Ayy geçmiş gitmiş olsunn çok şükürKızlar selamlar herkese. Valla girdim çıktım ne zaman ne oldu anlamadımçıktıktan sonra biraz sancım oldu ama serum vardı xaten. Sonra birde parol içtim. Şimdi ara sıra sadece gaz sancısı gibi oluyor. 7 yumurta toplanmış taze transfer yapılacakmış. Doktor yumurtaların iyi olduğunu söyledi. Belki çift embriyo konulabilirmiş. Bundan sonra bekleme aşaması.
Yaaaa çok sevindim taze transfer olmasına guxel demekki hersey yolunda rahim içi hayat iyi.benimde hayalim hep ikizKızlar selamlar herkese. Valla girdim çıktım ne zaman ne oldu anlamadımçıktıktan sonra biraz sancım oldu ama serum vardı xaten. Sonra birde parol içtim. Şimdi ara sıra sadece gaz sancısı gibi oluyor. 7 yumurta toplanmış taze transfer yapılacakmış. Doktor yumurtaların iyi olduğunu söyledi. Belki çift embriyo konulabilirmiş. Bundan sonra bekleme aşaması.
Kuzum hangi doktor ilgilwnsi seninle bilgen hoca var birde bildiğim benim doktorum ayşin hanım. Ama yumurtaları toplama işlemine Erol tavmergen giriyor diyor herkese girdiği soyleniyorLavman işini saymazsakherşey çok şükür iyiydi. Korktuğum gibi olmadı açıkçası.
Çok güzel bebeğim sağlıklı kaliteli şekilde döllenip embriyo olsunlarKızlar selamlar herkese. Valla girdim çıktım ne zaman ne oldu anlamadımçıktıktan sonra biraz sancım oldu ama serum vardı xaten. Sonra birde parol içtim. Şimdi ara sıra sadece gaz sancısı gibi oluyor. 7 yumurta toplanmış taze transfer yapılacakmış. Doktor yumurtaların iyi olduğunu söyledi. Belki çift embriyo konulabilirmiş. Bundan sonra bekleme aşaması.
Yok ya içinde 8 tane var her akşam yatmadan bir tane içeceğimAminevet yakın arkadaşım da aynı şeyi deneyimledi, tek seferlik içtiniz değil mi ilacı?
Sizde de yaptı mı bu kadar fazla tansiyon düşüklüğü yada gün geçtikçe alışacak mı vücudum acabaBen opudan sonra dostinex 8tablet,5 gun cetrotide igne kullandim ve de antibiyotik
AA taze transfer olması çok iyi beklemezsin. Çok sevindim adınaKızlar selamlar herkese. Valla girdim çıktım ne zaman ne oldu anlamadımçıktıktan sonra biraz sancım oldu ama serum vardı xaten. Sonra birde parol içtim. Şimdi ara sıra sadece gaz sancısı gibi oluyor. 7 yumurta toplanmış taze transfer yapılacakmış. Doktor yumurtaların iyi olduğunu söyledi. Belki çift embriyo konulabilirmiş. Bundan sonra bekleme aşaması.
Geçmiş olsunKızlar yumurta toplamadan sonra dostinex 0,5 mg kullanan var mı dün doktor yazmış hastaneden çıkarken hemşireler verdi gece uyumadan iç dediler akşam doktorla da konuştum o da tansiyonunu düşürecek diye öyle yap demişler dedi gece 12’de içtim sabah 7’de tuvalete gitmek için uyandım tuvalette bayılacak kadar kötü oldum gözlerim kulaklarım hepsi iptaldi eşim yatak odasına götürdü ayaklarımı kaldırdı biraz kendime gelince eczaneye gittik tansiyonum orda bile 10/5 çıktı geçer dedim yattım ama kalkınca başım hala hafif hafif dönüyor yine bi eczaneye uğradık az önce yine 10/6 çıktı normalde hep 12/8 düzgün tansiyonum bu şekilde sorun yaşayan oldu mu şimdi yine iyiyim ama sabah çok korktuk ikimizde ne yapacağım
Ay hadi hayirlisi bakalimKızlar selamlar herkese. Valla girdim çıktım ne zaman ne oldu anlamadımçıktıktan sonra biraz sancım oldu ama serum vardı xaten. Sonra birde parol içtim. Şimdi ara sıra sadece gaz sancısı gibi oluyor. 7 yumurta toplanmış taze transfer yapılacakmış. Doktor yumurtaların iyi olduğunu söyledi. Belki çift embriyo konulabilirmiş. Bundan sonra bekleme aşaması.
