Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekstra sayılır mi bilmiyorum canım,kuru yemiş cok yedim bir de kafaya takmamaya çabaladım. Ne zaman 11.gun tekrar çizgi belirip 12.gun hortladi o zaman başladı heyecan 🤭
Rabbim herkese nasip etsin 🙏🏻
sayılır bence cunku fındık cevız badem cok faydalı kuruyemısler,
ayy en onemlısı sanırım kafadan atmakk
amınnn canımmm

sayılır bence cunku fındık cevız badem cok faydalı kuruyemısler,
ayy en onemlısı sanırım kafadan atmakk
amınnn canımmm
İncir,avakado,havuc,kavrulmamis kabak çekirdeği yedim canim. Findik vs tuketmedim acikcasi hic canim istemedi. Bu yediklerim icin bile zorladım kendimi.
Ocak ayinda herkesler hamile kalcak bence 😍

Benim ablam 15 günde pozitif görmüştü 10 günü idrar negatifti tutmadı diye test yapmadı doktoru 15 inde kan testi ver dediği için vermişti hatta ben almıştım sonuçlarını kendi cesaret edememişti negatif çıkacak diye inşallah sizinki de pozitif çıkar
İnşallah canım yaa. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün tez vakitte Amin. Kaç çıkmıştı değeri

İncir,avakado,havuc,kavrulmamis kabak çekirdeği yedim canim. Findik vs tuketmedim acikcasi hic canim istemedi. Bu yediklerim icin bile zorladım kendimi.
Ocak ayinda herkesler hamile kalcak bence 😍
bızde bu ay hergün ; havuç, avakado, fındık cevız badem yiyoruz oncekı aylara gore daha sıkı takıp edıyorum.
ınsallaaah ya dua et bızlerede kuzum

Ben evde sigara içmem içirtmemde. Kapalı alanda asla icmem ne araba ne de ev. Cocuk dogar doğmaz baslarız demedik emzirme bittikten sonra dedik. Tabi ki bıraksak kendi sağlığımız için daha iyi ama tamamen bırakabileceğimi çok sanmıyorum yakın çevrem full kullanırken. Şimdilik ara veriyoruz diyelim😊
Diyelim ki balkonda içtiniz, apartmanın dışına çıktınız içtiniz geldiniz çocuğunuzu öptünüz sarildiniz yanında durdunuz, bu durumda cocuk sıfır etkileniyor sanıyorsunuz. Nefesinizde, saçınıza ve elbisenizde bulunan zararlı maddeler sebebiyle bebeklerin sinir sistemi zarar görüyor, solunum yolları ile ilgili hastalıkları tetikliyor.
İleride kendiniz icin bir sürü hastalıklara davet çıkarıyorsunuz, çocuğunuzla daha uzun sağlıklı bir ömür geçirmeyi istemez misiniz?
Bu son mesajım daha fazla rahatsızlık vermeyeceğim bu konuda. Sizin hayatınız, sizin çocuğunuz saygı duyuyorum.
Dilerim bir gün tamamen hayatınızdan çıkarırsınız ailenizin sağlığı mutluluğu için, sevgilerimle 🧡

Geri baslamamak üzere ben dün bıraktım. Kendime bakayim ki mercimegim de etkilenmesin 🙏🏻 ben de babami akciger kanserinden kaybettim. Başınız sagolsun mekanı cennet olsun 🙏🏻
Amin sizin de basiniz sagolsun mekanları cennet olsun inşallah. bırakmanıza cok sevindim kendinizle gurur duymalisiniz tebrikler 🙂🌺

Bu aya da veda ediyorum. Az önce lavaboda kanama oldu. 3 gün gecikmeyle regl oluyorum. Belliydi zaten kaç gündür regl ağrısı çekiyorum. 2021'i başından sonuna komple değerlendirdim. 2021 kapanışını elimde kocaman bir sıfırla yapıyorum. 😔
ah canım yaa, ınsallaahhh 2022 bızlere hayırlıısyla bebeklerımızı getırsın.
bende 2020-21 elı boş çıkanlardanım.

Bu aya da veda ediyorum. Az önce lavaboda kanama oldu. 3 gün gecikmeyle regl oluyorum. Belliydi zaten kaç gündür regl ağrısı çekiyorum. 2021'i başından sonuna komple değerlendirdim. 2021 kapanışını elimde kocaman bir sıfırla yapıyorum. 😔
En güzel zamanda gelecek inşallah. Hala regl oluyorsak, yumurtamiz varsa şans da vardır, denemeye devam 😊

X