Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme o yüzden direk kan verin diyorum ben herkese net cevap için yanılma payı oluyo o testlerin bi de canını sıkma ben bak 1.5 yıldır deniyorum ve hala yıkılmadım ayaktayım umutluyum aşılama olcam umarım tutarkasımdada olmadi 4 pozitif test uzerine hamile sanirken kendimi az once regliyle negatifi gordum geldim agla agla icim sisti buraya attim kendimi Aralik 8
Çok hafif bi hayalet çizgi var gibi bekleyince o cizgi belirginleşti mi çok zorlandım görmekte var mı emin de olamıyorum ben mi hayal ediyorum bilemedim ya ama inşallah vardır
Yok canım belirginlik yok inşallahÇok hafif bi hayalet çizgi var gibi bekleyince o cizgi belirginleşti mi çok zorlandım görmekte var mı emin de olamıyorum ben mi hayal ediyorum bilemedim ya ama inşallah vardır
aynen saldim artik ne zmana olursa 2 tane yavrum var 2sinide regliden sonra ogrendim bu erken gebelik testleri adet gecmeden kendini dinleme vs bunlar cok can sıkıcı artik dusmem bu seylere kimyasal gebelikmis benim ki napim nasip kader boyleymis hamd olsun ..Üzülme o yüzden direk kan verin diyorum ben herkese net cevap için yanılma payı oluyo o testlerin bi de canını sıkma ben bak 1.5 yıldır deniyorum ve hala yıkılmadım ayaktayım umutluyum aşılama olcam umarım tutar
8 aralik benide yazar misin canimKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
İSİM BAT SONUÇ Mavigrill 1 ARALIK @Leyla1993 1 ARALIK @kizinbiri9 1 ARALIK @Pimpiriklianneee 1 ARALIK @RAU 1ARALIK @OKYANUS302 1 ARALIK @Simge3421 1 ARALIK @Feyzaakncc 2 ARALIK BaharDarcan48 3 ARALIK @Selin1998 3 ARALIK @Gulsenmug34 4 ARALIK @Hayalimvarr 4 ARALIK @usengecpirenses 5 ARALIK @Gulsenmug34 5 ARALIK @Gazel2110 5 ARALIK @Gzos 5 ARALIK @Ftxxx 5 ARALIK @Linalya 8 ARALIK @yyaprak 8 ARALIK @Manoly34 13 ARALIK @yeshll 13 ARALIK @Gizemsu07 13 ARALIK @L u n a 15 ARALIK @H a s s a 18 ARALIK @Selin n 20 ARALIK @Annedayi 21 ARALIK @RAU 29 ARALIK
Kuzum sen bi doktora gitsene niye hala bekliyorsun belki kimyasal geciriyosun belki yerleşme kanaması 4.97 nerdeyse 5 olacakvalla canim reglime 4 gun kala erken test yaptim silikle pozitif gordum sonr ardina kaset test yaptim yine pozitifti regliye 3 gun kala kan testim 4.97 cikti bugun regl gunum hic bir agrim yok saat 3te sarimsi leke geldi ardina bu saat oldu 3 4 damla kahverengi leke geldi sadece test yaptim negatif hic bir adet agrisi yok yarina sökülür heralde iyice
Hoşgeldin Hayit otunu sabah akşam muhakkak kullan faydasinu goreceksin 3ncu ayda tam belirtisi çıkıyor
Hoşbuldum canısıHoşgeldin Hayit otunu sabah akşam muhakkak kullan faydasinu goreceksin 3ncu ayda tam belirtisi çıkıyor
Forumda genelde 2 ay sonra kaldılar hemen kimyasal geçirenler kimisi hemen bi sonraki aya kaldıkimyasal gebelikten sonra ne zman hamile kalinir hanimlar basina gelen var mi ?
