Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kist için ne verdi doktor attın mı kisti canım

Arkadaşlar iyi akşamlar. Yerleşme kanaması dediyimiz normal kanama şeklinde oluyormu? Bende sabah erken 1-2damla peçetede kan gördüm ve aşırı belim kasığım ağrıyodu. Düşündüm gelir adet. Dinlendikden sonra ağrıda geçti ve kanama falan görmedim. Böyle durumla karşılaşan oldumu?

Benim bazen böyle damla kan görüp birgun sonra söküldüğü oluyor bekle bakalim yarina kadar olmazsa test yaparsin bir gün sonra

Kist için ne verdi doktor attın mı kisti canım
canım hiç birşey vermedi ilaç verip hormonları bozmak istemiyorum dedi ben vitamin kullanıyorum folik asit de var içinde onu kullanmaya devam et dedi bir de soğan suyu yapıcam dedim işe yarar belki diye evet deneyebilirsin dedi 2 ay sonra tekrar gel dedi gebeliğe de engel değilmiş şuan kötü huylu değil dedi..

Aaa soğan suyunu bende sorayim o zaman zarar vermeyecekse kist için bana da ilac vermedi çünkü doktorum

İyi çok şükür gebeliğe engel değilse çok güzel hatta inşallah adetin le atarsın hatta ve hatta direk adet olmaz gebe olursun da doğumla atarsın

5. Gün çok erken ama ben 10. Gün dahil silik pozitif gördüm. 5. Gün pozitif dışında bir değer görmek mümkün değil zaten
Benimde öyleydi sonra 12.gunde falan net tek cizgiydi bu aya kismet bakalim bu defa test yapmadan beklemeyi deneyecegim insallah başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…