• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Dört yıl bahçeci’de Cem Bey’de tedavi oldum başarı sağlanmayınca medikal Park’a Aynur Hanım’a geçtim tedavi sistemi tamamen aynıydı şimdilik memnunum.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeginizi çok emek var çok dilerim artık rabbim çift çift nasip etsin ♥️

Kızlar doktorlarınız kim zahmet olmazsa yazar mısınız memnun kaldınız mı acaba
bahceci ankara aytaç hoca .Hayatımda böyle bir doktor görmedim ne zaman istesem ulaşabildim .Şuan transfer için regl olmayı bekliyorum dün mesaj atmış nasılsın herşey yolunda mi güzel anne adayım yazmış? desteği hep üzerimde .süreci çok iyi kontrol etti inşallah pozitif sonuç da verecek inanıyorum

bahceci ankara aytaç hoca .Hayatımda böyle bir doktor görmedim ne zaman istesem ulaşabildim .Şuan transfer için regl olmayı bekliyorum dün mesaj atmış nasılsın herşey yolunda mi güzel anne adayım yazmış? desteği hep üzerimde .süreci çok iyi kontrol etti inşallah pozitif sonuç da verecek inanıyorum
Ayy inanamıyorum maşallah ya bende doktorumu transferden önce aradım 21 yumurta toplandı bende hala agrılarım devam ediyor dedim yinede transfer yapalım dedi ve benim 2 tane 4. Gün embriyosu dışında embriyom oluşmadı yaşım 31 daha ve sebepsiz infertilite ben dogal yoldanda 2 gebeligim var 2. Gebelik dış gebelik oldu ikizdi birini tüpümde kaybettim ameliyat oldum dijeri kürtajla alındı artık iyi bir doktora denk gelmek istiyorum

Merhabalar ben başladı bugün ilk ignemi de hemşire yapti 🥰 bakalım hayırlısı olsun inşallah. Bi tarafta 4-5 diğer tarafta 5-6 tane saydı iyi dedi benim ilk olduğu için doktor ne dediyse okeyim😂
Hadi bakalım hayırlı olsun 🤩 bol bol sağlıklı kaliteli yumurtaların olsun inşallah. Gonal f mi verdi sadece doktor. Birde doz ne?

Ayy inanamıyorum maşallah ya bende doktorumu transferden önce aradım 21 yumurta toplandı bende hala agrılarım devam ediyor dedim yinede transfer yapalım dedi ve benim 2 tane 4. Gün embriyosu dışında embriyom oluşmadı yaşım 31 daha ve sebepsiz infertilite ben dogal yoldanda 2 gebeligim var 2. Gebelik dış gebelik oldu ikizdi birini tüpümde kaybettim ameliyat oldum dijeri kürtajla alındı artık iyi bir doktora denk gelmek istiyo
Bende doktor azizliğine uğraşmaktan sonra şimdi çok memnunum o yüzden sizi anlayabiliyorum. İyi doktor ve merkez insanın hayat kalitesini bile arttırıyor bence🥲 Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre bulursunuz insallah

Hmm bakalim cuma günü bende arttıracak diye tahmin ediyorum artık nasıl uygun görürse 🥰
Herşey gönlünce olsun canım. Bu aşamada sağlıklı beslenmeye özen göster. Biz elimizden geleni yapalım ve doktorlarımıza güvenelim ☺️ bakalım beni de yarın bir daha arayacaklar. Sabah olmaz şimdi bana

Bende doktor azizliğine uğraşmaktan sonra şimdi çok memnunum o yüzden sizi anlayabiliyorum. İyi doktor ve merkez insanın hayat kalitesini bile arttırıyor bence🥲 Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre bulursunuz insallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bizi ancak bizler anlarız

Back