- 2 Temmuz 2024
- 2.570
- 4.461
- 48
- 26
İnşallah çok güzel sonuclar alırsın canım nasıl dayandjn test yapmadanbArkadaslarim merhaba, yarin buyuk gun benim icin. Transferimin 10.gunu kan testi gunum. Hic idrar testi yapmadim, nolur bana dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok güzel sonuclar alırsın canım nasıl dayandjn test yapmadanbArkadaslarim merhaba, yarin buyuk gun benim icin. Transferimin 10.gunu kan testi gunum. Hic idrar testi yapmadim, nolur bana dua edin
Vay be o kadar hızlı geçti mi zaman sanki daha dün başladın tedaviyeCanım bir sonrası kontrol çarşamba ve cuma günü cetrodite başladı bugün cuma veya pazartesiye opu olur muhtemelen dedi
İnşallah bebeğin seninledir test yapmadan dayanabildiğin içinde tebrik ediyorum seni. Güzel haberlerle geleceksinArkadaslarim merhaba, yarin buyuk gun benim icin. Transferimin 10.gunu kan testi gunum. Hic idrar testi yapmadim, nolur bana dua edin
Gerçekten de öyle bugün 6. Günüm biliyor musun nasıl geçiyor bende anlamıyorum seni örnek alıyorum duygusal davranmamaya çalışıyorum. Zaman gerçekten cok hızlı. Seni arıyorlar mu embriyoşlar nasıllarVay be o kadar hızlı geçti mi zaman sanki daha dün başladın tedaviye
Canım benim zaten duygusal davranacağımız zamanlarımız bolca olacak. Allahın izniyle yavrumuzu kucağımıza aldığımız an başlayacak zaten. O yüzden şimdi güçlü olma zamanımız. Yarın net günü haber verecekler. Şimdilik 4 tane embriyom beni bekliyor. İnşallah 4ü de sağlıklı bir şekilde devam ederGerçekten de öyle bugün 6. Günüm biliyor musun nasıl geçiyor bende anlamıyorum seni örnek alıyorum duygusal davranmamaya çalışıyorum. Zaman gerçekten cok hızlı. Seni arıyorlar mu embriyoşlar nasıllar
Ya tabiki kan testi daha iyi ama ben daha 3.günde diyorum acaba ne zaman yapsam sonra diyorum ya üzülürsem değişik duygular içindeyimYa aslinda dayanamam diye gidip 3 tane test bile aldim. Eczanedeki calisan bile aslinda garanti anlamak icin 2 tane yeterli ama siz bilirsiniz demisti Biraz korkuyorum, ondan kan testi en iyisi gibi geliyor.
Insallah guzel haberler alirsiniz hep birlikte sevinirizYa tabiki kan testi daha iyi ama ben daha 3.günde diyorum acaba ne zaman yapsam sonra diyorum ya üzülürsem değişik duygular içindeyim
Valla kendimce evrenin mesajlarini bile pozitif haberine yormaya basladim Hani alttan alttan bana mesaj veriyor gibi yani. Yarin sabah gorecegimİnşallah çok güzel sonuclar alırsın canım nasıl dayandjn test yapmadanb
İnşallah canım . Sağlıkla geçirirsin tüm süreçleri inşallah. Ama beklediğimden daha iyiyim maşallah diyeyim kendime aşılamada çok hassaslasmistim niye bilmiyorumCanım benim zaten duygusal davranacağımız zamanlarımız bolca olacak. Allahın izniyle yavrumuzu kucağımıza aldığımız an başlayacak zaten. O yüzden şimdi güçlü olma zamanımız. Yarın net günü haber verecekler. Şimdilik 4 tane embriyom beni bekliyor. İnşallah 4ü de sağlıklı bir şekilde devam eder
Çok güzel sonuç alırsın inşallah. Ben kendime her türlü telkini veriyorum negatif olursa yıkımı ağır olmasın diye inşallah hiç birimizin de olmazValla kendimce evrenin mesajlarini bile pozitif haberine yormaya basladim Hani alttan alttan bana mesaj veriyor gibi yani. Yarin sabah gorecegim
Amin insallahÇok güzel sonuç alırsın inşallah. Ben kendime her türlü telkini veriyorum negatif olursa yıkımı ağır olmasın diye inşallah hiç birimizin de olmaz
Cetrodite catlamayi mi önlüyordu?Canım bir sonrası kontrol çarşamba ve cuma günü cetrodite başladı bugün cuma veya pazartesiye opu olur muhtemelen dedi
İnşallah en güzel haberi alırsın yarın dualarım seninleeValla kendimce evrenin mesajlarini bile pozitif haberine yormaya basladim Hani alttan alttan bana mesaj veriyor gibi yani. Yarin sabah gorecegim
Evet canım çatlamayı engelliyor.Cetrodite catlamayi mi önlüyordu?
