- 12 Mart 2019
- 14.798
- 34.197
- 598
Aa unuttum o kısmı her saat evde yürüyüş yapıcaksın kesinlikle hareketsizlik yok zaten cok su içtiğimiz için sürekli tuvaletteyiz ben her tuvalete kalkmamda yürüdüm evde.Ufak ufak 10-15 dakikalık kısa yürüyüşler düşünüyorum canım sıkıldıkça evin içindeay bu yemek konusunu dikkate alacağım çok teşekkür ederim. Ikınmak yasak diyenler var bu süreçte büyük tuvalet yaparken zorlamadan yapılmalı sanırım? Bir de alaturka pozisyon sakıncalı mı sizce?
Granul kahve, paketli gidalar ve asitli seyler yasak demisti benim doktorum. Agir kaldirmak vs zaten yasak. Agir spor yasak. Acik cay gunde maks 2 tane, filtre veya turk kahvesi illa iceyim dersen gunde maks 1 tane. Sebze agirlik akdeniz diyetiyle beslen, kabiz olmamaya gayret et dedi. Bir de bol bol suKızlar transferden sonra yat diyen de var, yavaş yavaş hareket et diyen de. Olumlu sonuç alanlar nelere dikkat etti acaba? Bu süreçte ne yenmeli, ne yenmemeli? Transfer yarın ve zaman yaklaştıkça beni bir stres aldı
Yok canim hic yapmadimHiç yapmadınız mı test peki yarın iyi haberlerini beklicem bu gece sana dua edicem hayırlı haberlerle gel inşallah belirti varmı peki sende canim
Evet göğüs hassasiyeti ilaçtan progestan iğne fitil kullanım kılavuzunda yazıyor o yapıyor yan etkisi kiminde hiç olmuyor bende tek göğüs hassasiyeti yaptı bir çok yan etkisi var aslındaYok canim hic yapmadimYani belirtiler neler oluyor ona bile bakmadim, hani belki kendimi cok dinledigim icin kendi kendimi yaniltir miyim diye dusundum. Sabahlari son 3-4 gundur mide eksimesi oluyor, sag kasik kismimda bir cekilme var boyle goz seyirmesi gibi. Gogus hassasiyeti falan var ama bunlar ilaclardandir muhtemelen.
Bir de faydasi var midir bilmiyorum ama transfer oncesi ve sonrasinda (test gunune kadar) her sabah normalden farkli olarak avokado, yumurta mutlaka yedim. Burada yazan cok oldu diye nar suyu tukettim, 1 bardak kadar. Bir avuc kadar da kabak cekirdegi, ceviz falan boyle kendiliginden omega 3 olan kuruyemislerden.Granul kahve, paketli gidalar ve asitli seyler yasak demisti benim doktorum. Agir kaldirmak vs zaten yasak. Agir spor yasak. Acik cay gunde maks 2 tane, filtre veya turk kahvesi illa iceyim dersen gunde maks 1 tane. Sebze agirlik akdeniz diyetiyle beslen, kabiz olmamaya gayret et dedi. Bir de bol bol suInsallah yarin guzel gecer transferiniz Benimki full yatmayi onermedi, vucut hareket ettikce kan dolasimi da hizlanacagi icin rahim de kanlanir ve beslenirmis.
Evet maalesef. Bir ilacin yan etkisini azaltmak icin baska bir ilac kullaniyoruz bu surecte. Pozitif haberi alalim da buna degerEvet göğüs hassasiyeti ilaçtan progestan iğne fitil kullanım kılavuzunda yazıyor o yapıyor yan etkisi kiminde hiç olmuyor bende tek göğüs hassasiyeti yaptı bir çok yan etkisi var aslında
Evet aynn kan dolaşımına iht6var demişti benimkide ben hergün cikiyorum 10 dk yürüyorum ve temizlik olarak hafif hafif işler yapıyorum tek yapmadığım süprme silme cam kapı onun dışında ütü bile yaptım geçen yıl tam hareketsiz kaldım doktoru dinlemedim bu defa dinledim bakalım fark ne olucakGranul kahve, paketli gidalar ve asitli seyler yasak demisti benim doktorum. Agir kaldirmak vs zaten yasak. Agir spor yasak. Acik cay gunde maks 2 tane, filtre veya turk kahvesi illa iceyim dersen gunde maks 1 tane. Sebze agirlik akdeniz diyetiyle beslen, kabiz olmamaya gayret et dedi. Bir de bol bol suInsallah yarin guzel gecer transferiniz Benimki full yatmayi onermedi, vucut hareket ettikce kan dolasimi da hizlanacagi icin rahim de kanlanir ve beslenirmis.
