- 28 Ocak 2021
- 2.329
- 1.442
Dünyam system acibadem kadar değil ama indirimsiz 200 tlcikay ne kadar olmuşşş
Doktoruna göre de değişiyor fiyatı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünyam system acibadem kadar değil ama indirimsiz 200 tlcikay ne kadar olmuşşş
sen ne kadar verdin kuzumDünyam system acibadem kadar değil ama indirimsiz 200 tlcik
en son indirimle 90 tl vermiştim indirimsiz 100 dü zaten dinçer hocaDünyam system acibadem kadar değil ama indirimsiz 200 tlcik
Canım makina kalitesde önemli benmki özel doktor makinası baya iyiAy bunu gördük yaaa,parmaktan küçük kalıyormus benzetmem biraz büyük oldu böyleydi aynı ama idrar sıkışıklığı tam olmadigindan görüntü veremedi jannam
Gördü canım ama görüntü alamadık işte cuma gel dedi ne bileyim icime kurt düştü sizde 4+5de gördüm dediniz
121 tl,baska biri 180 TL ödedisen ne kadar verdin kuzum
Ben de özele gidiyorum jannam da makinalar devlette ki gibi,bu gidisle hastane degistircem ama doktorumu cok seviyorum temmuzdan beri cok destek oldu banaCanım makina kalitesde önemli benmki özel doktor makinası baya iyi
Benım direk özel doktor canm hastane değil121 tl,baska biri 180 TL ödedi
Ben de özele gidiyorum jannam da makinalar devlette ki gibi,bu gidisle hastane degistircem ama doktorumu cok seviyorum temmuzdan beri cok destek oldu bana
Aa anladim kuzum,hic öyle arastirmadimBenım direk özel doktor canm hastane değil
Biz de aynı durumdayız. Vakti gelmedi demekki daha. Olduğunda iyiki daha önce değilde şimdi oldu diyeceğizKızlar o kadar mutsuzum ki keşke ölsem kurtulsam her gün birisinden hamile haberi alıyorum artk çok moralim bozuluyor başkalarının olmasına degil neden bizim olmuyor die.2 Ocak bat tarihimdi ilk defa gecikme yaşadım evde test yaptım negatif.1 ocakta ilk biontech aşımı olmuştum.dün regl oldum adetin 8.gününde ilk defa gecikme yaşadım neden sizce
Merhaba,Valla ne güzel ya bulantı olmaması genelde zaten 7 haftadan sonra bulantılar başlıyor inşallah hep böyle güzelce devam eder.Bende cumartesi progesteron baktirdim 34 çıkmış sonucum ilk iki yumurtadan 8 gün sonra ki değer diğer 3 tanesi cuma ve Pazar günü (sanırım iğnenin 36.saati) olduğu için öyle düşünüyorum bakalım 20 ocakta bir beta patlatirim artık bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur
Canım ediyorum hepinize inan ki Allah bekletmesin inşallahhhValla ne güzel ya bulantı olmaması genelde zaten 7 haftadan sonra bulantılar başlıyor inşallah hep böyle güzelce devam eder.Bende cumartesi progesteron baktirdim 34 çıkmış sonucum ilk iki yumurtadan 8 gün sonra ki değer diğer 3 tanesi cuma ve Pazar günü (sanırım iğnenin 36.saati) olduğu için öyle düşünüyorum bakalım 20 ocakta bir beta patlatirim artık bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur
Canım beklemek o kadar yoruyor kiBiz de aynı durumdayız. Vakti gelmedi demekki daha. Olduğunda iyiki daha önce değilde şimdi oldu diyeceğiz
Biliyorum, ben 1,5 senedir bekliyorumCanım beklemek o kadar yoruyor ki
Valla Canım bu değer bir tık gebelik ile ilgili bilgi veriyor ama asıl amacı yumurta kalitesini göstermesi inşallah içine doğmuştur da gebeyimdirMerhaba,
ben de yarın progesteron testi yapacağım. En az 10 cıkarsa yumurtlama olmuştur kabul sayarsak siz hamile olmuyormusunuz bu değerle
Şubatta da bana 1 yıl olacakBiliyorum, ben 1,5 senedir bekliyorum
Ay bende bugün hormon testi için kan verdim sonuç çıkınca sizlere göstersem az çok bana bilgi verebilirmisinz çünkü hiç anlamıyorumValla Canım bu değer bir tık gebelik ile ilgili bilgi veriyor ama asıl amacı yumurta kalitesini göstermesi inşallah içine doğmuştur da gebeyimdir
Atarsan bakarız canımAy bende bugün hormon testi için kan verdim sonuç çıkınca sizlere göstersem az çok bana bilgi verebilirmisinz çünkü hiç anlamıyorum
Aşıdan kaynaklı olabiliyor burada bir kaç arkadaşın başına geldiKızlar o kadar mutsuzum ki keşke ölsem kurtulsam her gün birisinden hamile haberi alıyorum artk çok moralim bozuluyor başkalarının olmasına degil neden bizim olmuyor die.2 Ocak bat tarihimdi ilk defa gecikme yaşadım evde test yaptım negatif.1 ocakta ilk biontech aşımı olmuştum.dün regl oldum adetin 8.gününde ilk defa gecikme yaşadım neden sizce
Evet canım benim doktorum 15 -25 arası ve daha yukarısı döllenme diye düşünebiliriz diyor ama burada ben okudum bu değerden daha yukarı olupta hamile kalamayanda var inşallah sende çok güzel bir değer görürsünMerhaba,
ben de yarın progesteron testi yapacağım. En az 10 cıkarsa yumurtlama olmuştur kabul sayarsak siz hamile olmuyormusunuz bu değerle