşam üzeri 10.günümdü bugün.0.11 çıkmış tutmamiş test tarihi 5indeydi yinede 5inde veririm ama olsaydı çıkardı zaten hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…