Evet sanirim vucudu full tembellestirmemek de onemli oluyor.Evet aynn kan dolaşımına iht6var demişti benimkide ben hergün cikiyorum 10 dk yürüyorum ve temizlik olarak hafif hafif işler yapıyorum tek yapmadığım süprme silme cam kapı onun dışında ütü bile yaptım geçen yıl tam hareketsiz kaldım doktoru dinlemedim bu defa dinledim bakalım fark ne olucak
HayirlisiEvet aynn kan dolaşımına iht6var demişti benimkide ben hergün cikiyorum 10 dk yürüyorum ve temizlik olarak hafif hafif işler yapıyorum tek yapmadığım süprme silme cam kapı onun dışında ütü bile yaptım geçen yıl tam hareketsiz kaldım doktoru dinlemedim bu defa dinledim bakalım fark ne olucak
Ben zaten muayeneye gitmeyi düşünüyorum canım şehir dışı olduğu için Allah'ın iziyle reglın ikinci günü gitmeyi planlıyorum teşekkür ederimSimdi bir arkadas yazinca aklima geldi, onu da soyleyeyim. Funda hanim da on gorusme ucretli maalesef. Universite hastanesi ama ozel olarak degerlendiriliyor sanirim. sgkli ve sgksiz olarak 2 fiyat soyluyorlar.
İnşallah canım hepimiz için güzel olucakHayirlisiInsallah guzel seyler olur
İnşallah canım sen yarın alicaksin içini ferah tut seni ilk denemen mi bu kaçınci gün embriyosuydu bide kalitesi neydiEvet maalesef. Bir ilacin yan etkisini azaltmak icin baska bir ilac kullaniyoruz bu surecte. Pozitif haberi alalim da buna deger
Henüz Transfer olmadım ama yatmanın hiçbir faydasının olmadığı çalışmalarda kanitlanmisKızlar transferden sonra yat diyen de var, yavaş yavaş hareket et diyen de. Olumlu sonuç alanlar nelere dikkat etti acaba? Bu süreçte ne yenmeli, ne yenmemeli? Transfer yarın ve zaman yaklaştıkça beni bir stres aldı
Bence hava çok soğuk değilse açık hava yürüyüşleri yap ben transfer den itibaren 30 dk da olsa yapacağım şuan da yapmaya çalışıyorum ama hava çok soğukUfak ufak 10-15 dakikalık kısa yürüyüşler düşünüyorum canım sıkıldıkça evin içindeay bu yemek konusunu dikkate alacağım çok teşekkür ederim. Ikınmak yasak diyenler var bu süreçte büyük tuvalet yaparken zorlamadan yapılmalı sanırım? Bir de alaturka pozisyon sakıncalı mı sizce?
Alaturka nin pek zararlı olacağını düşünmüyorum canım o kadar hassas değildirUfak ufak 10-15 dakikalık kısa yürüyüşler düşünüyorum canım sıkıldıkça evin içindeay bu yemek konusunu dikkate alacağım çok teşekkür ederim. Ikınmak yasak diyenler var bu süreçte büyük tuvalet yaparken zorlamadan yapılmalı sanırım? Bir de alaturka pozisyon sakıncalı mı sizce?
Canım sen yarın mi kan verecektinYok canim hic yapmadimYani belirtiler neler oluyor ona bile bakmadim, hani belki kendimi cok dinledigim icin kendi kendimi yaniltir miyim diye dusundum. Sabahlari son 3-4 gundur mide eksimesi oluyor, sag kasik kismimda bir cekilme var boyle goz seyirmesi gibi. Gogus hassasiyeti falan var ama bunlar ilaclardandir muhtemelen.
Canım 2 öğün lifli beslen ara öğün kuruyemiş ve meyve ye çok aç kalma kabızlığı arttırır. Hiçbir ilaç kullanmıyor musunKızlar opudan sonra özellikle sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Normaldir diye düşünüyorum açıkçası. Ama ilaçta alamıyorum. Birde meşhur kabızlık sanırım bende de başladı
Canım misafirlerin geldi mi ?Ayy çok güzel maşallaholsun olsun güzel bir rakam bence. Evet bende sabah 8 de gideceğim canım bakalım daha kaç gün yapacağım iğneleri umarım çok uzun sürmez bugün 5. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?