Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG20211111063737.jpg

kasımdada olmadi 4 pozitif test uzerine hamile sanirken kendimi az once regliyle negatifi gordum geldim agla agla icim sisti buraya attim kendimi Aralik 8 😢😢
Üzülme o yüzden direk kan verin diyorum ben herkese net cevap için yanılma payı oluyo o testlerin bi de canını sıkma ben bak 1.5 yıldır deniyorum ve hala yıkılmadım ayaktayım umutluyum aşılama olcam umarım tutar🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Üzülme o yüzden direk kan verin diyorum ben herkese net cevap için yanılma payı oluyo o testlerin bi de canını sıkma ben bak 1.5 yıldır deniyorum ve hala yıkılmadım ayaktayım umutluyum aşılama olcam umarım tutar🙏🏻🙏🏻🙏🏻
aynen saldim artik ne zmana olursa 2 tane yavrum var 2sinide regliden sonra ogrendim bu erken gebelik testleri adet gecmeden kendini dinleme vs bunlar cok can sıkıcı artik dusmem bu seylere kimyasal gebelikmis benim ki napim nasip kader boyleymis hamd olsun ..

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
Mavigrill Mavigrill 1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
BaharDarcan48 BaharDarcan48 3 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@Hayalimvarr4 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@RAU29 ARALIK
8 aralik benide yazar misin canim 😔

valla canim reglime 4 gun kala erken test yaptim silikle pozitif gordum sonr ardina kaset test yaptim yine pozitifti regliye 3 gun kala kan testim 4.97 cikti bugun regl gunum hic bir agrim yok saat 3te sarimsi leke geldi ardina bu saat oldu 3 4 damla kahverengi leke geldi sadece test yaptim negatif hic bir adet agrisi yok yarina sökülür heralde iyice 😔
Kuzum sen bi doktora gitsene niye hala bekliyorsun belki kimyasal geciriyosun belki yerleşme kanaması 4.97 nerdeyse 5 olacak

Hoşgeldin 😊 Hayit otunu sabah akşam muhakkak kullan faydasinu goreceksin 3ncu ayda tam belirtisi çıkıyor 😊
Hoşbuldum canısı🤭
Evet kullanacağım hayt tıhumunu bu ay ebru ceylanın yumurtlama masajını da yapmayı düsünüyorum. İnsallah artık burdan Agustos anneleri baslıgına transfer oluruz artık🙏🏻☺️

Hoşbuldum canısı🤭
Evet kullanacağım hayt tıhumunu bu ay ebru ceylanın yumurtlama masajını da yapmayı düsünüyorum. İnsallah artık burdan Agustos anneleri baslıgına transfer oluruz artık🙏🏻☺️
Insallah kuzum...Hayit otu kendi başına yeterli oluyor yinede yapmak istersen tabikide yap..3 ay içinde adetlerin düzene binecek zaten..esinlede duzenli ilişki yaşadin mi hamileliği goreceginden suphem yok 😊 Eşinden sorun yoktur diye dusunuyorum bakildı demi onada

Insallah kuzum...Hayit otu kendi başına yeterli oluyor yinede yapmak istersen tabikide yap..3 ay içinde adetlerin düzene binecek zaten..esinlede duzenli ilişki yaşadin mi hamileliği goreceginden suphem yok 😊 Eşinden sorun yoktur diye dusunuyorum bakildı demi onada
Evet bakıldı canım morfolojisi 4 tü ama sperm sayısında ve hızında sıkıntı yok demisti doktorumuz yanı doktorun dedigine göre sizde cocuk olmaması icin hiçbir sebep yok suan da dedi. Bu ay düzenli iliski yasıcaz artık gecen ay 2 kere oldu. İnsallah adetin düzene girmesini beklemeden çift cizgiyi görürümde🤣😂

Hoşbuldum canısı🤭
Kuzu ben hayıt hapını değilde hayıt suyu alıp kullanmıstım aktardan
O dönem eşimede çaksır suyu muydu neydi ondan almıstık
20 gün gibi bi süre kullandık ama bende çok afedersin aşırı bi akıntı yaptı ve ara ara değil devamlı süren bi akıntı
Şöyle ki o ıslaklıktan ilişki bile çok zor oldu o ay😶
Reglimde gecikmişti altı gün
Ama aktara sorduğumda normal bunlar, üç ay düzenli kullanımda tam düzene oturtuyor regl düzenini devam et demişti
Ama ben kullanmadım tekrar , buda 2 senelik bebek deneme aşamalarımda böyle bi anımdır =)))

Kuzu ben hayıt hapını değilde hayıt suyu alıp kullanmıstım aktardan
O dönem eşimede çaksır suyu muydu neydi ondan almıstık
20 gün gibi bi süre kullandık ama bende çok afedersin aşırı bi akıntı yaptı ve ara ara değil devamlı süren bi akıntı
Şöyle ki o ıslaklıktan ilişki bile çok zor oldu o ay😶
Reglimde gecikmişti altı gün
Ama aktara sorduğumda normal bunlar, üç ay düzenli kullanımda tam düzene oturtuyor regl düzenini devam et demişti
Ama ben kullanmadım tekrar , buda 2 senelik bebek deneme aşamalarımda böyle bi anımdır =)))
Ben dün sadece 1 kere ictim bide adet söktürücü masaj yaptım bugün adet oldum sabah kuzum. Ben hayıt tohumunu ezip cayınu yaptım ama. Hap falan icmedim. Belkide düzenli kullanmak gerekiyordur dediğin gibi icimi biraz midemi bulandırdı ama napalım katlancaz bebiiş için. Ebru ceylanın masajlarıda gerçekten çok işe yarıyor. Yumurtlamayı hic denememistim bu ay denicem. Ama adet söktürücü masajını ne zaman yapsam hep adetimi getirdi rahatlattı

aynen saldim artik ne zmana olursa 2 tane yavrum var 2sinide regliden sonra ogrendim bu erken gebelik testleri adet gecmeden kendini dinleme vs bunlar cok can sıkıcı artik dusmem bu seylere kimyasal gebelikmis benim ki napim nasip kader boyleymis hamd olsun ..
Öyle bak şöyle düşün 2 çocuğun var benim hiç çocuğum yok 1.5 yıldır uğraşıyorum aşılama olcam artık bebeğimin gelmesini istiyorum allahım ya rabbim duy sesimizi evlat sahibi olmak isteyen tüm annelere evlat nasip eyle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😢

Yok kuzum boşa umut benimkisi bir buçuk yıl oldu yok
Aynıyız canım bende 1.5 yıldır uğraşıyorum sıkıntı mı var sende bende yok eşimde yok hatta eşimin sperm kalitesi artsın diye doktor önerisi ile vitamin aldım 2 aydır kullanıyor bende şu mfk yöntemindeki karışımı kullanıyorum sadece ilişki yi kendi doktorumun dediği gibi yapıyorum aşılama olucam ama inşallah tutar yoruldum duam tek duam bu ama olmuyo😔😢

X