Hiç yapmadınız mı test peki yarın iyi haberlerini beklicem bu gece sana dua edicem hayırlı haberlerle gel inşallah belirti varmı peki sende canimYa aslinda dayanamam diye gidip 3 tane test bile aldim. Eczanedeki calisan bile aslinda garanti anlamak icin 2 tane yeterli ama siz bilirsiniz demisti Biraz korkuyorum, ondan kan testi en iyisi gibi geliyor.
Canım geçen yıl annem yanımdaydı hep yattım doktorum yatma dedi halbuki annem yatırdı beni bu yıl yanımda kimse yok kalkıp herşeyi yapıyorum ağır şey kaldırmadan yemekte bulasikta camasirda bende yani geçen yıl yattım tutmadı bu yıl yatmadım yine adet sancım var aynı geçen yılda böyleydi test tarihim PerşembeKızlar transferden sonra yat diyen de var, yavaş yavaş hareket et diyen de. Olumlu sonuç alanlar nelere dikkat etti acaba? Bu süreçte ne yenmeli, ne yenmemeli? Transfer yarın ve zaman yaklaştıkça beni bir stres aldı
6 deneme olarak ben bilgilerimi yazayımKızlar transferden sonra yat diyen de var, yavaş yavaş hareket et diyen de. Olumlu sonuç alanlar nelere dikkat etti acaba? Bu süreçte ne yenmeli, ne yenmemeli? Transfer yarın ve zaman yaklaştıkça beni bir stres aldı
Daha zaman var tutmuştur inşallah bakalım sanırım ben de küçük küçük hareket etmeyi tercih edeceğimCanım geçen yıl annem yanımdaydı hep yattım doktorum yatma dedi halbuki annem yatırdı beni bu yıl yanımda kimse yok kalkıp herşeyi yapıyorum ağır şey kaldırmadan yemekte bulasikta camasirda bende yani geçen yıl yattım tutmadı bu yıl yatmadım yine adet sancım var aynı geçen yılda böyleydi test tarihim Perşembe
Ufak ufak 10-15 dakikalık kısa yürüyüşler düşünüyorum canım sıkıldıkça evin içinde ay bu yemek konusunu dikkate alacağım çok teşekkür ederim. Ikınmak yasak diyenler var bu süreçte büyük tuvalet yaparken zorlamadan yapılmalı sanırım? Bir de alaturka pozisyon sakıncalı mı sizce?6 deneme olarak ben bilgilerimi yazayım
Öncelikle doktor 3 gün dinlen sonra hayatına devam et dedi bana ama ben sonuca kadar dinlenme modundayım hep.
Uzanın oturun ayaklarınızı uzatıp oturun yani dinlenme modu işte
Sağlıklı beslenme kesinlikle kabız olmamaya dikkat edin kayısı kefir meyve ve günde 3 lt su tüketin.
Çay cok acık 2 bardak kahve yok paketli gıda yok.
Ben karbonhidrat ta yemiyorum bu süreçte bol sebze et yemegi.