Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bunu gördük yaaa,parmaktan küçük kalıyormus benzetmem biraz büyük oldu 🙈 böyleydi aynı ama idrar sıkışıklığı tam olmadigindan görüntü veremedi jannam 🥺

Gördü canım ama görüntü alamadık işte cuma gel dedi ne bileyim icime kurt düştü sizde 4+5de gördüm dediniz
Canım makina kalitesde önemli benmki özel doktor makinası baya iyi

Kızlar o kadar mutsuzum ki keşke ölsem kurtulsam😭 her gün birisinden hamile haberi alıyorum artk çok moralim bozuluyor başkalarının olmasına degil neden bizim olmuyor die.2 Ocak bat tarihimdi ilk defa gecikme yaşadım evde test yaptım negatif.1 ocakta ilk biontech aşımı olmuştum.dün regl oldum adetin 8.gününde ilk defa gecikme yaşadım neden sizce 😓😭😭

Kızlar o kadar mutsuzum ki keşke ölsem kurtulsam😭 her gün birisinden hamile haberi alıyorum artk çok moralim bozuluyor başkalarının olmasına degil neden bizim olmuyor die.2 Ocak bat tarihimdi ilk defa gecikme yaşadım evde test yaptım negatif.1 ocakta ilk biontech aşımı olmuştum.dün regl oldum adetin 8.gününde ilk defa gecikme yaşadım neden sizce 😓😭😭
Biz de aynı durumdayız. Vakti gelmedi demekki daha. Olduğunda iyiki daha önce değilde şimdi oldu diyeceğiz 😌

Valla ne güzel ya bulantı olmaması genelde zaten 7 haftadan sonra bulantılar başlıyor inşallah hep böyle güzelce devam eder.Bende cumartesi progesteron baktirdim 34 çıkmış sonucum 🙈🙈🙈 ilk iki yumurtadan 8 gün sonra ki değer diğer 3 tanesi cuma ve Pazar günü (sanırım iğnenin 36.saati) olduğu için öyle düşünüyorum bakalım 20 ocakta bir beta patlatirim artık 🤗🤗🤗 bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur
Merhaba,

ben de yarın progesteron testi yapacağım. En az 10 cıkarsa yumurtlama olmuştur kabul sayarsak siz hamile olmuyormusunuz bu değerle 🙈

Valla ne güzel ya bulantı olmaması genelde zaten 7 haftadan sonra bulantılar başlıyor inşallah hep böyle güzelce devam eder.Bende cumartesi progesteron baktirdim 34 çıkmış sonucum 🙈🙈🙈 ilk iki yumurtadan 8 gün sonra ki değer diğer 3 tanesi cuma ve Pazar günü (sanırım iğnenin 36.saati) olduğu için öyle düşünüyorum bakalım 20 ocakta bir beta patlatirim artık 🤗🤗🤗 bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur
Canım ediyorum hepinize inan ki🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allah bekletmesin inşallahhh🧿

Aşıdan kaynaklı olabiliyor burada bir kaç arkadaşın başına geldi

Merhaba,

ben de yarın progesteron testi yapacağım. En az 10 cıkarsa yumurtlama olmuştur kabul sayarsak siz hamile olmuyormusunuz bu değerle 🙈
Evet canım benim doktorum 15 -25 arası ve daha yukarısı döllenme diye düşünebiliriz diyor ama burada ben okudum bu değerden daha yukarı olupta hamile kalamayanda var inşallah sende çok güzel bir değer görürsün

X