- 21 Kasım 2024
- 42
- 98
- 3
- 30
YaaaaÂmin inşallah size hem kalp hem kese aynı anda görmek için 20 gün demişler bana on gün dediler sadece gittiğimde kese göreceğim
Aminn canım hepimize inşallah teşekkür ederim Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallahCanım yaşadıkların ve emeğin çok büyük Allahım hepimizin dualarını karşılıksız bırakmasın
İnşallah hayırlısıyla olsun inşallah duamız kalbimiz seninleArkadaslarim merhaba, yarin buyuk gun benim icin. Transferimin 10.gunu kan testi gunum. Hic idrar testi yapmadim, nolur bana dua edin
Ben Izmir’de Medicalpoint hastanesinde Funda Gode’ye gidiyorum. Test gunum yarin sonucu bilmiyorum ama bundan bagimsiz doktor hanim hem guler yuzlu hem de bilgili biri. Onun neseli halleri ve sakin tavri benim de keyfimi yerine getirmistir cok kere. Eger lokasyon cok uzak gelmezse belki arastirmak istersinizKızlar doktorlarınız kim zahmet olmazsa yazar mısınız memnun kaldınız mı acaba
Amin canımAminn canım hepimize inşallah teşekkür ederim Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ben Eylül ayından beri tüp bebek diyetisyeni ile çalışıyorum bu yüzdenHerşey gönlünce olsun canım. Bu aşamada sağlıklı beslenmeye özen göster. Biz elimizden geleni yapalım ve doktorlarımıza güvenelimbakalım beni de yarın bir daha arayacaklar. Sabah olmaz şimdi bana
Çok incesiniz çok teşekkür ederim canımBen Izmir’de Medicalpoint hastanesinde Funda Gode’ye gidiyorum. Test gunum yarin sonucu bilmiyorum ama bundan bagimsiz doktor hanim hem guler yuzlu hem de bilgili biri. Onun neseli halleri ve sakin tavri benim de keyfimi yerine getirmistir cok kere. Eger lokasyon cok uzak gelmezse belki arastirmak istersiniz
Çok çok haklısınız. Olmadı on görüşme yapabilirsiniz bizde ücretsizdiMaalesef canım Maraştayım ama mesafeyi göze aldım artık sadece iyi bir doktor olsun istiyorum
Gerçekten hepsini not alıyorum araştıracagım Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok mutlu ettin beniÇok incesiniz çok teşekkür ederim canımRabbim razı olsun ger
Simdi bir arkadas yazinca aklima geldi, onu da soyleyeyim. Funda hanim da on gorusme ucretli maalesef. Universite hastanesi ama ozel olarak degerlendiriliyor sanirim. sgkli ve sgksiz olarak 2 fiyat soyluyorlar.Çok incesiniz çok teşekkür ederim canımRabbim razı olsun ger
Insallah hem icinize sinen hem de olumlu sonuc alacaginiz bir doktor bulursunuzGerçekten hepsini not alıyorum araştıracagım Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok mutlu ettin beni
Ikilise riskli cikip gen testi temiz cikan burda cok gordum. Umarim saglikla alırsınız kucağınızaMerhaba arkadaslar.bugun kontrolum vardi 2 li testin sonuclarinada baktilar.yaş ve kilo faktörününden yuksek risk cikti.hastanede amniyo sivisi aldirip bakilabilir dedi binde bir bebegi kaybetme riski oluyor onda dedi ya da ozelde gen testi yaptirabilirsinx dedi.bizde gidip yaptirdik cuma gunu sonuc cikkcak .ama ben cok korkuyorum. 3 lu taramayi istemedim.Boyle riskli cikan varmi
Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruzArkadaslarim merhaba, yarin buyuk gun benim icin. Transferimin 10.gunu kan testi gunum. Hic idrar testi yapmadim, nolur bana dua edin
Yaaaaa çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallahEvet canım pozitif gördüm şükür..Allah herkese nasip etsin,sende sıkma canını baya erken yapmışsın testini...allahımm hepimizinn dualarını kabul etsin inşallah.. hepimizin kucağını doldursun
Ay allahım inşallah amin aminnnnnnn nasıl dayanabildin benim de bugün 3.günüm sabretmek zor ne durumdayım acaba tutumu kafayı yicem değişik duygular içerisindeyim inşallah hepimiz güzel pozitifler alırızArkadaslarim merhaba, yarin buyuk gun benim icin. Transferimin 10.gunu kan testi gunum. Hic idrar testi yapmadim, nolur bana dua edin
İnşallahIkilise riskli cikip gen testi temiz cikan burda cok gordum. Umarim saglikla alırsınız kucağınıza
Canım bir sonrası kontrol çarşamba ve cuma günü cetrodite başladı bugün cuma veya pazartesiye opu olur muhtemelen dediKaç tane vardı yumurta? Bir sonraki kontrol ne zaman olacak?
Ya aslinda dayanamam diye gidip 3 tane test bile aldim. Eczanedeki calisan bile aslinda garanti anlamak icin 2 tane yeterli ama siz bilirsiniz demistiAy allahım inşallah amin aminnnnnnn nasıl dayanabildin benim de bugün 3.günüm sabretmek zor ne durumdayım acaba tutumu kafayı yicem değişik duygular içerisindeyim inşallah hepimiz güzel pozitifler alırız
Yumurta toplamaniz kac sonra oldu catlatma ignesinden sonraHerkese Merhaba benimde ikinci denemem olacak inşallah kasımda daha önceki negatif oldu malesef merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz hanımlar elimden geldiğince cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?