- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Evet ben de üzülmek yerine sevindim cunku 7 aydir ilk kez kanda pozitif gördümÖyle mi üzüldüm ama sevindirici kısmı tutabiliyor olmasi umut var demektirinsallah bu ay dileginiz olur
Tamam çok teşekkürler cevap için umarım bende görürümAşılamanın 12. Günü pozitif gördüm. Test yapabilirsin.
Sorma sırf yapmayayım die test bile almadımValla iyi dayanmissin bugün helal olsun
İnsallaaaah burada hep beraber yilbasi öncesi kutlama yaparizEvet ben de üzülmek yerine sevindim cunku 7 aydir ilk kez kanda pozitif gördüminsallah bu ay pozitif sonuç alirsiniz
Evet, benim sürmedi ama. Demek istediğim iğne etkisi geçmiş olurTamam çok teşekkürler cevap için umarım bende görürüm
Bu ay aynisini uygulayacağım test almadm. Ama geçen ay testim kalmadığı gün nöbetçi eczane fln aramıştım gece uyuşturucu bağımlısı gibi test bagimlisiydim cok komiktim ve kendi kendime yaşadım bütün o süreci cevremde kimseye anlatmadım cunku herkes cok takiyorsun düşünme akışına birak diyor anasını satayim kolaysa siz yerime geçin düşünmeyinSorma sırf yapmayayım die test bile almadım
Umarım ya bitsin artık hasretEvet, benim sürmedi ama. Demek istediğim iğne etkisi geçmiş olurinsallah pozitifi görürsün ve sağlıkla ilerler
Canım hamile kalamamana üzüldüm Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş ama bi şey çok merak ediyorum 2.kez yumurtlama olduğunda zamanın da mı adet gördün gecikti miEvet ben 2.kez yumurtladım hatta benle bir burda bi arkadas daha 2.kere yumurtladı ikimizde degerlendirdik o hamile kaldı ben kalamadım
Bana da diyorlar daha bu sabah bi nutuk dolusu laf yedim benim iyiliğimi düşünüyorlar ama düşünmüyorum desende illa internette bi şeyler bakıyor insan bugün bende aradım ama nöbetçi eczane çok uzak geldi vazgeçtimBu ay aynisini uygulayacağım test almadm. Ama geçen ay testim kalmadığı gün nöbetçi eczane fln aramıştım gece uyuşturucu bağımlısı gibi test bagimlisiydim cok komiktim ve kendi kendime yaşadım bütün o süreci cevremde kimseye anlatmadım cunku herkes cok takiyorsun düşünme akışına birak diyor anasını satayim kolaysa siz yerime geçin düşünmeyin
Canım benım döngülerim genelde düzenli değildir. 2.yumurtlamamdan 14 gün sonra oldum.Canım hamile kalamamana üzüldüm Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş ama bi şey çok merak ediyorum 2.kez yumurtlama olduğunda zamanın da mı adet gördün gecikti mi
Bende yaptırdım her iki tupumde tikaliymis 4 defa ilaç verdi o şekilde açıldı çok şükür yoksa ameliyat olmam gerekecekti acilmasaydi ilaç biraz ağrı yapıyor regli ağrısından biraz fazla benim islemim biraz uzun sürdü agrimda fazla oldu ilaçta tüplerin açıksa ilk ilaçla anlaşılır korkma dayanılmaz bir acı değilBen igne olmaya bile sabirsizlaniyorum birde eger bu ayda olmaz ise rahim filmi cekilecek onunda korkusu var nas gececek bu ay bilmiyorum
Ben 1 yıldır her ay yaşıyorum bende macun kullandıktan sonra başladı yumurtlamadan sonra başlıyor regle 3 gün kala bitiyor bazan bir gün kala okadar hassaslasiyorki dokunamiyorumKızlar yumurtlarken göğüsleri şişen ve acıyan var mı? İlk defa ara dönemimde göğüs acıması ve şişmesi yaşıyorum 2 gündürNormalde tık olmaz adetim gelceği güne yakın ağrır. Bu ballı karısımlar coşturdu mu naptı anlamadım
Sende de mi kist var canım? Ben daha önce de yaptım soğan suyunu yok etmişti umarım bu sefer de işe yarar sende deneyebilirsin tabi benim doktor yazmadı ilaçAaa soğan suyunu bende sorayim o zaman zarar vermeyecekse kist için bana da ilac vermedi çünkü doktorum
Ah canım umarım öyle olur doktor takip et adetin gelince belki atarsın belki adetin de gecikebilir gebe de kalabilirsin dedi umarım öyle olur geçen ay dan çok umutluydum 10 gün gecikince de hayırlısı belki yeni yıl bize şans getirir belki de girmeden yeni yıla hepimiz güzel haberler alırız hep birlikteİyi çok şükür gebeliğe engel değilse çok güzelhatta inşallah adetin le atarsın hatta ve hatta direk adet olmaz gebe olursun da doğumla atarsın
Eşim vitamin takviyesi kullanıyor, bana da Letu verdi aşılamaya hazırlık içinTedavi görmüşmuydun?