ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Herşey yolunda olacak ve sende aramıza katılacaksın saat kaçta randevun? Reglin yoğun gelmeye başladı mı
Evet dün geceye doğru iyice söküldü. Normalde hiç bir zaman öyle yoğun olmaz benimki de hani olması gerektiği gibi şu an şükürler olsun inşallah çok teşekkür ederimm 1 de

Evet canım ilk muayenem inşallah inşallah ben erken çatlamasından korkuyorum
İnan o erken çatlama olayını burdaki birçok kadın düşünmüştür ben dahil. Ödüm patlıyordu hele o akıntılar geldikçe. Eyvah diyordum çatladı. Sonuç çatlayan yumurta yok kimbilir bu süreçte daha ne korkular yaşayacağız. İşte anne olmaya çalışmanın imtihanlı süreçlerinden biri

Amin aminnn canım seninkilerden var mı peki haber ne durumdalarmış? Beraber gün sayacağımız zamanları iple çekiyorum
Benim transferim çarşamba günü kuzum netleşti bugün 10 yumurtamdan 8i döllenip bölündü bugün 3. Günümdü aradı doktorum hepsi çok iyi gidiyormış 4 tanesi daha güzelmiş çarşamba transferi yapıcam dedi çok heyecanlıyım

Ayyyy bende burda çok heyecanlandım. Kalitesi filan oluyormuş ya onlardan bahsetti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…