- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
incir kuru ozellikle ben gecen ay yaptim kimyasalda olsa ise yaradi yine baslicam bitince regl nasip bu ay son yoksa seneye devam edicem hersey ust uste gelicek yoksaİnşallah canım çok sevindim eşine ve kendin bol bol ceviz ye kuruyemiş ye incir falan umarım tutar bu ay
BAT NE DEMEK DESEM GÜLER MİSİNİZ YENİYİM DAHA:)Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
İSİM BAT SONUÇ Mavigrill 1 ARALIK @Leyla1993 1 ARALIK @kizinbiri9 1 ARALIK @Pimpiriklianneee 1 ARALIK @RAU 1ARALIK OKYANUS302 1 ARALIK @Simge3421 1 ARALIK @Lavinya58 1 ARALIK @Feyzaakncc 2 ARALIK BaharDarcan48 3 ARALIK @Selin1998 3 ARALIK @Gulsenmug34 4 ARALIK @Hayalimvarr 4 ARALIK @Monarosa01 4 ARALIK @usengecpirenses 5 ARALIK @Gulsenmug34 5 ARALIK @Gazel2110 5 ARALIK @Gzos 5 ARALIK @Ftxxx 5 ARALIK @Emek01 7 ARALIK @maviss_34 7 ARALIK @Linalya 8 ARALIK @yyaprak 8 ARALIK -- Blabla -- 8 ARALIK @victoriaslan 10 ARALIK - Janna - 10 ARALIK @gokceoz09 11 ARALIK @Manoly34 13 ARALIK @yeshll 13 ARALIK @Gizemsu07 13 ARALIK @L u n a 15 ARALIK @H a s s a 18 ARALIK @Selin n 20 ARALIK @Annedayi 21 ARALIK @NAZ20 25 ARALIK @RAU 29 ARALIK
Onu nasıl yapıyorsun bende mi denesem aşılama gününe kadarincir kuru ozellikle ben gecen ay yaptim kimyasalda olsa ise yaradi yine baslicam bitince regl nasip bu ay son yoksa seneye devam edicem hersey ust uste gelicek yoksa
Yok gülmeyiz bende burda öğrendimBAT NE DEMEK DESEM GÜLER MİSİNİZ YENİYİM DAHA:)
regl tarihim bitince yumurtlama gunun sonuna kadar hemen hemen 1 bucuk hafta 2 3 tane inciri 1 bardak suyla kaynattim ictim incirlerinide yedim gunde 1 defaOnu nasıl yapıyorsun bende mi denesem aşılama gününe kadar
beklenen adet tarihiBAT NE DEMEK DESEM GÜLER MİSİNİZ YENİYİM DAHA:)
Ahhhh niye yazıyoz peki adet tarihimizi gelmeden hamile kaldığımızı belirtmek için miYok gülmeyiz bende burda öğrendimadet tarihi demek
Ben seni hamilesin sandım öyle isaretlemistim üzüldüm vakla stres yapma eşinde bisey yoksa akışına bırakbu ay stresime stres katiyorum galiba bi yandan kimyasal gebelik uzuntusu , regl bitmesi, yumurtlama bekleme oldu mu olcak mi tuttu mu tutcak mi ustune birde ehliyet sinavi Allahtan okul tatil oldu desem ne bir suru odev hepsinin ustusinden gelecek miyim bakalimolmadi daglara cikicam kurtlar yesin napim
Kuzum incir tüketme prolaktin değerini yükseltiyor zararlı gebelik düşünen kadınlar içinİnşallah canım çok sevindim eşine ve kendin bol bol ceviz ye kuruyemiş ye incir falan umarım tutar bu ay
Incir prolaktin değerini yükseltiyor gebeliği engeller yapmayınregl tarihim bitince yumurtlama gunun sonuna kadar hemen hemen 1 bucuk hafta 2 3 tane inciri 1 bardak suyla kaynattim ictim incirlerinide yedim gunde 1 defa
