Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet tatlım beklemedeyım şuan, psıkolojık olarak yoruldum yıprandım. kendı halıme kalmak ıstıyorum bi süre
hayırlısıyla nasıp olur ınsallaahh hepimize yenı yılda :KK200::anne:
Haklısın kuzu, dinlen tabi biraz
Umudumuz hep var❤️
Nasip olcak elbet, hayırla sağlıkla gelsim mühim olan o
Zamanını Rabbim biliyor artık🙏

Haklısın kuzu, dinlen tabi biraz
Umudumuz hep var❤️
Nasip olcak elbet, hayırla sağlıkla gelsim mühim olan o
Zamanını Rabbim biliyor artık🙏
aynen canım kesınlıkle umut olmadan yaşanmıyor,
bır zamanı var ınsallaahhh ozaman gelmiştir , saglıkla hayırlı evlatlar versın Allahım:KK200::emir_bebek:

Kızlar 6 gün kala predictor u yaptım koskocaman negatif.. Gözlerim dolu dolu :KK43: ümidim kalmadı sanırım bu aydan

Eklentiler

• IMG_20211230_144926.jpg
    IMG_20211230_144926.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 42
İnsallah kuzu
İnsallah ikimizde hatta bekleyen herkeste güzel sonuçlar alsın
Ben daha böyle aşılama tüp süreçlerine girmeden 2 bucuuk senede yordum kendimi ona git buna git
Şimdi sanki hersey baştan başlıyor gibi hissediyorum yeni bi doktora yeni tedaviye başlayınca
Umarım yormadan bizde kavuşurus bebişlerimize❤️
Gerçekten çok yıpratıcı . ben bu aşılamadan da sonuç alamazsam ne yapacağımı düşünüyorum parası ayrı gel giti ayrı psikoloji ayrı hepsi dert

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Dilos6342 Dilos6342 MaviSasa234 MaviSasa234 kızlar ne zaman test yapayım sizce . iğnenin 10. günündeyim etkisi geçmiş midir. aşılamanın 8. günü . pazar günü yapayım diyorum ama emin değilim 🤣 pazar günü iğnenin 13. günü aşılamanın 11. günü olacak.
canımmm,pazar var ıse cıkabılır bence , benım ılk asılamamda kımyasal gecırdıgım ay, 12.gunden sonra pozıtıftı.
ay ınsallaahh hayırlıısyla cıft cızgı gorursun ya:anneadayı::KK200::nazar:

canımmm,pazar var ıse cıkabılır bence , benım ılk asılamamda kımyasal gecırdıgım ay, 12.gunden sonra pozıtıftı.
ay ınsallaahh hayırlıısyla cıft cızgı gorursun ya:anneadayı::KK200::nazar:
aşılamadan sonra 12. gün mü . pazar günü 11. gün benim. iğnenin etkisi geçtimi bilmiyorum . hiç test yapmadım çarşamba günü teste gidicem 14. gün yani

DİĞEr değerlerine baktır dedi miii
Benim degerlerimi biliyor,Temmuzdan beri Dinçer hocaya gidiyorum. 2013 de tüp mide ameliyatı oldum ve kilolu dönemden varislerim var cok fazla,damarlarimda pihtilasma olusuyor. Trombosit oldugundan kan sulandırıcı iğne verdi,midem bulandıgi icinde bulantı ilaci.

X