aa size de hayirlisi olsun o zaman, guzel haberlerleÇok güzel bebeğim sağlıklı kaliteli şekilde döllenip embriyo olsunlarbenim de taze transfer olucak bu hafta
Belkide yaştan dolayı. 36 yaşındayım çünkü. Ama zaten çift embriyo olsa bile %10 dedi çift tutma ihtimali. %90 tek oluyor dedi.Ayy geçmiş gitmiş olsunn çok şükür sizin ilk denemenizdi nasıl çift embriyo dediler ki normalde yasak aslında
Yaaaa çok sevindim taze transfer olmasına guxel demekki hersey yolunda rahim içi hayat iyi.benimde hayalim hep ikizkaç gün sonra yapilacakmis peki
Kaç gün sonrasını bilmiyorum ama pazartesi arayacaklarmış. Taze transfer işine bende çok sevindim açıkçası.Kuzum hangi doktor ilgilwnsi seninle bilgen hoca var birde bildiğim benim doktorum ayşin hanım. Ama yumurtaları toplama işlemine Erol tavmergen giriyor diyor herkese girdiği soyleniyor
Amin aminnn canımÇok güzel bebeğim sağlıklı kaliteli şekilde döllenip embriyo olsunlarbenim de taze transfer olucak bu hafta
Valla canım nedense bu opu olayı bende hep muammaydı ve korkuyordum bir sebepten dolayı. Ama şuan o kadar rahatlamış hissediyorum ki. En büyük korkum acaba çatladılar mıydı. Ama çok şükür öyle bir durum olmamış. Doktora 7 iyi mi dedim ne çok diyebilirz ne de az. Gayet kararında oldu dediAA taze transfer olması çok iyi beklemezsin. Çok sevindim adınasenin rahatlığını görünce bende rahatlıyorum
İnşallahAy hadi hayirlisi bakalimInsallah saglikli bir sekilde dollenir buyurler gelisim gosterirler Demek ki rahim kalinliginiz, hormonlariniz falan taze transfer icin uygun cikti. Hadi hayirlisi
Ayy çok güzel maşallahValla canım nedense bu opu olayı bende hep muammaydı ve korkuyordum bir sebepten dolayı. Ama şuan o kadar rahatlamış hissediyorum ki. En büyük korkum acaba çatladılar mıydı. Ama çok şükür öyle bir durum olmamış. Doktora 7 iyi mi dedim ne çok diyebilirz ne de az. Gayet kararında oldu dedihadi seni de bekliyoruz. Yarın var mı kontrol?
Bende opudan biraz korkuyorum ne yalan söyleyeyim şuan aklımı tek karıştıran durum buValla canım nedense bu opu olayı bende hep muammaydı ve korkuyordum bir sebepten dolayı. Ama şuan o kadar rahatlamış hissediyorum ki. En büyük korkum acaba çatladılar mıydı. Ama çok şükür öyle bir durum olmamış. Doktora 7 iyi mi dedim ne çok diyebilirz ne de az. Gayet kararında oldu dedihadi seni de bekliyoruz. Yarın var mı kontrol?
Tek tutma ihtimali %90 miymis canımBelkide yaştan dolayı. 36 yaşındayım çünkü. Ama zaten çift embriyo olsa bile %10 dedi çift tutma ihtimali. %90 tek oluyor dedi.
Oyle yazanlar da var ama bu isler biraz da kader kismet isi. Neyin ne oldugu nasil sonuclandigi bence sadece istatistiksel degil biraz da nasip isiİnşallahdondurulmuş transfer daha iyi filan yazılıyor burda ama bilmiyorum artık. Kendi sürecime çok inanıyorum ve çok güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?