ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ayy geçmiş gitmiş olsunn çok şükür sizin ilk denemenizdi nasıl çift embriyo dediler ki normalde yasak aslında

Yaaaa çok sevindim taze transfer olmasına guxel demekki hersey yolunda rahim içi hayat iyi.benimde hayalim hep ikiz kaç gün sonra yapilacakmis peki

Çok güzel bebeğim sağlıklı kaliteli şekilde döllenip embriyo olsunlar benim de taze transfer olucak bu hafta

Amin evet yakın arkadaşım da aynı şeyi deneyimledi, tek seferlik içtiniz değil mi ilacı?
Yok ya içinde 8 tane var her akşam yatmadan bir tane içeceğim doktorla konuştum bunlar normal diyor çok hızlı kalkmışsın çok daha yavaş hareket et önce otur bi kan beynine gitsin hemen kalkma dedi bol su tüket ve tuzlu şeyler ye tüm gün boyunca dedi geceden başucuma tuzlu ayran tuzlu çerez falan koyarım böyle böyle geçer herhalde kaldı zaten 7 gün allahım sabır sağlık versin ne diyeyim

AA taze transfer olması çok iyi beklemezsin. Çok sevindim adına senin rahatlığını görünce bende rahatlıyorum

Geçmiş olsun

Ay hadi hayirlisi bakalim Insallah saglikli bir sekilde dollenir buyurler gelisim gosterirler Demek ki rahim kalinliginiz, hormonlariniz falan taze transfer icin uygun cikti. Hadi hayirlisi

Yaaaa çok sevindim taze transfer olmasına guxel demekki hersey yolunda rahim içi hayat iyi.benimde hayalim hep ikiz kaç gün sonra yapilacakmis peki
Kuzum hangi doktor ilgilwnsi seninle bilgen hoca var birde bildiğim benim doktorum ayşin hanım. Ama yumurtaları toplama işlemine Erol tavmergen giriyor diyor herkese girdiği soyleniyor
Kaç gün sonrasını bilmiyorum ama pazartesi arayacaklarmış. Taze transfer işine bende çok sevindim açıkçası. ayşin hanım geldi. Çok tatlı çok güleryüzlü bir doktor. Gerçekten ekibin yanında çok rahat hissettim kendimi

AA taze transfer olması çok iyi beklemezsin. Çok sevindim adına senin rahatlığını görünce bende rahatlıyorum
Valla canım nedense bu opu olayı bende hep muammaydı ve korkuyordum bir sebepten dolayı. Ama şuan o kadar rahatlamış hissediyorum ki. En büyük korkum acaba çatladılar mıydı. Ama çok şükür öyle bir durum olmamış. Doktora 7 iyi mi dedim ne çok diyebilirz ne de az. Gayet kararında oldu dedi hadi seni de bekliyoruz. Yarın var mı kontrol?

Ay hadi hayirlisi bakalim Insallah saglikli bir sekilde dollenir buyurler gelisim gosterirler Demek ki rahim kalinliginiz, hormonlariniz falan taze transfer icin uygun cikti. Hadi hayirlisi
İnşallah dondurulmuş transfer daha iyi filan yazılıyor burda ama bilmiyorum artık. Kendi sürecime çok inanıyorum ve çok güveniyorum

Ayy çok güzel maşallah olsun olsun güzel bir rakam bence. Evet bende sabah 8 de gideceğim canım bakalım daha kaç gün yapacağım iğneleri umarım çok uzun sürmez bugün 5. Günüm

Bende opudan biraz korkuyorum ne yalan söyleyeyim şuan aklımı tek karıştıran durum bu

espressoc opudan korkma inan bana o kadar tatlı bir uyku oluyor ki. Sadece sonrasında tabikide bir işlem yapıldığı için regl sancısı gibi oluyor. Birazcık belimr vurdu ağrı ama max. 15-20 dk. Sonrasında hafifledi. Şimdide ara ara kasığıma ağrı giriyor ama hemen geçiyor. Kramp gibi düşün. Sen muhtemelen 5-6 gün daha kullanabilirsin iğne. Yeterki sağlıklı büyüsün yumurtalar. Boşver günün önemi yok. Ben sanki dün başladım iğneler bakınca gerçekten zaman hızlı geçmiş.
Tek tutma ihtimali derken şöyle demeye çalıştı aslında. Çift embriyo koysak bile eğer tutarsa çift olma ihtimali %10 tek olma ihtimali %90. Ama tabikide bu Allahın bileceği şey. Ben gelecek herşeye açığım kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…