Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzu neler içiyoruz bebiş için şifa niyetine
Eşime bile inanamıyorum, en ufak bişeyden tiksinen adamın yemediği içmediği hap ot kalmadı
Bende adet söktürücü masajını yapıyorum hemen hemen her ay daha rahat geliyor sanki regl
Yumurtlama masajını denemedim ama denim bende, zaten reglimde biteli üç dört gün oldu tam zamanları olsa gerek masajın

Kızlar sonuclarim nasıl sizce normal mi ? Anlayan var mı

Eklentiler

• IMG_20211111_130022.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 43
Hemen basla kuzum regl bittikten 1-2 gün sonra baslayın diyor. Cogu kiside fayda göstermis belki bizde de işe yarat

Eşinde sıkıntı yoksa her türlu olur kafana bişeyi takma stres etkiliyordur

Galiba hepimiz ayni dönem evlendik hepimiz ayni süredir deniyoruz eşinde de sende de sıkinti yoksa aşilamaya gidin bence beklemeyin tutma ihtimaliniz yüksek benim esimin degerleri dusuk olduğu için aşilama tutmaz diye ertelettim,toparlasin yoksa bende yaptirirdim bu ay buna rağmen doktor 3 ay erteledi 8 ayı bile kabul etmedi..Olsaydi bu süre içinde çoktan hamile kalmış olman gerekirdi dedi

Aşılama olcam femera kullandım bugün 5. Gün son kullanma günüm atın 15. De randevum var yumurtamın durumuna göre bakcak bakalım aşılama yapacak yada gün verecek geçen ay kendi çatladı femera ile ama tutmadı o yüzden kontrol günün erken verdi bu sefer bakalım nasip diyelim gerisi Allah a kalmış umarım sende güzel sonuçlar alırsın canım benim

Ns
Hemen basla kuzum regl bittikten 1-2 gün sonra baslayın diyor. Cogu kiside fayda göstermis belki bizde de işe yarat
Başlim kuzu
Yarın doktora gidicem zaten, bakalım ne durumda yumurta, kendiliğinden büyümüş mü merak ediyorum
Gerçi 12. Gün ama
Bi fikir verir sonraki günler için mutlaka

Bu arada kızlar dün doktorumdan bsey duydum cok sasırdım tüp bebek merkezlerinde yapılan sperm testleri çok güvenilir değilmiş düşük çıkarıyorlarmıs sonucu tabsiye etmiyoruz bagımsız laboratuvar da yaptırın diyorlar.

Aralıkta yerimi alayım yeni bat tarihim 7 Aralık canim bu arada covid asisindan sonra benim dongum değişti neden böyle oldu acaba normal de 32 günde olurdum iki aydır 25 e kadar dustu

Selam hanımlar size bir sorum olacak hayatimda ilk defa yumurtlama testi kullanacağım bu ay denemek istiyorum şuan adetliyim acaba ne zaman yapmaya başlayacağım yumurtlama takibini

Selam hanımlar size bir sorum olacak hayatimda ilk defa yumurtlama testi kullanacağım bu ay denemek istiyorum şuan adetliyim acaba ne zaman yapmaya başlayacağım yumurtlama takibini
Regl bitiminden 1 gün sonra başlayabilirsin canim

Bağımsız lab.nereler oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…