• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Eğer tedaviye bulunduğun şehirde başlayacaksan en azından arayıp sorabilirsin bence, gerekirse hem ikinci güm hem üçüncü gün gidersin. Biz şehirdışında yaptırınca her istediğimde git gel yapma durumumuz yoktu. O yüzden telefonda teyitleşmiştim doktorumla da. O da ikinci ya da üçüncü gün, hangisi daha yoğunsa o gün başlayalım demişti
Anladım aynı şehirdeyim ben olmadı yarın sorar öyle randevu alırım o zaman teşekkür ederimm. Başlamak için bu şekilde yoğunlaşması gerektiğini bilmiyordum üzüldümm🫠

Merhaba hayırlı olsun bende 37 yaşındayım doktorunuz size %90 mi garanti verdi tek embriyo benim doktorum tüp bebek 35 40 şans veriyor demişti nerde yaptirdiniz acaba bu arada ben bahcecide yaptırdım bunu bana ön görüsmede söylemişti
Ay sanırım ben yanlış ifade ettim 🫣 şöyle ki tek embriyo çift embriyo muhabbeti oldu. Yaşımı sordu 36 dedim. Belki çift embriyo yapabiliriz ama hekimler olarak bunu da çok istemiyoruz düşük riskinden dolayı dedi. Ama zaten çift embriyo koysak bile ikiz olma ihtimali düşük oluyor dedi. Genelde tek oluyor dedi. %90 bebeğin olcak demedi yani 😊 tabi keşke öyle bişey dese 🤭

Ay sanırım ben yanlış ifade ettim 🫣 şöyle ki tek embriyo çift embriyo muhabbeti oldu. Yaşımı sordu 36 dedim. Belki çift embriyo yapabiliriz ama hekimler olarak bunu da çok istemiyoruz düşük riskinden dolayı dedi. Ama zaten çift embriyo koysak bile ikiz olma ihtimali düşük oluyor dedi. Genelde tek oluyor dedi. %90 bebeğin olcak demedi yani 😊 tabi keşke öyle bişey dese 🤭
Anladım keşke öyle dese aynısını banada dedi geçen yıl ben iki istedim eşim hayır tek olsun dedi doktor zaten iki tane tutması zor bitane tutmasa bitanesi tutar dedi eşim ikna oldu ama maalesef ikiside gitti kısmet değilmiş

Şimdi günlük takip mı yapılacak canım kaçıncı gün transfer olacak acaba. Sanki bende taze transfer olacak gibi hissediyorum

Anladım keşke öyle dese aynısını banada dedi geçen yıl ben iki istedim eşim hayır tek olsun dedi doktor zaten iki tane tutması zor bitane tutmasa bitanesi tutar dedi eşim ikna oldu ama maalesef ikiside gitti kısmet değilmiş
Benim de kendi doktorumdan anladigim kadariyla doktorlar cogul gebelik istemiyorlar. Erken dogum, yetersiz gelisim veya diger bir suru olumsuz olabilecek komplikasyona karsi. Ama iste bizler de tutunma ihtimali artirir beklentisiyle istiyoruz. Hepimiz bekledigimiz pozitif habere ilk denememizde ulasalim, saglik hamilelikler olsun herkes icin 💖

Benim de kendi doktorumdan anladigim kadariyla doktorlar cogul gebelik istemiyorlar. Erken dogum, yetersiz gelisim veya diger bir suru olumsuz olabilecek komplikasyona karsi. Ama iste bizler de tutunma ihtimali artirir beklentisiyle istiyoruz. Hepimiz bekledigimiz pozitif habere ilk denememizde ulasalim, saglik hamilelikler olsun herkes icin 💖
Amin canım inşallah bekliyoruz bakalım kismette ne varsa rabbim Hz.zekeriyyanin duasıni kabul ettiği gibi benim ve burdaki herkesin sesini duysun dualarimizi kabul etsin

Seni yatın embriyolog arayacakmi ki acaba onun la ilgili bise dediler mi

Back