- 16 Ağustos 2024
- 1.112
- 1.108
- 48
- 33
Doktorum iki yapabiliriz istersen diyor. Kendisi teklif etti ben de düşüneyim dedimYaşına göre doktorun belirler onu canım ven geçen yıl 2 embriyo istedim arkadaşım 1 istedi onun tuttu benim hiç tutmadi kısmet işi bu işler belli olmuyor
Anladım aynı şehirdeyim ben olmadı yarın sorar öyle randevu alırım o zaman teşekkür ederimm. Başlamak için bu şekilde yoğunlaşması gerektiğini bilmiyordum üzüldümmEğer tedaviye bulunduğun şehirde başlayacaksan en azından arayıp sorabilirsin bence, gerekirse hem ikinci güm hem üçüncü gün gidersin. Biz şehirdışında yaptırınca her istediğimde git gel yapma durumumuz yoktu. O yüzden telefonda teyitleşmiştim doktorumla da. O da ikinci ya da üçüncü gün, hangisi daha yoğunsa o gün başlayalım demişti
Oyy en güzel heyecanlar galibaaYarın kan testi vermeye gideceğim progesteron için, Salı günü de transfer günüzaman yaklaştıkça heyecanım artıyor. Hala çift mi tek mi karar veremedim
Keşke zamanı gelince de aynı yeklif banada yapılsa yaDoktorum iki yapabiliriz istersen diyor. Kendisi teklif etti ben de düşüneyim dedim
Çok kararsız kaldım ama yaKeşke zamanı gelince de aynı yeklif banada yapılsa ya
Bence iyi düşünün hayırlısı olsun yarın sabah arayıp size bilgi verilir kaçı döllendi diye umarım hepsi döllenir hızlı bir şekildeDoktorum iki yapabiliriz istersen diyor. Kendisi teklif etti ben de düşüneyim dedim
Ay sanırım ben yanlış ifade ettimMerhaba hayırlı olsun bende 37 yaşındayım doktorunuz size %90 mi garanti verdi tek embriyo benim doktorum tüp bebek 35 40 şans veriyor demişti nerde yaptirdiniz acaba bu arada ben bahcecide yaptırdım bunu bana ön görüsmede söylemişti
Onu hiç bilmiyorum benn ama kalbin ne söylerse o benceeÇok kararsız kaldım ama yaleep sebebiyle rahim ağzım biraz kısaldı çok mu riskli olur bilmiyorum
Anladım keşke öyle dese aynısını banada dedi geçen yıl ben iki istedim eşim hayır tek olsun dedi doktor zaten iki tane tutması zor bitane tutmasa bitanesi tutar dedi eşim ikna oldu ama maalesef ikiside gitti kısmet değilmişAy sanırım ben yanlış ifade ettimşöyle ki tek embriyo çift embriyo muhabbeti oldu. Yaşımı sordu 36 dedim. Belki çift embriyo yapabiliriz ama hekimler olarak bunu da çok istemiyoruz düşük riskinden dolayı dedi. Ama zaten çift embriyo koysak bile ikiz olma ihtimali düşük oluyor dedi. Genelde tek oluyor dedi. %90 bebeğin olcak demedi yani tabi keşke öyle bişey dese
Yok canım yapmadım sen ne yaptınTest yaptın mı neevra merak ettim canım
Kaçinci gününüzdesinizYok canım yapmadım sen ne yaptın
Transfer günüyle beraber 9.günKaçinci gününüzdesiniz
Nasılsınız belirtiniz varmı transfer günü ile 7 günüm iki gündür evde test yaptım negatifTransfer günüyle beraber 9.gün
Şimdi günlük takip mı yapılacak canım kaçıncı gün transfer olacak acaba. Sanki bende taze transfer olacak gibi hissediyorumAy sanırım ben yanlış ifade ettimşöyle ki tek embriyo çift embriyo muhabbeti oldu. Yaşımı sordu 36 dedim. Belki çift embriyo yapabiliriz ama hekimler olarak bunu da çok istemiyoruz düşük riskinden dolayı dedi. Ama zaten çift embriyo koysak bile ikiz olma ihtimali düşük oluyor dedi. Genelde tek oluyor dedi. %90 bebeğin olcak demedi yani tabi keşke öyle bişey dese
Benim de kendi doktorumdan anladigim kadariyla doktorlar cogul gebelik istemiyorlar. Erken dogum, yetersiz gelisim veya diger bir suru olumsuz olabilecek komplikasyona karsi. Ama iste bizler de tutunma ihtimali artirir beklentisiyle istiyoruz. Hepimiz bekledigimiz pozitif habere ilk denememizde ulasalim, saglik hamilelikler olsun herkes icinAnladım keşke öyle dese aynısını banada dedi geçen yıl ben iki istedim eşim hayır tek olsun dedi doktor zaten iki tane tutması zor bitane tutmasa bitanesi tutar dedi eşim ikna oldu ama maalesef ikiside gitti kısmet değilmiş
Amin canım inşallah bekliyoruz bakalım kismette ne varsa rabbim Hz.zekeriyyanin duasıni kabul ettiği gibi benim ve burdaki herkesin sesini duysun dualarimizi kabul etsinBenim de kendi doktorumdan anladigim kadariyla doktorlar cogul gebelik istemiyorlar. Erken dogum, yetersiz gelisim veya diger bir suru olumsuz olabilecek komplikasyona karsi. Ama iste bizler de tutunma ihtimali artirir beklentisiyle istiyoruz. Hepimiz bekledigimiz pozitif habere ilk denememizde ulasalim, saglik hamilelikler olsun herkes icin
Çok iyiyim cnm sağolasınHoşgeldin nasılsın iyi misin
Yarın kan vereceğim bende ,hadi hayırlısı hepimiz içinYok canım yapmadım sen ne yaptın
Seni yatın embriyolog arayacakmi ki acaba onun la ilgili bise dediler miAy sanırım ben yanlış ifade ettimşöyle ki tek embriyo çift embriyo muhabbeti oldu. Yaşımı sordu 36 dedim. Belki çift embriyo yapabiliriz ama hekimler olarak bunu da çok istemiyoruz düşük riskinden dolayı dedi. Ama zaten çift embriyo koysak bile ikiz olma ihtimali düşük oluyor dedi. Genelde tek oluyor dedi. %90 bebeğin olcak demedi yani tabi keşke öyle bişey dese
Evet canım yarını iple çekiyorum. Umarım ki inanıyorum herşey yolunda giderSeni yatın embriyolog arayacakmi ki acaba onun la ilgili bise dediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?