Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde öyleydi sonra 12.gunde falan net tek cizgiydi bu aya kismet bakalim bu defa test yapmadan beklemeyi deneyecegim insallah başarabilirim
Hayırlısı insallah tutar. Ben de 14. Gün pozitif görüp aynı gün regl oldum. Belki test yapmasam kimyasalın farkına varmayacaktım. Sabretmek gerekiyor ama ben hiç sabredemeyenlerdenim Sen sabret yapabiliyorsan.

Of bekleyemiyorum ya haftaya pzrtesi 13 cu günüm sabah erkenden gitmek istiyorum zaten bugün 5 ci günde 22 cikti sanırım birkaç güne sıfırlanır

Sana diyorum da ben de hergün idrar testi yaptım sonra erkenden pozitifi görüp regl oldum Bu kadar erken test yapmak iyi değil. Ben de sabırsız ve merakliyim. Seni anlıyorum
Bi yerde okudum doktor kadına demis ki 13 cu günü testini yap varsa vardır yoksa yoktur bu doktorlarin fikir ayrılığı da beni bitirecek ya bazilari 10 cu gün diyormus

Of bekleyemiyorum ya haftaya pzrtesi 13 cu günüm sabah erkenden gitmek istiyorum zaten bugün 5 ci günde 22 cikti sanırım birkaç güne sıfırlanır
İnan hepimiz ayni sabirsizliktayiz ama dayanmaya çalış en net sonuç için 14. Günü bekle mutlaka ( dedi ama kendi uygulayamadi olacak bu ay benim icinde bekleyin ve görün )

Bi yerde okudum doktor kadına demis ki 13 cu günü testini yap varsa vardır yoksa yoktur bu doktorlarin fikir ayrılığı da beni bitirecek ya bazilari 10 cu gün diyormus
10. Gün doğru değil. En net örnek benim. 12 gün negatifti sonradan pozitif oldu. 14. Gün pozitifti kan testi.

Hayırlısı insallah tutar. Ben de 14. Gün pozitif görüp aynı gün regl oldum. Belki test yapmasam kimyasalın farkına varmayacaktım. Sabretmek gerekiyor ama ben hiç sabredemeyenlerdenim Sen sabret yapabiliyorsan.
Ben igne olmaya bile sabirsizlaniyorum birde eger bu ayda olmaz ise rahim filmi cekilecek onunda korkusu var nas gececek bu ay bilmiyorum

Ben igne olmaya bile sabirsizlaniyorum birde eger bu ayda olmaz ise rahim filmi cekilecek onunda korkusu var nas gececek bu ay bilmiyorum
Ben varya doktor bana letu bide catlatma iğnesi dediğin de adet olmak için sabirsizlanndim 55 günde adet olan ben 25 ci günümde adet oldum hala onun şoku nu atlatamadim ilacı kullandım aynı sabırsızlık igneyi vuruldum yine aynı geçmiyor sanırım hamile kalsakta kese görmesi kalp atışı

Özelde yaptırdım. Tüpler açık, rahim şekli düzgün çıktı. Bu ay aşılama yaptırdım. Gebe kaldım ama ilerlemedi. Erken düşük oldu yani kimyasal gebelik.
Öyle mi üzüldüm ama sevindirici kısmı tutabiliyor olmasi umut var demektir insallah bu ay dileginiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…