- 22 Eylül 2023
- 96
- 91
- 8
- 30
Yapmadi ama bu yan etki normalSizde de yaptı mı bu kadar fazla tansiyon düşüklüğü yada gün geçtikçe alışacak mı vücudum acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmadi ama bu yan etki normalSizde de yaptı mı bu kadar fazla tansiyon düşüklüğü yada gün geçtikçe alışacak mı vücudum acaba
Anladım çok doğru diyorusn süreç gerçekten çok hızlı ben 5. Güne girdim bile zaman hızlı geçiyor. Regl sancısına da alışkınım inşallah çok aşırı olmaz. Evet günün önemi yok birgün olacak sonuçta bakalım yarın ne diyecekespressoc opudan korkma inan bana o kadar tatlı bir uyku oluyor ki. Sadece sonrasında tabikide bir işlem yapıldığı için regl sancısı gibi oluyor. Birazcık belimr vurdu ağrı ama max. 15-20 dk. Sonrasında hafifledi. Şimdide ara ara kasığıma ağrı giriyor ama hemen geçiyor. Kramp gibi düşün. Sen muhtemelen 5-6 gün daha kullanabilirsin iğne. Yeterki sağlıklı büyüsün yumurtalar. Boşver günün önemi yok. Ben sanki dün başladım iğneler bakınca gerçekten zaman hızlı geçmiş.
Tek tutma ihtimali derken şöyle demeye çalıştı aslında. Çift embriyo koysak bile eğer tutarsa çift olma ihtimali %10 tek olma ihtimali %90. Ama tabikide bu Allahın bileceği şey. Ben gelecek herşeye açığım kabul ediyorum
Anladimm hayirlisi olsun hakkinizda. Taze transfer olmasına cok sevindim kavuşmak için az bekleyeceksiniz Bu arada sürece olan genel bakışınız bana çok umut verdi çok teşekkür ederim Belkide yaştan dolayı. 36 yaşındayım çünkü. Ama zaten çift embriyo olsa bile %10 dedi çift tutma ihtimali. %90 tek oluyor dedi.
Benim doktorum bununla ilgili hiç bir sorunu olmayan hastalar da embriyonun da en iyi olduğu senaryo da maksimum yüzde 60 a yakın oluyor tutma ihtimali dediTek tutma ihtimali %90 miymis canım
Evet ben ilk muayene ye gittiğim de ayşin hanım da Bi anne sıcaklığı hissettim çok tatliydiKaç gün sonrasını bilmiyorum ama pazartesi arayacaklarmış. Taze transfer işine bende çok sevindim açıkçası. ayşin hanım geldi. Çok tatlı çok güleryüzlü bir doktor. Gerçekten ekibin yanında çok rahat hissettim kendimi
Test yaptın mı neevra merak ettim canımInşallah peş peşe güzel haberler alıp mutluluğumuzu paylaşırız
Ne mutlu bana böyle hissettirdiysem bunları duymak gerçekten insanı 2 kat daha mutlu ediyor. Rabbim bekleyen herkesi en hayırlı zamanda kavuştursun evladınaAnladimm hayirlisi olsun hakkinizda. Taze transfer olmasına cok sevindim kavuşmak için az bekleyeceksiniz Bu arada sürece olan genel bakışınız bana çok umut verdi çok teşekkür ederim
Ay evet dimi güleryüzü filan gerçekten anne gibi. Soru sorabilir miyim acaba diye çekinirken baya tatlı talı geldi. Opu yapılmadan hemen önceki tutumları filan da çok sıcaktı.Evet ben ilk muayene ye gittiğim de ayşin hanım da Bi anne sıcaklığı hissettim çok tatliydi
Aminn inşallah valla sizler için de heyecanlanıyorum burada dualarım sizlerleNe mutlu bana böyle hissettirdiysem bunları duymak gerçekten insanı 2 kat daha mutlu ediyor. Rabbim bekleyen herkesi en hayırlı zamanda kavuştursun evladına
İkinci ya da üçüncü günü istiyorlar. Kimin hangi gün en yoğunsa ona göre değişiklik gösteriyor. Yani sonuç olarak en yoğun kanaman kaçıncı günse o gün tedaviye başlamak daha sağlıklı oluyor, doktorum o şekilde belirtmişti.Bir şey soracağım regl ile tedaviye başlayacağız bugün lekelenme başladı yarın doktora gideceğim. Tedaviye başlamak için tam sökülmesi gerekiyor mu yoksa lekelenme yetiyor mu ?
