Bu geceki ağrıdan biraz korktuuKorkmasin gozunuzGuzel haberleri alinca gecer agrisi
Benim şuan ara ara geliyor. Hayat kalitemi düşürecek boyutta değil amaBenimde şuan şişkinlik çok fazla daha da şişer miyim bilmiyorum. Evet sindirim sistemim de bozuldu gerçekten afedersin sürekli tuvaletim var gibi hiss ama gelmiyor yok bende de ağırlıklı sağ taraf ağrıyor. Ağrıların daha da arttı mı inşallah daha artmaz
Ben opu öncesi son 3-4 gün uyuyamıyordum ağrıdan son ultrason kontrolümde ağlamıştım ama benim acı eşiğim çok düşük ama geçiyor sabırlı ol vücudunu dinleme düşürme kendini mod olarakBu geceki ağrıdan biraz korktuu
Üzüldüm ama daha günün var benimde 5 cesaret edip gidip yapamıyorum gerçi belli sonuç evde 3 tane test negatif çıktı kısmet arkadaşım inşallah 2 güne değişir senin hangi belirtiler vardıBen test verdim akşam üzeri 10.günümdü bugün.0.11 çıkmış tutmamiş test tarihi 5indeydi yinede 5inde veririm ama olsaydı çıkardı zaten hayırlısı
Kafanıza takılan her konuda bana yazabilrsiniz isterseniz özelden de dertlersiriz. Malesef çok tecrübe edindim ama sağlıklı bir kızım var çok şükür 3 yaşındaMerhaba benimde bir tüp bebek denemem oldu ama başarısız oldu çok fazla tecrübeniz olmuş bende yanlış giden yada yapılması gerekip yapılmayan şeyler mi var çok merak ediyorum önümüzdeki ay ikinci kez sil baştan başlayacağım ama bi üçüncü şansım olmayacak maddi olarak çok zorlandık daha ilkini ödeyememişler şimdi 2. Ye başlayacağız
Evet kendi böyle telkin ediyorum İnşallah geçecek meyvesi güzel olacakBenim şuan ara ara geliyor. Hayat kalitemi düşürecek boyutta değil amageçicek bunlarda ama sorun yok.
Ben de şu an opu öncesi son günlerdeyim . Gece uykusu işkence oldu gerçekten uyumasam daha rahatım. Bağırsak hareketlerinden dolayı galiba makat ağrımda çok olmaya başladı bugün tüp bebek ünitesini arayacağımBen opu öncesi son 3-4 gün uyuyamıyordum ağrıdan son ultrason kontrolümde ağlamıştım ama benim acı eşiğim çok düşük ama geçiyor sabırlı ol vücudunu dinleme düşürme kendini mod olarak
Kızlar parol falan aldınız mı bu süreçteBenim şuan ara ara geliyor. Hayat kalitemi düşürecek boyutta değil amageçicek bunlarda ama sorun yok.
Canım ben opu öncesi süreçte parol almıştım bir iki kere, benim doktorum ağrın olursa parol ya da minoset alabilirsin demişti, istersen bir danış sen de doktoruna.Kızlar parol falan aldınız mı bu süreçte
Bana da verdikleri öneri listesinde parol veya tamol alabilirsin dayanılmayacak kadar ağrın olursa acile gel dediler. Ben hiç ilaç almamaya çalışıyorum ama artık dayanılmaz hale geldiCanım ben opu öncesi süreçte parol almıştım bir iki kere, benim doktorum ağrın olursa parol ya da minoset alabilirsin demişti, istersen bir danış sen de doktoruna.
Opudan sonra doktorum parol alabilirsin demişti eğer geçmezse karnımın ağrısı 6 saat sonra bida al dedi ama geçti gerek kalmadı canımKızlar parol falan aldınız mı bu süreçte
Yumurtaların etkisi canım benim opudan 1 gün önce adet ağrım bile olduBana da verdikleri öneri listesinde parol veya tamol alabilirsin dayanılmayacak kadar ağrın olursa acile gel dediler. Ben hiç ilaç almamaya çalışıyorum ama artık dayanılmaz hale geldicetrodite den sonra ağrım çok daha arttı bilmiyorum bunun etkisi mi yoksa yumurtaların etkisi mi
Ayy başta çiçek gibi ilerliyordunuz bende zor olmuyor demek ki diye düşünürken simdi akşamki yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu birazBana da verdikleri öneri listesinde parol veya tamol alabilirsin dayanılmayacak kadar ağrın olursa acile gel dediler. Ben hiç ilaç almamaya çalışıyorum ama artık dayanılmaz hale geldicetrodite den sonra ağrım çok daha arttı bilmiyorum bunun etkisi mi yoksa yumurtaların etkisi mi
doktor bana ağrı varsa doğru yoldayız yumurtalar büyüyor demişti. Parol icebilirsin dediBen de şu an opu öncesi son günlerdeyim . Gece uykusu işkence oldu gerçekten uyumasam daha rahatım. Bağırsak hareketlerinden dolayı galiba makat ağrımda çok olmaya başladı bugün tüp bebek ünitesini arayacağım
Benim embriyolog hiç harf söylemiyor. Bu çok büyük bir kriter degil diyor.Bu benim 3.transferim, daha onceki 2 transferim 3.gun embriyosuydu ama kalitesini bilmiyorum maalesef cahilligimize geldi detayli sorgulamadik o donem. Sonra 2si de olumsuz olunca doktoru degistirdik, simdi 1 tane 5.gun, 1 tane de 3.gunden cozdurulen 5.gun embriyo transfer edildi yani toplam 2 tane 5.gun. Iyi kalite, hamilelik bekliyorum dedi doktorum ama kafami bulandirmamak için harfini vs sormadim. Insallah heyecanla bekliyorum
Benim embriyolog hiç harf söylemiyor. Bu çok büyük bir kriter degil diyor.Bu benim 3.transferim, daha onceki 2 transferim 3.gun embriyosuydu ama kalitesini bilmiyorum maalesef cahilligimize geldi detayli sorgulamadik o donem. Sonra 2si de olumsuz olunca doktoru degistirdik, simdi 1 tane 5.gun, 1 tane de 3.gunden cozdurulen 5.gun embriyo transfer edildi yani toplam 2 tane 5.gun. Iyi kalite, hamilelik bekliyorum dedi doktorum ama kafami bulandirmamak için harfini vs sormadim. Insallah heyecanla bekliyorum
Yaa neyin etkisi çok anlayamadım bu kadar değildi ilk günler gün geçtikçe arttıYumurtaların etkisi canım benim opudan 1 gün önce adet ağrım bile oldu
yumurtalar büyüdüğü için çatlamaya calışıyor cetrotide onları çatlamaması için zorluyor .İçerde büyük bir kavga var ve buna ağrı olarak dönüş yapıyor :)Bana da verdikleri öneri listesinde parol veya tamol alabilirsin dayanılmayacak kadar ağrın olursa acile gel dediler. Ben hiç ilaç almamaya çalışıyorum ama artık dayanılmaz hale geldicetrodite den sonra ağrım çok daha arttı bilmiyorum bunun etkisi mi yoksa yumurtaların etkisi mi
Makat ağrınız da oldu mi kızlardoktor bana ağrı varsa doğru yoldayız yumurtalar büyüyor demişti. Parol icebilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?