- 7 Nisan 2024
- 120
- 95
- 13
- 31
İnşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğiniAllahın izniyle inşallah gerek bile kalmaz başka bir doktora..
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeginizi çok emek var çok dilerim artık rabbim çift çift nasip etsinDört yıl bahçeci’de Cem Bey’de tedavi oldum başarı sağlanmayınca medikal Park’a Aynur Hanım’a geçtim tedavi sistemi tamamen aynıydı şimdilik memnunum.
Amiiiiin inşallahİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeginizi çok emek var çok dilerim artık rabbim çift çift nasip etsin
Bende ankara gürgen klinikte Işın hoca ile ilerliyorum ve çok memnunum her şeydenKızlar doktorlarınız kim zahmet olmazsa yazar mısınız memnun kaldınız mı acaba
Laboratuvardan da memnun musunuz acabaBende ankara gürgen klinikte Işın hoca ile ilerliyorum ve çok memnunum her şeyden
Umarım bebeginizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun çok teşekkür ederimLaboratuvardan da memnun musunuz acaba
15 gün falan var regli de baslicamNe zaman başlıyor senin tedavi? Hadi gel bekliyoruz
bahceci ankara aytaç hoca .Hayatımda böyle bir doktor görmedim ne zaman istesem ulaşabildim .Şuan transfer için regl olmayı bekliyorum dün mesaj atmış nasılsın herşey yolunda mi güzel anne adayım yazmış? desteği hep üzerimde .süreci çok iyi kontrol etti inşallah pozitif sonuç da verecek inanıyorumKızlar doktorlarınız kim zahmet olmazsa yazar mısınız memnun kaldınız mı acaba
Ayy inanamıyorum maşallah ya bende doktorumu transferden önce aradım 21 yumurta toplandı bende hala agrılarım devam ediyor dedim yinede transfer yapalım dedi ve benim 2 tane 4. Gün embriyosu dışında embriyom oluşmadı yaşım 31 daha ve sebepsiz infertilite ben dogal yoldanda 2 gebeligim var 2. Gebelik dış gebelik oldu ikizdi birini tüpümde kaybettim ameliyat oldum dijeri kürtajla alındı artık iyi bir doktora denk gelmek istiyorumbahceci ankara aytaç hoca .Hayatımda böyle bir doktor görmedim ne zaman istesem ulaşabildim .Şuan transfer için regl olmayı bekliyorum dün mesaj atmış nasılsın herşey yolunda mi güzel anne adayım yazmış? desteği hep üzerimde .süreci çok iyi kontrol etti inşallah pozitif sonuç da verecek inanıyorum
Hadi bakalım hayırlı olsunMerhabalar ben başladı bugün ilk ignemi de hemşire yaptibakalım hayırlısı olsun inşallah. Bi tarafta 4-5 diğer tarafta 5-6 tane saydı iyi dedi benim ilk olduğu için doktor ne dediyse okeyim
O kısma henüz gelemedikLaboratuvardan da memnun musunuz acaba
AminnHadi bakalım hayırlı olsunbol bol sağlıklı kaliteli yumurtaların olsun inşallah. Gonal f mi verdi sadece doktor. Birde doz ne?
Ben de 200 le başladım 4 gün. Sonraki günler 250 ye çıkardı.Aminnevet ,225 ile başladı 4 gün için. Siz nasıl başlamıştınız?
Bende doktor azizliğine uğraşmaktan sonra şimdi çok memnunum o yüzden sizi anlayabiliyorum. İyi doktor ve merkez insanın hayat kalitesini bile arttırıyor benceAyy inanamıyorum maşallah ya bende doktorumu transferden önce aradım 21 yumurta toplandı bende hala agrılarım devam ediyor dedim yinede transfer yapalım dedi ve benim 2 tane 4. Gün embriyosu dışında embriyom oluşmadı yaşım 31 daha ve sebepsiz infertilite ben dogal yoldanda 2 gebeligim var 2. Gebelik dış gebelik oldu ikizdi birini tüpümde kaybettim ameliyat oldum dijeri kürtajla alındı artık iyi bir doktora denk gelmek istiyo
Hmm bakalim cuma günü bende arttıracak diye tahmin ediyorum artık nasıl uygun görürseBen de 200 le başladım 4 gün. Sonraki günler 250 ye çıkardı.
Herşey gönlünce olsun canım. Bu aşamada sağlıklı beslenmeye özen göster. Biz elimizden geleni yapalım ve doktorlarımıza güvenelimHmm bakalim cuma günü bende arttıracak diye tahmin ediyorum artık nasıl uygun görürse
Maalesef canım Maraştayım ama mesafeyi göze aldım artık sadece iyi bir doktor olsun istiyorumO kısma henüz gelemedikgeldiğim de güncellerim insallah. Ankarada misiniz ?
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bizi ancak bizler anlarızBende doktor azizliğine uğraşmaktan sonra şimdi çok memnunum o yüzden sizi anlayabiliyorum. İyi doktor ve merkez insanın hayat kalitesini bile arttırıyor benceAllah yardımcınız olsun gönlünüze göre bulursunuz insallah
Bi rahatsızlığımız yok eşiminde benimde doktor sağlıklı embriyo olmadığı için tutmamıştır dedi amin inşaAllahMerhaba rahatsızlığınız neydi negatif çıkmasındaki sebep neymiş Allah’ım kimseyi kucağına boş bırakmasın
Canım yaşadıkların ve emeğin çok büyük Allahım hepimizin dualarını karşılıksız bırakmasınMaalesef canım Maraştayım ama mesafeyi göze aldım artık sadece iyi bir doktor olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?