Amin arkadaşımİnşallah canım Rabbim hepimize tattırsın bu güzel annelik duygusunu. Bu arada ben de tavmergende yaptırıyorum işlemlerimi
Basın sağolsun canım emin ol annen biryerlerden dua ediyordur senin için bizde edicez inşallah duanın gücü ile hepimiz mutlu haberleri burdan paylasicaz hayirlisindan versin rabbim hepimize hayırlı olmasa da yine hayra cevirsin ve yine nasip etsin inşallah çok zor sürec acı tatlı ekşi ama sonu mutlu bitsinBurası hepimizin sayesinde bana da iyi geliyor,
Annemi 5 yıl önce kaybettim ve tek çocuğum,
Kimseyle konuşamamak üzüntünü ve mutluluğunu paylaşamamak zor,
Benim için de dua eder misiniz,
Annem olsa şuan bambaşka olurdu herşey dua edenim olurdu ilk transferim negatif beni daha çabuk ayağa kaldıran bir sebebim olurdu, bu yüzden anne olmak ve annelik çok kutsal diye düşünüyorum.
Hepimize Rabbim bu duyguyu tattırsın, benim gibi oğluma kardeş isteyenlere de ikinci annelik duygusunu tattırsın inşallah Amin.
Doktorum Ersöz İnce ,Amin arkadaşımDoktorun kim? Aralıktaydı dimi senin tedavi başlangıcı?
Amin desteğiniz için teşekkürler hayırlı haberlerBasın sağolsun canım emin ol annen biryerlerden dua ediyordur senin için bizde edicez inşallah duanın gücü ile hepimiz mutlu haberleri burdan paylasicaz hayirlisindan versin rabbim hepimize hayırlı olmasa da yine hayra cevirsin ve yine nasip etsin inşallah çok zor sürec acı tatlı ekşi ama sonu mutlu bitsin
Evet canım pozitif gördüm şükür..Allah herkese nasip etsin,sende sıkma canını baya erken yapmışsın testini...allahımm hepimizinn dualarını kabul etsin inşallah.. hepimizin kucağını doldursunAyy inşallah canım sen yaptinmi test günün bugün mü benim bugün 7 transfer hariç dün ve ondan önceki gün evde test yaptım yani 5 ve 6 günler oluyor negatif çıktı ama yinede Allah'tan umut kesilmez
Bu Topik de henüz o haftalara gelen kimse yok bunu diğer Topiklere sorsanız daha faydalı olur sizin için geçmiş olsunMerhaba arkadaslar.bugun kontrolum vardi 2 li testin sonuclarinada baktilar.yaş ve kilo faktörününden yuksek risk cikti.hastanede amniyo sivisi aldirip bakilabilir dedi binde bir bebegi kaybetme riski oluyor onda dedi ya da ozelde gen testi yaptirabilirsinx dedi.bizde gidip yaptirdik cuma gunu sonuc cikkcak .ama ben cok korkuyorum. 3 lu taramayi istemedim.Boyle riskli cikan varmi
Çok ama çok sevindimEvet canım pozitif gördüm şükür..Allah herkese nasip etsin,sende sıkma canını baya erken yapmışsın testini...allahımm hepimizinn dualarını kabul etsin inşallah.. hepimizin kucağını doldursun
Çok saģol kuzum..Umarım hepinizin güzel haberlerini alırız allahım hepimize güç kuvvet versinÇok ama çok sevindimsenin adına darısı bekleyen herkese inşallah hayırlı olsun bende adet bekler gibi bekliyorum bakalım nasıp kısmet
Ne zaman gördünüz pozitifi kese görmeye ne zaman gideceksiniz inşallahEvet canım pozitif gördüm şükür..Allah herkese nasip etsin,sende sıkma canını baya erken yapmışsın testini...allahımm hepimizinn dualarını kabul etsin inşallah.. hepimizin kucağını doldursun
Çok sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin AminEvet canım pozitif gördüm şükür..Allah herkese nasip etsin,sende sıkma canını baya erken yapmışsın testini...allahımm hepimizinn dualarını kabul etsin inşallah.. hepimizin kucağını doldursun
20 gün sonra kese görme ,allahh sizinde hayırlı haberlerinizi duymayı nasip etsin insallah..sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alalımNe zaman gördünüz pozitifi kese görmeye ne zaman gideceksiniz inşallah
Bahçeci fulya Güvenç karlıkaya ,çok kibar biri ve her konuda koordinatorden asistana ilaç uzmanına kadar herkesin telefonu var ve ulaşabiliyorsun ,bazen onlar seni arıyor nasılsın falan diye ..istediğin her sorunun cevabını da veriyorlar zaten en baştan ayrıntısı ile anlattıkları için çok sorun da olmuyor hali ile..herseyden önemlisi içine sinen bir doktor ve hastane olsun bu bahceci olur acı badem olur fark etmiyor..git on görüşme yap, soru sor en son karar ver ..gidip tavsiye üzerine mutsuz olmanı istemem..Kızlar doktorlarınız kim zahmet olmazsa yazar mısınız memnun kaldınız mı acaba
Allah razı olsunÇok sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin Amin
Çok teşekkür ederim bende Adana Acıbademde yaptırdım ama hiç memnun kalmadım malesef çok pişmanım çok Perşembe günü test günüm ama şimdiden doktor araştırıyorumBahçeci fulya Güvenç karlıkaya ,çok kibar biri ve her konuda koordinatorden asistana ilaç uzmanına kadar herkesin telefonu var ve ulaşabiliyorsun ,bazen onlar seni arıyor nasılsın falan diye ..istediğin her sorunun cevabını da veriyorlar zaten en baştan ayrıntısı ile anlattıkları için çok sorun da olmuyor hali ile..herseyden önemlisi içine sinen bir doktor ve hastane olsun bu bahceci olur acı badem olur fark etmiyor..git on görüşme yap, soru sor en son karar ver ..gidip tavsiye üzerine mutsuz olmanı istemem..
Allahın izniyle inşallah gerek bile kalmaz başka bir doktora..Çok teşekkür ederim bende Adana Acıbademde yaptırdım ama hiç memnun kalmadım malesef çok pişmanım çok Perşembe günü test günüm ama şimdiden doktor araştırıyorum
Âmin inşallah size hem kalp hem kese aynı anda görmek için 20 gün demişler bana on gün dediler sadece gittiğimde kese göreceğim6.gün erken gebelik testinde pembe çizgi 7. Gün yine pembe çizgi,10.gün kanda 257 ile öğrendim bugün kan verme günüm du 1441 ile devam ediyoruz inşallah
20 gün sonra kese görme ,allahh sizinde hayırlı haberlerinizi duymayı nasip etsin insallah..sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alalım
Dört yıl bahçeci’de Cem Bey’de tedavi oldum başarı sağlanmayınca medikal Park’a Aynur Hanım’a geçtim tedavi sistemi tamamen aynıydı şimdilik memnunum.Kızlar doktorlarınız kim zahmet olmazsa yazar mısınız memnun kaldınız mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?