Bende şöyle oldu. Pazar akşamı lekelenme oldu salıya randevu aldım doktora da ilettim bunu. Tamam sorun yok bugünü 2. Günün olarak kabul ediyorum dedi.Bir şey soracağım regl ile tedaviye başlayacağız bugün lekelenme başladı yarın doktora gideceğim. Tedaviye başlamak için tam sökülmesi gerekiyor mu yoksa lekelenme yetiyor mu ?
Hmm o zaman yeterli olmayabilir. Ya geçen ay ben ikinci günümde gitmiştim yumurta kendiliğinden büyüdüğü için doğum kontrol hapı verdiler sonraki ikinci gününde gel demislerdi de. Haptan dolayi da tam sokulemiyor galiba. Bir de geç kalırım diye korkuncaİkinci ya da üçüncü günü istiyorlar. Kimin hangi gün en yoğunsa ona göre değişiklik gösteriyor. Yani sonuç olarak en yoğun kanaman kaçıncı günse o gün tedaviye başlamak daha sağlıklı oluyor, doktorum o şekilde belirtmişti.
Hmm anladimm. Ben yarın gideyim o zaman artık doktor karar versin ne zaman başlayacağına belki salı ya da çarşamba başka der ilaç bir aydır evde duruyor böyle beklemekten gerildim zatenBende şöyle oldu. Pazar akşamı lekelenme oldu salıya randevu aldım doktora da ilettim bunu. Tamam sorun yok bugünü 2. Günün olarak kabul ediyorum dedi.
Merhaba hayırlı olsun bende 37 yaşındayım doktorunuz size %90 mi garanti verdi tek embriyo benim doktorum tüp bebek 35 40 şans veriyor demişti nerde yaptirdiniz acaba bu arada ben bahcecide yaptırdım bunu bana ön görüsmede söylemiştiBelkide yaştan dolayı. 36 yaşındayım çünkü. Ama zaten çift embriyo olsa bile %10 dedi çift tutma ihtimali. %90 tek oluyor dedi.
Eğer tedaviye bulunduğun şehirde başlayacaksan en azından arayıp sorabilirsin bence, gerekirse hem ikinci güm hem üçüncü gün gidersin. Biz şehirdışında yaptırınca her istediğimde git gel yapma durumumuz yoktu. O yüzden telefonda teyitleşmiştim doktorumla da. O da ikinci ya da üçüncü gün, hangisi daha yoğunsa o gün başlayalım demiştiHmm o zaman yeterli olmayabilir. Ya geçen ay ben ikinci günümde gitmiştim yumurta kendiliğinden büyüdüğü için doğum kontrol hapı verdiler sonraki ikinci gününde gel demislerdi de. Haptan dolayi da tam sokulemiyor galiba. Bir de geç kalırım diye korkunca
Hiç öyle düsünme güzel olucak arkadaşım ve ben geçen yıl ayni anda taze transfer yaptık onunki tuttu benim tutmadı şans kısmet onun kızı büyüdü bile eminim seninkide güzel güzel tutuncakİnşallah dondurulmuş transfer daha iyi filan yazılıyor burda ama bilmiyorum artık. Kendi sürecime çok inanıyorum ve çok güveniyorum
Yaşına göre doktorun belirler onu canım ven geçen yıl 2 embriyo istedim arkadaşım 1 istedi onun tuttu benim hiç tutmadi kısmet işi bu işler belli olmuyorYarın kan testi vermeye gideceğim progesteron için, Salı günü de transfer günü zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor. Hala çift mi tek mi karar veremedim
Ay ne guzel beklenen gun gelmis sonundaYarın kan testi vermeye gideceğim progesteron için, Salı günü de transfer günü zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor. Hala çift mi tek mi karar veremedim