Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım çok sevindim eşine ve kendin bol bol ceviz ye kuruyemiş ye incir falan umarım tutar bu ay
incir kuru ozellikle ben gecen ay yaptim kimyasalda olsa ise yaradi yine baslicam bitince regl nasip bu ay son yoksa seneye devam edicem hersey ust uste gelicek yoksa

BAT NE DEMEK DESEM GÜLER MİSİNİZ YENİYİM DAHA:)

Ben seni hamilesin sandım öyle isaretlemistim üzüldüm vakla stres yapma eşinde bisey yoksa akışına bırak

Beni de yaz canım Bat şimdilik 8 aralık

regl tarihim bitince yumurtlama gunun sonuna kadar hemen hemen 1 bucuk hafta 2 3 tane inciri 1 bardak suyla kaynattim ictim incirlerinide yedim gunde 1 defa
Kimi kadın da prolaktın yükselttiğini duydum sizde bir sey yapmıyorsa kullanın eksik bi sey adetle baslıyorsunuz içmeye 21 gün içiyorsunuz her gün sabah ac karnına

Ben neden yokum ki Mavigrill 1 Aralık

Kimi kadın da prolaktın yükselttiğini duydum sizde bir sey yapmıyorsa kullanın eksik bi sey adetle baslıyorsunuz içmeye 21 gün içiyorsunuz her gün sabah ac karnına
ben kafama gore yapiyorum iste o prolaktini duyduktan sonra ilk cocugumda yaptim ise yaradi o ay kalmistim belkide eksik yapiyorumdur bide oyle denerim 3. gunum bugun yarin baslasam olur mu

ben kafama gore yapiyorum iste o prolaktini duyduktan sonra ilk cocugumda yaptim ise yaradi o ay kalmistim belkide eksik yapiyorumdur bide oyle denerim 3. gunum bugun yarin baslasam olur mu
Baslayın ama bu ay olmazsa öbür aya adetle baslayın 21 gün ac karnına içeceksin daha guzel olgunlastırıyo yumurtayı

Ben de içiyorum bugun 10 günüm yarın piki görürüm muhtemelen ovulasyon da bugun kızarmaya baslamıs testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…