ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Basın sağolsun canım emin ol annen biryerlerden dua ediyordur senin için bizde edicez inşallah duanın gücü ile hepimiz mutlu haberleri burdan paylasicaz hayirlisindan versin rabbim hepimize hayırlı olmasa da yine hayra cevirsin ve yine nasip etsin inşallah çok zor sürec acı tatlı ekşi ama sonu mutlu bitsin

Amin desteğiniz için teşekkürler hayırlı haberler

Merhaba arkadaslar.bugun kontrolum vardi 2 li testin sonuclarinada baktilar.yaş ve kilo faktörününden yuksek risk cikti.hastanede amniyo sivisi aldirip bakilabilir dedi binde bir bebegi kaybetme riski oluyor onda dedi ya da ozelde gen testi yaptirabilirsinx dedi.bizde gidip yaptirdik cuma gunu sonuc cikkcak .ama ben cok korkuyorum. 3 lu taramayi istemedim.Boyle riskli cikan varmi

Ayy inşallah canım sen yaptinmi test günün bugün mü benim bugün 7 transfer hariç dün ve ondan önceki gün evde test yaptım yani 5 ve 6 günler oluyor negatif çıktı ama yinede Allah'tan umut kesilmez
Evet canım pozitif gördüm şükür..Allah herkese nasip etsin,sende sıkma canını baya erken yapmışsın testini...allahımm hepimizinn dualarını kabul etsin inşallah.. hepimizin kucağını doldursun

Bu Topik de henüz o haftalara gelen kimse yok bunu diğer Topiklere sorsanız daha faydalı olur sizin için geçmiş olsun

Evet canım pozitif gördüm şükür..Allah herkese nasip etsin,sende sıkma canını baya erken yapmışsın testini...allahımm hepimizinn dualarını kabul etsin inşallah.. hepimizin kucağını doldursun
Çok ama çok sevindim senin adına darısı bekleyen herkese inşallah hayırlı olsun bende adet bekler gibi bekliyorum bakalım nasıp kısmet

Çok sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin Amin

6.gün erken gebelik testinde pembe çizgi 7. Gün yine pembe çizgi,10.gün kanda 257 ile öğrendim bugün kan verme günüm du 1441 ile devam ediyoruz inşallah
Ne zaman gördünüz pozitifi kese görmeye ne zaman gideceksiniz inşallah
20 gün sonra kese görme ,allahh sizinde hayırlı haberlerinizi duymayı nasip etsin insallah..sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alalım

Kızlar doktorlarınız kim zahmet olmazsa yazar mısınız memnun kaldınız mı acaba
Bahçeci fulya Güvenç karlıkaya ,çok kibar biri ve her konuda koordinatorden asistana ilaç uzmanına kadar herkesin telefonu var ve ulaşabiliyorsun ,bazen onlar seni arıyor nasılsın falan diye ..istediğin her sorunun cevabını da veriyorlar zaten en baştan ayrıntısı ile anlattıkları için çok sorun da olmuyor hali ile..herseyden önemlisi içine sinen bir doktor ve hastane olsun bu bahceci olur acı badem olur fark etmiyor..git on görüşme yap, soru sor en son karar ver ..gidip tavsiye üzerine mutsuz olmanı istemem..

Çok teşekkür ederim bende Adana Acıbademde yaptırdım ama hiç memnun kalmadım malesef çok pişmanım çok Perşembe günü test günüm ama şimdiden doktor araştırıyorum

Âmin inşallah size hem kalp hem kese aynı anda görmek için 20 gün demişler bana on gün dediler sadece gittiğimde kese göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…