Benimde öyle oldu. Doktor öyle dedi değerlendiriyoruz salı son gün bakalım sonra adet günü beklemece ama 2 gündür fena ağrım varBende letu kullanıcam 5gün kullan dedi sonra gün aşırı ilişki dedi acaba sizindemi öyle
14. Gün verebilirsin kan diyor doktorlar genelde ama 22 çıkmış doğru mudur bilemedim bi doktora sorsana emin olmak içinKızlar bugün ignede 5ci günüm kan verdim 22 çıktı sizce 13 cu güne iğne etkisi tamamen gidermiş haftaya pzrteside vericem
Evet geçen ayda oldum iğne ilaci kullanmaya başladığım günden 7 gün sonra bu ayda aynı şekilde olacakPekı geçen ay iğne vuruldun mu?
13. gün gitmiş olur. 5. Gün neden kan verdin ki?Kızlar bugün ignede 5ci günüm kan verdim 22 çıktı sizce 13 cu güne iğne etkisi tamamen gidermiş haftaya pzrteside vericem
Kist için ne verdi doktor attın mı kisti canımyok canım gittim doktora adetim bittikten sonra hatta düşük felan bile sandım büyük büyük pıhtılar çıkınca baktık meğersem kist varmış 7cm civarından oyüzden olmuş bunların hepsi gebeliğin g si bile söz konusu değil dedi..
Benim bazen böyle damla kan görüp birgun sonra söküldüğü oluyor bekle bakalim yarina kadar olmazsa test yaparsin bir gün sonraArkadaşlar iyi akşamlar. Yerleşme kanaması dediyimiz normal kanama şeklinde oluyormu? Bende sabah erken 1-2damla peçetede kan gördüm ve aşırı belim kasığım ağrıyodu. Düşündüm gelir adet. Dinlendikden sonra ağrıda geçti ve kanama falan görmedim. Böyle durumla karşılaşan oldumu?
Belki takip etmek icin vermiştir. Ben sabirsizligimdan oyle takip etmiştim geçen ay13. gün gitmiş olur. 5. Gün neden kan verdin ki?
canım hiç birşey vermedi ilaç verip hormonları bozmak istemiyorum dedi ben vitamin kullanıyorum folik asit de var içinde onu kullanmaya devam et dedi bir de soğan suyu yapıcam dedim işe yarar belki diye evet deneyebilirsin dedi 2 ay sonra tekrar gel dedi gebeliğe de engel değilmiş şuan kötü huylu değil dedi..Kist için ne verdi doktor attın mı kisti canım
Peki 10 cu güne gitmiş olur mu 5ci günde 22yse13. gün gitmiş olur. 5. Gün neden kan verdin ki?
Aaa soğan suyunu bende sorayim o zaman zarar vermeyecekse kist için bana da ilac vermedi çünkü doktorumcanım hiç birşey vermedi ilaç verip hormonları bozmak istemiyorum dedi ben vitamin kullanıyorum folik asit de var içinde onu kullanmaya devam et dedi bir de soğan suyu yapıcam dedim işe yarar belki diye evet deneyebilirsin dedi 2 ay sonra tekrar gel dedi gebeliğe de engel değilmiş şuan kötü huylu değil dedi..
Evet takip etmek için verdim çok umutluyum ya bakalım nolcakBelki takip etmek icin vermiştir. Ben sabirsizligimdan oyle takip etmiştim geçen ayo sayede cift cizgiyide gördüm yalandan da olsa
İyi çok şükür gebeliğe engel değilse çok güzelcanım hiç birşey vermedi ilaç verip hormonları bozmak istemiyorum dedi ben vitamin kullanıyorum folik asit de var içinde onu kullanmaya devam et dedi bir de soğan suyu yapıcam dedim işe yarar belki diye evet deneyebilirsin dedi 2 ay sonra tekrar gel dedi gebeliğe de engel değilmiş şuan kötü huylu değil dedi..
Ben 12. Gün kan verdim. 1.7 çıktı. 14. Gün kan verdim 5,9 çıktı.Peki 10 cu güne gitmiş olur mu 5ci günde 22yse
5. Gün çok erken ama ben 10. Gün dahil silik pozitif gördüm. 5. Gün pozitif dışında bir değer görmek mümkün değil zatenBelki takip etmek icin vermiştir. Ben sabirsizligimdan oyle takip etmiştim geçen ayo sayede cift cizgiyide gördüm yalandan da olsa
Evet önce bir normale donecek ondaPeki 10 cu güne gitmiş olur mu 5ci günde 22yse
İnşallah canim benim umutla beklemek en guzeli sadece 13-14. Güne kadar cikan sonuclar seni umutlandirmasin ona dikkat et uzulmemen için , ama icimizde umut tabiki hep olmaliEvet takip etmek için verdim çok umutluyum ya bakalım nolcak
Evet biliyorum meraktan verdim ben zaten kaç cikicak diye 10cu gün de vericem bakalım kaç cikicak5. Gün çok erken ama ben 10. Gün dahil silik pozitif gördüm. 5. Gün pozitif dışında bir değer görmek mümkün değil zaten
Benimde öyleydi sonra 12.gunde falan net tek cizgiydi5. Gün çok erken ama ben 10. Gün dahil silik pozitif gördüm. 5. Gün pozitif dışında bir değer görmek mümkün değil zaten
Kendini garantiye alsana. 12. Gün negatif, 14. Gün pozitifti diyorum. 14. Gün versen daha iyi olur :)Evet biliyorum meraktan verdim ben zaten kaç cikicak diye 10cu gün de vericem bakalım kaç cikicak