- 7 Nisan 2024
- 120
- 95
- 13
- 31
Geçmiş olsun canım artık en güzel günler arayıp hergun bilgi vereceklerLavman işini saymazsakherşey çok şükür iyiydi. Korktuğum gibi olmadı açıkçası.
Güzel haberler gelicek inaniyorumEvet canım yarını iple çekiyorum. Umarım ki inanıyorum herşey yolunda gider
Çok sağolGeçmiş olsun canım artık en güzel günler arayıp hergun bilgi verecekler
Biliyor musun en başından beri bende çok inanıyorumGüzel haberler gelicek inaniyorum
Benm doktorum ayşin hanım ya biraz yukseldim şimdi belki benim isteğimi de yerine getirir ben ikiz transfer istiyorum tabi daha iğne baslanicak da opu olcaj da da da daÇok sağolherşey gönlümüzce olsun inşallah
Biliyor musun en başından beri bende çok inanıyorum
Benimkiler döllendi ağustostan beri bekliyor bebeklerimBence iyi düşünün hayırlısı olsun yarın sabah arayıp size bilgi verilir kaçı döllendi diye umarım hepsi döllenir hızlı bir şekilde
Öylemi çok güzel hadi bakalım döllendikleri gibi tutunmayı nasıp etsin rabbim ben merkezde çok gördüm yumurtası boş olan döllenmeyen çok üzülüyordum dua ettim hep onlara çok şükür dedim yarabbim bizim dölleniyor bakalim kısmet inşallah hepimizinki tutunurda burdan herkes mutlu haberler verir birbirineBenimkiler döllendi ağustostan beri bekliyor bebeklerim
Inşallah pozitif sonuç gelsin canım çok dua ediyorum sana ve bekleyen isteyen herkes içinYarın kan vereceğim bende ,hadi hayırlısı hepimiz için
Canım hiç belirtim yok adet ağrısı var sadece.hiç evde test yapmadım yoktu yani almadım da.ama yarın fırsat bulursam hastaneye gidip kan vermek istiyorum.sizin belirti var mıNasılsınız belirtiniz varmı transfer günü ile 7 günüm iki gündür evde test yaptım negatif
İlk muayene de siyah siyah keseciklere vajinal ultrasonda bakmış olması gerek doktorunuzun.İlk günden Opu gününe kadar 2 günde 3 günde bir bakmıyor mu?Folikul takibi başlamadı daha benim
Amin,insallah hepimizin sonuçları poz. Çıkar..yarın kan verebilirsen sonuçları haber ver bana da merak ediyorum canım..Allah yardımcımız olsun,sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alalım en kısa sürede canlarımızıInşallah pozitif sonuç gelsin canım çok dua ediyorum sana ve bekleyen isteyen herkes için.bende fırsat bulabilirsem yarın gitmek istiyorum.izindeyim kayinvalidemde o yüzden gidemiyorum test vermeye bir fırsatını bulursam bende yarın gitmek istiyorum.
Vermezmişim hiç hemen haber veririm .inşallah mutlu haberler vermek nasip olsun Allah yüzümüzü güldürsün,Allah yardımcımız olsun bizde bebeklerimizi kucağımiza alacağımız günleri görelim,bir arkadaş yazmış burda inşallah hamile oluruz da anne topiği açarız demiş nasıl heveslendim inşallah o günleri de görürüz,sende haber et mutlaka aklım hep bizim gibi anne adaylarında daha hiç kendi adıma dua etmedim hep bizim gibi bu süreçte olan tüm arkadaşlarımıza bizlere hayırlı haberler almayı sonrada bebeklerimizi kulaklarımıza almayı diliyorumAmin,insallah hepimizin sonuçları poz. Çıkar..yarın kan verebilirsen sonuçları haber ver bana da merak ediyorum canım..Allah yardımcımız olsun,sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alalım en kısa sürede canlarımızı
Muhteşem bir detaysınVermezmişim hiç hemen haber veririm .inşallah mutlu haberler vermek nasip olsun Allah yüzümüzü güldürsün,Allah yardımcımız olsun bizde bebeklerimizi kucağımiza alacağımız günleri görelim,bir arkadaş yazmış burda inşallah hamile oluruz da anne topiği açarız demiş nasıl heveslendim inşallah o günleri de görürüz,sende haber et mutlaka aklım hep bizim gibi anne adaylarında daha hiç kendi adıma dua etmedim hep bizim gibi bu süreçte olan tüm arkadaşlarımıza bizlere hayırlı haberler almayı sonrada bebeklerimizi kulaklarımıza almayı diliyorum
Sende öylesin canım birbirimizi tanımasak da görmesek de burda kalplerimizle bir araya geliyoruz aramızda sevgi bağımız oluşuyor,evet bende duymuştum bir kişinin dualarında sadece kendini değil başka kişiler içinde dua ettiğinde Allah o kişileri mukafatlandirirmiş.Allahim da inşallah bizi o kullarindan eylesinMuhteşem bir detaysınmümin kardeşlerin birbiri için ettikleri dualar daha kıymetliymis diye okumuştum bir yerde ..Allahım hepimizin koynunu ve kucağını doldurur inşallah ..
Allah razı olsun canım.Rabbim kabul etsin dualariniKızlar gerçekten böyle sohbet imkanlarımızın olması o kadar güzel kiher zaman 5 vakit namaz da dualarımdasınız asla kendime tek dua etmem her zaman herkesi katarım dualarıma
Bendede belirti yok adet belirtisi var karın ağrısı arkadaşlar adet ile gebelik bence aynı değil benim karnım ağrıyor çünkü adet geliyor gibi ateş basmasi oluyor arada bugün iyi haberler verirsin inşallah canımCanım hiç belirtim yok adet ağrısı var sadece.hiç evde test yapmadım yoktu yani almadım da.ama yarın fırsat bulursam hastaneye gidip kan vermek istiyorum.sizin belirti var mı
Allah razı olsun bende dua ederken burdaki herkese ediyorum kimin duası kime kabul olur bilinmez çünkü rabbim sesimizi duysunKızlar gerçekten böyle sohbet imkanlarımızın olması o kadar güzel kiher zaman 5 vakit namaz da dualarımdasınız asla kendime tek dua etmem her zaman herkesi katarım dualarıma
Yaş kaç senin? Bence bizim istediğimizdense onların uygun görmesi önemli olan. Bana kalsa zaten çift embriyoBenm doktorum ayşin hanım ya biraz yukseldim şimdi belki benim isteğimi de yerine getirir ben ikiz transfer istiyorum tabi daha iğne baslanicak da opu olcaj da da da da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?