Özel de var canım hastaneye baglı değil amaBağımsız lab.nereler oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel de var canım hastaneye baglı değil amaBağımsız lab.nereler oluyormuş
Canım ben ufak Bir çizgi görüyorum inşallah gebelik vardır
Genelde o çozelti yaninda antibiyotik verirlerdi bana 2 tane cipro gibi gebelik mi var ?Günaydın kızlar sistit için çözümü olan var mı ya
Dün doktoruma danıştım tek doz kullanımlık suda eriyen bi çözelti verdi
Gece içip sabaha kadar idrara çıkma dedi sadece 1 bardak suya eritip içtim ama 2 saat sonra wc için uyandım öyle baskıladı ki dayanamadım gittim yani ilaç boşa gitmiş oldu resmen. Geldiği anda wcye zor koşuyorum öyle bi baskı. Bunu yaşayıp çözüm bulan var mı
Karnabahar kürü duydum bugün alabilirsem denicem çol kötü bi his bu :/
Reglime 3 gün var doktor her ihtimale karşı antibiyotik yazmadı canımGenelde o çozelti yaninda antibiyotik verirlerdi bana 2 tane cipro gibi gebelik mi var ?
Çozelti tek başina etki etmez ona, bol su iç rahatlatir suan yapabilecegin bisey yok sakin maydanoz suyu şeyler içme adet olursan yeniden doktora git antibiyotik yazsinReglime 3 gün var doktor her ihtimale karşı antibiyotik yazmadı canım
Sağol canımÇozelti tek başina etki etmez ona, bol su iç rahatlatir suan yapabilecegin bisey yok sakin maydanoz suyu şeyler içme adet olursan yeniden doktora git antibiyotik yazsin
Ben bi dönem çok çektim ondan, kronikleşmişti. En iyi gelen ilaç pyeloseptyl (azcık yanlış yazmış olabilirim). Anında geçirir canımSağol canım
Aynen öyle yapıcam hala hafif hafif var sistit etkisi
Çözelti hiçbirşeye yaramadı zaten
Çok sağol canım bakayım biBen bi dönem çok çektim ondan, kronikleşmişti. En iyi gelen ilaç pyeloseptyl (azcık yanlış yazmış olabilirim). Anında geçirir canım
Insan gorunce daha çok istiyorYa kızlar ben hastanede temizlik işi yapıyorum bugün servise minnak minnak çocuklar yattı 8 aylık bebiş var çok tatlış bende çocuk doğurma isteği arttı ya
11 aralikKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
İSİM BAT SONUÇ Mavigrill 1 ARALIK @Leyla1993 1 ARALIK @kizinbiri9 1 ARALIK @Pimpiriklianneee 1 ARALIK @RAU 1ARALIK @OKYANUS302 1 ARALIK @Simge3421 1 ARALIK Lavinya58 1 ARALIK @Feyzaakncc 2 ARALIK BaharDarcan48 3 ARALIK @Selin1998 3 ARALIK @Gulsenmug34 4 ARALIK @Hayalimvarr 4 ARALIK @Monarosa01 4 ARALIK @usengecpirenses 5 ARALIK @Gulsenmug34 5 ARALIK @Gazel2110 5 ARALIK @Gzos 5 ARALIK @Ftxxx 5 ARALIK @Emek01 7 ARALIK @maviss_34 7 ARALIK L Linalya 8 ARALIK @yyaprak 8 ARALIK -- Blabla -- 8 ARALIK @victoriaslan 10 ARALIK - Janna - 10 ARALIK @Manoly34 13 ARALIK @yeshll 13 ARALIK @Gizemsu07 13 ARALIK Matmazel - 15 ARALIK @H a s s a 18 ARALIK @Selin n 20 ARALIK @Annedayi 21 ARALIK @NAZ20 25 ARALIK @RAU 29 ARALIK
Söyleme söyleme erkekler çok stres yapıyor kendin istiyormuşsun gibi takılınKızlarrr nasılsınızzzz
Bugün doktora gittim, 12. Gün 21.8 mm bi yumurtam büyümüş kendiliğinden
İlaç kullandığımda bile bu kadar olmuyordu
Doktor riske atmayalım diye çatlatma iğnesi yapalım dedi, hiç aklımda yokken yaptırmıs oldum saat on bucuk gibi
Aslında değerlendirme günümüz yarın aksam ama
Ben bugünü ve pazar sabahı değerlendircem, çünkü eşimle öyle planlamıstık ve doktora gittiğimi söylemedim
Stres oluyor kendileri, düzeni hiç bozmamayı düşünüyorum =)
Ama ben genelde çatlatma iğnesi olduğumdada 17. Gün regl oluyorum 14 te olmadı hiç
Sanırım geç çatlıyor, bişey kaçırmam diye düşünüyorum insallahh
Umarım bu ay beklediğim aydır artık
İnşallah canım çok sevindim eşine ve kendin bol bol ceviz ye kuruyemiş ye incir falan umarım tutar bu ayKızlarrr nasılsınızzzz
Bugün doktora gittim, 12. Gün 21.8 mm bi yumurtam büyümüş kendiliğinden
İlaç kullandığımda bile bu kadar olmuyordu
Doktor riske atmayalım diye çatlatma iğnesi yapalım dedi, hiç aklımda yokken yaptırmıs oldum saat on bucuk gibi
Aslında değerlendirme günümüz yarın aksam ama
Ben bugünü ve pazar sabahı değerlendircem, çünkü eşimle öyle planlamıstık ve doktora gittiğimi söylemedim
Stres oluyor kendileri, düzeni hiç bozmamayı düşünüyorum =)
Ama ben genelde çatlatma iğnesi olduğumdada 17. Gün regl oluyorum 14 te olmadı hiç
Sanırım geç çatlıyor, bişey kaçırmam diye düşünüyorum insallahh
Umarım bu ay beklediğim aydır artık