bende oyle saniyodum canim yok onun stresine gelene kadar cok var daha calismalara devam edicez ama cok dusemem ustune bu ay cok yogunumBen seni hamilesin sandım öyle isaretlemistim üzüldüm vakla stres yapma eşinde bisey yoksa akışına bırak
Yices yicess kuzuuİnşallah canım çok sevindim eşine ve kendin bol bol ceviz ye kuruyemiş ye incir falan umarım tutar bu ay
Evet hep beraber bekliyoruz burda adet günümüzü hamile kaldık mı kalmadık mı işte tabi zorunlu değil isteyen katılıyorAhhhh niye yazıyoz peki adet tarihimizi gelmeden hamile kaldığımızı belirtmek için mi
İnşallah tutar da bebiş gelirYices yicess kuzuu
Baya depoladık ceviz fındık fıstık
Muz avakado
Hayırlısı insallah bakalım
Beni de yaz canım Bat şimdilik 8 aralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
İSİM BAT SONUÇ Mavigrill 1 ARALIK @Leyla1993 1 ARALIK @kizinbiri9 1 ARALIK @Pimpiriklianneee 1 ARALIK @RAU 1ARALIK OKYANUS302 1 ARALIK @Simge3421 1 ARALIK @Lavinya58 1 ARALIK @Feyzaakncc 2 ARALIK BaharDarcan48 3 ARALIK @Selin1998 3 ARALIK @Gulsenmug34 4 ARALIK @Hayalimvarr 4 ARALIK @Monarosa01 4 ARALIK @usengecpirenses 5 ARALIK @Gulsenmug34 5 ARALIK @Gazel2110 5 ARALIK @Gzos 5 ARALIK @Ftxxx 5 ARALIK @Emek01 7 ARALIK @maviss_34 7 ARALIK @Linalya 8 ARALIK @yyaprak 8 ARALIK -- Blabla -- 8 ARALIK @victoriaslan 10 ARALIK - Janna - 10 ARALIK @gokceoz09 11 ARALIK @Manoly34 13 ARALIK @yeshll 13 ARALIK @Gizemsu07 13 ARALIK @L u n a 15 ARALIK @H a s s a 18 ARALIK @Selin n 20 ARALIK @Annedayi 21 ARALIK @NAZ20 25 ARALIK @RAU 29 ARALIK
Kimi kadın da prolaktın yükselttiğini duydum sizde bir sey yapmıyorsa kullanın eksik bi sey adetle baslıyorsunuz içmeye 21 gün içiyorsunuz her gün sabah ac karnınaregl tarihim bitince yumurtlama gunun sonuna kadar hemen hemen 1 bucuk hafta 2 3 tane inciri 1 bardak suyla kaynattim ictim incirlerinide yedim gunde 1 defa
Ben neden yokum kiKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
ben kafama gore yapiyorum iste o prolaktini duyduktan sonra ilk cocugumda yaptim ise yaradi o ay kalmistim belkide eksik yapiyorumdur bide oyle denerim 3. gunum bugun yarin baslasam olur muKimi kadın da prolaktın yükselttiğini duydum sizde bir sey yapmıyorsa kullanın eksik bi sey adetle baslıyorsunuz içmeye 21 gün içiyorsunuz her gün sabah ac karnına
Baslayın ama bu ay olmazsa öbür aya adetle baslayın 21 gün ac karnına içeceksin daha guzel olgunlastırıyo yumurtayıben kafama gore yapiyorum iste o prolaktini duyduktan sonra ilk cocugumda yaptim ise yaradi o ay kalmistim belkide eksik yapiyorumdur bide oyle denerim 3. gunum bugun yarin baslasam olur mu
ben kafama gore yapiyorum iste o prolaktini duyduktan sonra ilk cocugumda yaptim ise yaradi o ay kalmistim belkide eksik yapiyorumdur bide oyle denerim 3. gunum bugun yarin baslasam olur mu