Insallah kuzum...Hayit otu kendi başına yeterli oluyor yinede yapmak istersen tabikide yap..3 ay içinde adetlerin düzene binecek zaten..esinlede duzenli ilişki yaşadin mi hamileliği goreceginden suphem yok Eşinden sorun yoktur diye dusunuyorum bakildı demi onadaHoşbuldum canısı
Evet kullanacağım hayt tıhumunu bu ay ebru ceylanın yumurtlama masajını da yapmayı düsünüyorum. İnsallah artık burdan Agustos anneleri baslıgına transfer oluruz artık
Evet bakıldı canım morfolojisi 4 tü ama sperm sayısında ve hızında sıkıntı yok demisti doktorumuz yanı doktorun dedigine göre sizde cocuk olmaması icin hiçbir sebep yok suan da dedi. Bu ay düzenli iliski yasıcaz artık gecen ay 2 kere oldu. İnsallah adetin düzene girmesini beklemeden çift cizgiyi görürümdeInsallah kuzum...Hayit otu kendi başına yeterli oluyor yinede yapmak istersen tabikide yap..3 ay içinde adetlerin düzene binecek zaten..esinlede duzenli ilişki yaşadin mi hamileliği goreceginden suphem yok Eşinden sorun yoktur diye dusunuyorum bakildı demi onada
Kuzu ben hayıt hapını değilde hayıt suyu alıp kullanmıstım aktardanHoşbuldum canısı
Evet kullanacağım hayt tıhumunu bu ay ebru ceylanın yumurtlama masajını da yapmayı düsünüyorum. İnsallah artık burdan Agustos anneleri baslıgına transfer oluruz artık
Ben dün sadece 1 kere ictim bide adet söktürücü masaj yaptım bugün adet oldum sabah kuzum. Ben hayıt tohumunu ezip cayınu yaptım ama. Hap falan icmedim. Belkide düzenli kullanmak gerekiyordur dediğin gibi icimi biraz midemi bulandırdı ama napalım katlancaz bebiiş için. Ebru ceylanın masajlarıda gerçekten çok işe yarıyor. Yumurtlamayı hic denememistim bu ay denicem. Ama adet söktürücü masajını ne zaman yapsam hep adetimi getirdi rahatlattıKuzu ben hayıt hapını değilde hayıt suyu alıp kullanmıstım aktardan
O dönem eşimede çaksır suyu muydu neydi ondan almıstık
20 gün gibi bi süre kullandık ama bende çok afedersin aşırı bi akıntı yaptı ve ara ara değil devamlı süren bi akıntı
Şöyle ki o ıslaklıktan ilişki bile çok zor oldu o ay
Reglimde gecikmişti altı gün
Ama aktara sorduğumda normal bunlar, üç ay düzenli kullanımda tam düzene oturtuyor regl düzenini devam et demişti
Ama ben kullanmadım tekrar , buda 2 senelik bebek deneme aşamalarımda böyle bi anımdır =)))
O zaman çok çok yeni de olabilir bi kan verin isterseniz kesin sonuç için yada biraz daha bekleyinYok canım belirginlik yok inşallah
Öyle bak şöyle düşün 2 çocuğun var benim hiç çocuğum yok 1.5 yıldır uğraşıyorum aşılama olcam artık bebeğimin gelmesini istiyorum allahım ya rabbim duy sesimizi evlat sahibi olmak isteyen tüm annelere evlat nasip eyleaynen saldim artik ne zmana olursa 2 tane yavrum var 2sinide regliden sonra ogrendim bu erken gebelik testleri adet gecmeden kendini dinleme vs bunlar cok can sıkıcı artik dusmem bu seylere kimyasal gebelikmis benim ki napim nasip kader boyleymis hamd olsun ..
Yok kuzum boşa umut benimkisi bir buçuk yıl oldu yokO zaman çok çok yeni de olabilir bi kan verin isterseniz kesin sonuç için yada biraz daha bekleyin
Aynıyız canım bende 1.5 yıldır uğraşıyorum sıkıntı mı var sende bende yok eşimde yok hatta eşimin sperm kalitesi artsın diye doktor önerisi ile vitamin aldım 2 aydır kullanıyor bende şu mfk yöntemindeki karışımı kullanıyorum sadece ilişki yi kendi doktorumun dediği gibi yapıyorum aşılama olucam ama inşallah tutar yoruldum duam tek duam bu ama olmuyoYok kuzum boşa umut benimkisi bir buçuk yıl oldu yok