Ay super eşinizin de birakmasi şahane olmuş, diğer türlü tekrar başlamaya bahane olurdu. Saglikla gelsin fındıkAminn
Direniyorum,kendime 4-5 yıldır bu işkenceyi yaptım bebeğime yapmamtiksinmeye başladım eşim de bıraktı. Gebelik çok güzel bahanemiz oldu
Benim 3 şubatAy gerçekten mi benimde şubatta doğum günüm 4ünde ikimizde alsak güzel haber ne güzel tesadüf olur
Aminn inşallah dualarımız kabul olsunnayyy kesınlıkle aldıgım en guzel hedıye o olur .
nasıp etsın Allahım saglıkla hayırlı bırer evlat
ahh guzeller ınsallahhh Rabbım hedıyelerımızı versınBenim 3 şubat
Yaa hadi dogum günümüze kadar güzel haberler alırız inşallahBenim 3 şubat
Ben de hep aynı şeyi diyorum ama insan merakına yenik düşüyor hepte erkenden yapıyoruz. Şöyle bizde diğerleri gibi aa adet olmadım neden acaba bi test yapayım diyip öğrensekBilmiyorum canım çok ümitliydim bu aydan
Negatif sonuç görmek o kadar üzücü ki adetim 3-4 gün geçmedikten sonra kesinlikle test yapmicam bundan sonra...
Bu kadar üzüleceğime beklerim
Gerçekten ya.. Ovulasyonum 25.gün olduğu için doktorum demişti ki belki folikül geliştirici ilaç veririz. Belki bu ay o şekilde deneriz bilmiyorumBen de hep aynı şeyi diyorum ama insan merakına yenik düşüyor hepte erkenden yapıyoruz. Şöyle bizde diğerleri gibi aa adet olmadım neden acaba bi test yapayım diyip öğrensekne kadar çok isterdim öyle rahat bir kafada olmayı
Hiç denemedin dimi sen daha yeni basladin yani pko falan mı var? Benimde hafif yumurta tembelliğim vardı ınofolic combi özellikle pkolulara iyi geliyor aklında bulunsun ben de kullanmistimGerçekten ya.. Ovulasyonum 25.gün olduğu için doktorum demişti ki belki folikül geliştirici ilaç veririz. Belki bu ay o şekilde deneriz bilmiyorum
Valla kuzu bende özel bi hastaneye gittimBen burda özelde yaptırdım 1500 TL idi aşılama. 1400 TL de ilaçlara harcadım. 165 TL de muayene ücreti derken 3000 i geçti
Çatlamış canimÇatlamış dimi kızlar burda rengi degismis ama 27 28 pikti 29 yine koyuydu ❤
29 aralik ama daha hastalanmadimHayırlısı olsun canım insAllah hakkında bat ne zaman senin
Canım jnsAllah güzel haberini alırizçarşamba kana gidicem .salı günü de idrar testi yapmya karar verdim. salıya kadar bekleyim net olsun dedim
Bilindik ünlü doktorların muayene ücretleri bu şekilde maalesef. Sizinki sebepsiz yaa daha iyi doktora gitmeniz size avantaj sağlayacaktır mutlakaValla kuzu bende özel bi hastaneye gittim
Yani artık orda devam edicem doktordan dolayı
Prof Dr Ahmet Fatih Durmuşoğlu doktorum
Baya arastırarak ve güvenerek gittim, memnunda kaldım ilk görüşmeden vs öyle bunda devam edelimm dedik eşimle
Muayene ücreti 650 lira verdim
Sadece muayene ücreti
Pko yok canım ama 35-40 günde bir oluyor, ben folik asit kullandım sadeceHiç denemedin dimi sen daha yeni basladin yani pko falan mı var? Benimde hafif yumurta tembelliğim vardı ınofolic combi özellikle pkolulara iyi geliyor aklında bulunsun ben de kullanmistim
Anladımm aslında düzenli adet varsa 2 günde bir denemeyle en azından 6 ay düşünmemek gerek. Ama sende eşimle ayrı şehirdeyiz yazmıştın sanki. Benimde o yönden derdim var sürekli göreve gidip geliyor bu ay şunu deneyelim diğer ay gidecek vs diye iyice strese giriyorumPko yok canım ama 35-40 günde bir oluyor, ben folik asit kullandım sadece
Bu 2.denememdi ama geçen ay ovulasyon zamanını tamamen yanlış tahmin etmiştim
Kese göründü mü cnm seninHenüz 2,5-3 hafta canım, çok şükür artışı beğendi doktor. Carsamba daha da yüksek görelim dedi beklemedeyim
Aynen canımAnladımm aslında düzenli adet varsa 2 günde bir denemeyle en azından 6 ay düşünmemek gerek. Ama sende eşimle ayrı şehirdeyiz yazmıştın sanki. Benimde o yönden derdim var sürekli göreve gidip geliyor bu ay şunu deneyelim diğer ay gidecek vs diye iyice strese giriyorum