30 yasindaym cnmYaş kaç senin? Bence bizim istediğimizdense onların uygun görmesi önemli olan. Bana kalsa zaten çift embriyo
Ne zaman başlıyor senin tedavi? Hadi gel bekliyoruz30 yasindaym cnmay bende heyecanlandım başlamak icin
Hastanedeyim şuanespressoc sabah doktora gidecektin nasıl geçti ne dedi doktor canım her şey yolunda mii??
Kan verdim anestezi girişi açtırdım bekliyorum muayeneyi canım sen nasılsın bugünespressoc canım naptın? Nasıl geçti kontrolün?
Al benden de o kadar30 yasindaym cnmay bende heyecanlandım başlamak icin
İğnelerden sonra ilk muayenen dimi senin. Bakalım ne durumda yumurtalar. İnşallah güzel güzel büyümeye başlamışlardırKan verdim anestezi girişi açtırdım bekliyorum muayeneyi canım sen nasılsın bugün
Bu hafta başlıyor güzel maraton dimiAl benden de o kadar
Dün regl oldum bugün doktora gideceğim heyecanla bekliyorum saati bendeBu hafta başlıyor güzel maraton dimigün tam belli mi
Herşey yolunda olacak ve sende aramıza katılacaksınDün regl oldum bugün doktora gideceğim heyecanla bekliyorum saati bendeartık umarım bu ay her şey yolundadır ve başlarız bugün
Evet canım ilk muayenemİğnelerden sonra ilk muayenen dimi senin. Bakalım ne durumda yumurtalar. İnşallah güzel güzel büyümeye başlamışlardır
Hiç merak etme süreç çok güzel devam ediyor heyecan ilk muayeneyle azalıyorDün regl oldum bugün doktora gideceğim heyecanla bekliyorum saati bendeartık umarım bu ay her şey yolundadır ve başlarız bugün
Çok teşekkür ederim başlasa bu belirsizlik bitse rahatlayacağımı düşünüyorum. Bir aydır her dolabı açtıkça iğne ile göz göze geliyoruzHiç merak etme süreç çok güzel devam ediyor heyecan ilk muayeneyle azalıyor
Evet dün geceye doğru iyice söküldü. Normalde hiç bir zaman öyle yoğun olmaz benimki de hani olması gerektiği gibi şu an şükürler olsunHerşey yolunda olacak ve sende aramıza katılacaksınsaat kaçta randevun? Reglin yoğun gelmeye başladı mı
İğneleri neden erkenden aldınız kiÇok teşekkür ederim başlasa bu belirsizlik bitse rahatlayacağımı düşünüyorum. Bir aydır her dolabı açtıkça iğne ile göz göze geliyoruz
Geçen ay doktorum yazdı sonra e2 istedi düşük gelirse akşam baslayacaksiniz yüksek gelirse ilaç yazacağım haber bekleyin birini alıp demişti o yuzdenİğneleri neden erkenden aldınız ki
İnan o erken çatlama olayını burdaki birçok kadın düşünmüştür ben dahil. Ödüm patlıyordu hele o akıntılar geldikçe. Eyvah diyordum çatladı. Sonuç çatlayan yumurta yokEvet canım ilk muayeneminşallah inşallah ben erken çatlamasından korkuyorum
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumEvet dün geceye doğru iyice söküldü. Normalde hiç bir zaman öyle yoğun olmaz benimki de hani olması gerektiği gibi şu an şükürler olsuninşallah çok teşekkür ederimm 1 de
Benim transferim çarşamba günü kuzum netleşti bugün 10 yumurtamdan 8i döllenip bölündü bugün 3. Günümdü aradı doktorum hepsi çok iyi gidiyormış 4 tanesi daha güzelmiş çarşamba transferi yapıcam dedi çok heyecanlıyımAmin aminnn canımseninkilerden var mı peki haber ne durumdalarmış? Beraber gün sayacağımız zamanları iple çekiyorum
AyyyyBenim transferim çarşamba günü kuzum netleşti bugün 10 yumurtamdan 8i döllenip bölündü bugün 3. Günümdü aradı doktorum hepsi çok iyi gidiyormış 4 tanesi daha güzelmiş çarşamba transferi yapıcam dedi çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?